jendazhor Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Pěkně rozepsané rozdíly mezi D409 a D410. Až tak jsem to ani nezkoumal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tak je dám i sem. Koncept spojující klasické digitálky a fitness náramek se mi líbí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Jo ty na mě taky už někde vyskočily a padly mi do oka... Ten koncept začal Garmin s Instinctama a má to takovej úspěch, že je jenom otázkou času, kdy to začnou dělat všichni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Nedivím se. Je to chytlavý. Ovládání samotných hodinek je hrozně jednoduchý. Všechno se nastavuje přes telefon v intuitivní aplikaci. Spotřeba nula nula nic, pokud si člověk neměří celej den tep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 GPS ale nemaj, ze? Hranatej Garmin s GPS by byl super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Tak jsem zase vyměkl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Tak je dám i sem. Koncept spojující klasické digitálky a fitness náramek se mi líbí: co to je za modell? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Frog Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 co to je za modell?Amazfit NeoOdesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 co to je za modell?Amazfit NeoOdesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Taky to jde se mnou dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Přeji Všem krásný víkend .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Dneska tak: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Ty jsou pecka! Po podobných pokukuju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Dneska v rytmu JAZzu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Dnešní akvizice naprosté klasiky nasazené na echt Aliexpres kopírce. Komplet funkční a naprosto uspokojující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Digitálky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se