Gombo Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Takhle nějak mohly vypadat levný casia...kdyby ovšem v casiu jaksi nezaspali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Vadí mi tam zobrazování té nuly u hodin do desáté, mám radši klasiku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Já tam naopak tu ulu vidím rád. Bez ní to mám u všech ostatních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 (upraveno) Vidíte, to jsem si ani neuvědomil. Každopádně jsem si na ně hrozně zvykl a teď jsem celej rozpolcenej. Čék by to měl nosit celý den, ale to je u chronomagora nemožné. edit: Jenom mě zaráží 1 věc. Když se seřizují podle telefonu - a to je samozřejmě záležitost třeba i všech casií/géček s BT - tak jdou o více jak vteřinu později, než seřízené hodinky s RC. Prostě je tam rozdíl. Upraveno 4. května 2021 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Ale to je úlně normální. Telefon se seřizuje časem ze sítě, zatímco RC signál je šířen analogově po dlouhých vlnách. Časový údaj získaný z něj je přesnější. Po síti dochází ke zožděním, a to pokaždé k jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Jo, to je fakt. DAB radio je taky o pár vteřin opožděné, takže si podle něj nemohu seřizovat hodinky, to mi vadí. Stejně jako televize. Doba digitální a přitom nepřesná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Doba digitální je přesná, bohužel servery a počítače jsou (relativně) pomalé. Takže než zpracují signál a pošlou ho dál, tak to chvilku trvá. Na té televizi je to vidět hodně. Vlny (vzduchem) letí rychlostí světla. Když pustím TV přes DVB-T2 a vedle pustím TV přes IPTV, tak tam než ten signál proleze přes internet, tak má třeba i 5 sekund zpoždění. Dřív by mi to taky vadilo, řešil jsem každou vteřinu. Dnes, jak už jsem starší, tak už to neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 No, a když pustíš DVB-T2 a vedle toho klasické analogové FM rádio, zjistíš, že i digitální televize šířená pozemní cestou je oproti analogu také zpožděná. Je to velký paradox dnešní digitální doby. S nárůstem těchto technologií nám mizí možnost zjištění přsého času. Až jednou vypnou analogové rádio, zbyde nám už jen RC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Doufám, že meě nesežerete jako bych se ptal Frantika na Festinu, ale chci se zeptat na názor na Timex T80? V tý edici PAC MAN se mi pro srandu docela líbí, a možná bych o nich uvažoval. Je to úplná blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Myslím, že je to v pohodě a příjemná změna oproti např. Casiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Dík, když ty jseš ale takovej optimista :-). Počkám ještě na nějaký skeptiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 25 minutami, Frostie napsal: Myslím, že je to v pohodě a příjemná změna oproti např. Casiu Za skeptiky: Ale nepříjemná změna ve zpracování oproti casiu. Mám teda jen jednu zkušenost s tímhle retro timex modelem, ale třeba ta tlačítka, každé šlo jinak..děs. Doporučuju osahat, už jen vzhledem k ceně, co za to chtějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Dík, bohužel tu možnost osahat je aktuálně úplně nemám. No, tak to ještě nechám uzrát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 zase u černý kočky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Již tři dny si užívám tyto fešandy DW-7000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 DW 5600 C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Dokonce se umí spojit se starou kalkulačkou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 No jasně, kalkulačka. Tahle se mnou prožila perný chvíle nebo spíš já s ní na gymplu i vš. Pořád jí chovám v úctě ve psacím stole. Uměla dost věcí a i základní grafy. Na tu dobu boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 já na ní jedu furt (co taky na kalkulajdě měnit, žejo), proto je stále při ruce, když fotim digošky. začala to se mnou na stavební průmyslovce v Dušní - to Vám bylo strašný peklo tenhle ústav . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se