t2 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Dneska takle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 @Gombo to nevypadá až tak zle, ale CA 53W se mi líbí víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 (upraveno) Zajímavé. Škoda, že ten vršek je tak nějak přeházený. Klávesnice je povedená. Upraveno 10. května 2021 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Mě by zajímalo, jestli tak kalkulačka kalkulačkuje? Přidávám dnešní soft tuning Casio w158, které jsem osadil tahem z vintage hodinek Citizen. Myslím, že to vůbec není špatný, protože na rozdíl od originálního tahu je tento leštěný stejně jako pouzdro hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Normálka pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Tieto som prave rozchodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Tak to je ovšem luxus, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Zajímavej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Tieto som prave rozchodil Nadhera! Z ceho je to pouzdro? To je nejaka mosaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 ..jojo jak i vedle pisu -fakt super. A pouzdro pro predstavu u jinych o neco mene vyšisovanych k videni zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Dopol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 @lub @Jerryl pred casom ste riesili kalkulacky, tak som vytitiahol svoju zo skolskych cias. Okrem kalkulacky ma cas, datum, budik, stopky. Schvalne ci si niekto spomenie na jej vyrobcu bez guglu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Tesla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 (upraveno) @t2 je to tak. Rok 1988. Myslel som, ze bude matuca ta anglictina a americky tyzden. Na druhu stranu to rozlozenie displeja je tiez zvlastne. Prvy je datum a potom cas. 11ty den v mesiaci a 20:01 cas Upraveno 11. května 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Já měl před casiem teslu MR610, ještě na střední. Taky nesmrtelnej stroj, ovšem bez hodin a datumu. Ještě někde je, zkusím najít :). Co si tak vzpomínám, tehdy jsme s kalkulačkama mezi sebou frajeřili tak, jako dnešní mládež s mobilama . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Mám polojednoduchou podobnou. Někde doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Jojo, těch bylo tehdy mezi lidma dost. Já mám z té doby neméně používaný model: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Já nosil TI-57, kterou jsem ale měl ještě po tátovi - už tenkrát to byla vykopávka, akumulátor KO, tak jsem seděl u zásuvky a měl připojený adaptér ..už tenkrát to bylo jako dneska v telefonech vytáhnout starou Nokii, ale to srovnání není přesný, protože pořád strčila funkcemi mnohé kalkulačky spolužáků do kapsy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Tak jsem jí našel. Nenechte se zmást, od Philipsu je jen samolepka. S Teslou se se tenkrát moc machrovat nedalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se