Gombo Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 velmi podobne mam aj so zvukom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 (upraveno) Jo mám ty samý... Ale ty už nejsou na oceli a nemají stříbrnou grafiku... Upraveno 31. července 2021 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Pěkný ty stříbrňáky máte pánové. Něco podobného mám bez zvuku i se zvukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Jo tahle generace Casio byla super... Ty druhý jsou v oceli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Bohužel nejsou a taky mají jen dýnko naklapávačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 (upraveno) před 4 hodinami, Kristian.nov napsal: Jo tahle generace Casio byla super... Ty druhý jsou v oceli? Nedavno jsem vahal zda zde ukazat na co lze taky narazit... -no nedobral jsem se k tomu. Ted kdyz koukam na vase tak se to nabizi. + A pridam jedny se sroubovacim... Upraveno 31. července 2021 uživatelem akai Ekont Edit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Ten modul do toho pouzdra nepatří. A ty Casio, co to je za modul? Takovej sem asi ještě neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 (upraveno) Když už je sem dáváte..taky se přidám.. Akai: taky si myslím, že modul do pravého pouzdra nepatří.. Na ruce modrá varianta 95QS-42 a na levé straně Casia 95QS-32 s malinko jiným pouzdrem. Krásnou neděli Všem.. Upraveno 1. srpna 2021 uživatelem Olin.uj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 A ještě přidávám moc pěkná Casia 81QS-40B.. Tento modul má Akai v pouzdře.. doufám že se nepletu.. kdyžtak mě opravte dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Moje chyba , nerozepsal jsem to poradne... 95QS-42 Do toho pouzdra nepatri sklicko, asi nekdo rozbite nahradil timto... před 1 hodinou, Kristian.nov napsal: Ten modul do toho pouzdra nepatří. A ty Casio, co to je za modul? Takovej sem asi ještě neviděl... Ty druhe jsou 95CS - 31... Ta druha fotka je realny stav obou zespod.... Neco jako trochu chronologii jsem nasel zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Před hodinou, Olin.uj napsal: A ještě přidávám moc pěkná Casia 81QS-40B.. Tento modul má Akai v pouzdře.. doufám že se nepletu.. kdyžtak mě opravte dík Tak tohle je krása, pro mě nejhezčí pouzdro v super stavu a navíc modrý! Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Před hodinou, akai napsal: Moje chyba , nerozepsal jsem to poradne... 95QS-42 Do toho pouzdra nepatri sklicko, asi nekdo rozbite nahradil timto... Ty druhe jsou 95CS - 31... Ta druha fotka je realny stav obou zespod.... Neco jako trochu chronologii jsem nasel zde... Aha, tak jenom sklíčko... Díky za odkaz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 3 hodinami, Olin.uj napsal: A ještě přidávám moc pěkná Casia 81QS-40B.. Tento modul má Akai v pouzdře.. doufám že se nepletu.. kdyžtak mě opravte dík Ty modré jsou krásné a ve stavu nových. Já mám šedivé, ale ve zcela opačném stavu: A jen pro úplnost ještě se tu neukázaly kulaté: Ty mají screwback. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Dneska na ruce kalkulačky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Tak dneska Marliny H101 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Neviete niekto z ktoreho roku by mohli byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 To sice netuším, ale takovýhle modul vidím poprvé. Pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Tak přesně na toto jsem Géčka potřeboval. Na kolobce za žízní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se