siwi Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 O Vánocích mi to nedá a musím si nandat digitálky. Připomínají mi dobu, kdy jsem je jako kluk marně vyhlížel pod stromkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tady ty byly stejně nejlepší, jednoduché, přehledné, kovové, nesmrtelné. Přesně jako ze stránky 648 od Quelle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Vlastně od včerejška a asi až do konce roku. Pak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tady ty byly stejně nejlepší, jednoduché, přehledné, kovové, nesmrtelné. Přesně jako ze stránky 648 od Quelle... Na stránkách Quelle jsem nad podobnými vždycky slintal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Nejen ty. Proto si i tak pamatuji tu stránku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemeckydj Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) gx 56-1 Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem nemeckydj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Nádherný kousek, jen kdyby nebyl s inverzním displejem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 GD 350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Dneska tyhle zlatíčka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Dneska tyhle zlatíčka:Kráska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Dneska trochu té keramiky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Tá korunka na digitálkach nemá chybu,čo sa týka dizajnu.Neviem ako je to po funkčnej stránke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dneska trochu té keramiky:Tieto sa mi strašne páčia, ale lacné asi nebudú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Ty Rada můj šálek čaje zrovna nejsou, ale exkluzivitka to je, to zase jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dnes přišly, asi znamení Nového digi roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dnes přišly, asi znamení Nového digi roku.palec nahoru --- kdyby tě to do zejtra pustilo, tak mi je pošli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dnes přišly, asi znamení Nového digi roku.Super, vitej v klubu. Nechces (nebo ypo zitra ) neco nafotit sem at se to vlakno trochu oprasi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 palec nahoru --- kdyby tě to do zejtra pustilo, tak mi je pošli Zítra to určitě nebude Super, vitej v klubu. Nechces (nebo ypo zitra ) neco nafotit sem at se to vlakno trochu oprasi? Nechtěl jsem Ti lézt do zelí, teda do vlákna, ale o pár fotek se pokusit můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Zítra to určitě nebude si to ještě pořádně rozmysli .... neska to vodrbeš a pak uš je to neprodejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se