jendazhor Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 před 2 hodinami, Hantronix napsal: Taky tu mám jedny "velkodisplejové" Orienty. A řekl bych, že displej je využitý ještě hůře. Je takový poloprázdný. Ale řekněme si na rovinu. V osmdesátkách čím větší displej, tím větší king. S tím osmdesátkovým velkodisplejovým kingem jsi to vystihl přesně! před 3 hodinami, Gombo napsal: Dnes Sicura VIP 2000 rok 1977 Ziadny plast. Kov a sklo. To je ovšem parádní kousek. A dnes už málo vídaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 A helemese! Tak trochu jiný Kesselky. Ty jsem neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 13 hodinami, siwi napsal: A helemese! Tak trochu jiný Kesselky. Ty jsem neznal. Taky mám jednu takovou podobnou displejovou diskotéku. Taky mají 7 melodií. Funkce standardní jako Kesselky, Montany a spol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Trochu slabší display, ale inak ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Experiment…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Dnes na prvy pohlad “digitalkova” klasika. No ale na druhy pohlad su tieto Kesselky ine, nez na ktore sme boli zvyknuty zo zakladnej. Myslim tych, co sa narodili v 70tych rokoch. Okrem toho, ze modul z vnutra je uplne iny a ze melodie su tiez uplne ine ( hraju aj yesterday ), tak su ine este v niecom. Som zvedavy, ktore “Husakove dieta” si to vsimne prve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Mam ruzny kesselky a maji ruzne ovladani svetylka.Vlevo nahore ,nebo v pravo dole.Jinak me nenapada nic jinyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Dnes tieto. Sú také "obyčajne", ale celkom vydarené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 před 5 hodinami, Gombo napsal: Som zvedavy, ktore “Husakove dieta” si to vsimne prve. Osm místo sedm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 dneska kancl, tak sem to zkusil blejsknout. Nemůžu se jich nabažit, úplně mě bavěj furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 (upraveno) Jak to, že máš na ruce moje hodinky? A s tou bažinou jsem na tom stejně. Upraveno 5. září 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se