t2 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Včera jsme byli s márlinem na vínu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Včera jsme byli s márlinem na vínu:Pěkné pěkné. Víno bylo jemně trpké?Márlin už má něco za sebou, řekl bych.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Ano má už toho za sebou opravdu hodně. A to ta původní fotka ještě neukazuje všechno. Da se to vyfotit i takle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Ano má už toho za sebou opravdu hodně. A to ta původní fotka ještě neukazuje všechno. Da se to vyfotit i takle:Letitý, ale spolehlivý veterán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Kdyby byly NOS tak bych je nenosil. Byla by to škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Kdyby byly NOS tak bych je nenosil. Byla by to škoda. Já to chápu, to nebyla kritika, ale obdiv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Dneska JE 50W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Dneska JE 50W. ty jo, tak ty neznám. Pochopil jsem správně, že si rytmus a tempo určuješ pomocí 4 melodií? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Rytmus si určuješ v režimu JOG (jako stopky) číselnou hodnotou od 60ti do 210ti pípnutí za minutu. Těch 5 rytmů lze zapnout pro odpočítávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Dneska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Tak jsem byl na Hodiny a klenoty. Pro mě už je ta výstava mrtvá. Tohle je varování pro všechny. Nejlepší co tam bylo: prototypové ladičky ( jako každý rok ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Otloukanky na stavbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Ve slavnostním: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Jak jinak, opět parádní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Prostě krásná raritka. Jsem rád, že jsem je mohl na srazu vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Casio W-800H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Casio W-800Hto je šest let stará fotka? Jinak hodinky jsou to výborné, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Ne, fotka je čerstvá. Ale blbne tam modul,občas se sám od sebe resetuje, uz se mi to nechce nastavovat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Po dlouhé době je provětrám, když už je teda nikdo nechce.Kovové Edifice. Příjemná změna na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se