Přejít na obsah

Cartier Ballon Blue 42mm

Doporučené příspěvky

Dakujem vam vsetkym za moznost zdielania mojej radosti a vase gratulacie. S kazdou pozitivnou reakciou u mna rastie radost zo spravnej volby. Uprimne :)

Ako som tak v noci od radosti nemohol spat, zamyslel som sa ako to je s MI pri takychto hodinkach. Je? Nie je ? No nieco tam urcite je. Ale nie je tam machizmus. Nie je tam prvoplanova maskulinita. Nie je to okaty vykrik prislusnosti k preflaknutej znacke "aha ja mam TOTO obdivujte". Nekrici "ja na to mam". Pre mna tieto hodinky maju MI, ktory je v dnesnom svete tazsie rozpoznatelny ale o to cennejsi. Pretoze ma v sebe dostojnost. Uroven. Vkus. Cit a zmysel pre krasu a harmoniu. Decentnost, nadcasovost a zaroven aj luxusnu vynimocnost a odlisnost.

A ako som tak v polospanku o tomto rozjimal zdalo sa ml, ze hodinky s takymto MI dokazu zo mna spravit lepsieho cloveka. Treba si len uvedomit co clovek nosi na ruke, co to v sebe vsetko skryva, prijat to v kazdom kusku svojej osobnosti a zit podla toho.

Nie, nic som nepil. Ich bin ein nerd (chronomagor).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pekne napisane, plne souhlasim.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD
  V 21. 2. 2015 v 8:32, McStinger napsal:

Ak by tam neboli dve posledné vety, tak si myslím, že som pil ja :). A gratulácia.

Ony tomu ty poslední dvě věty hlavně dodávají aspoň trochu lidštější rozměr (no, i když... jak se to vezme). Poněvadž jinak je to totiž čirý aristokratismus; ostatně, jakož i hodinky samy. Jinými slovy, vlastní je teprve chvíli a už si ho cele podmanily. ;)

Odkaz ke komentáři

V 21. 2. 2015 v 9:44, LukeD napsal:

vlastní je teprve chvíli a už si ho cele podmanily. ;)

...podmanily....muuj milášek......:)

Edit: a to o chvilu idem dat skratit tah a zacnem ich aj nosit,to este len zacne...

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Páni! Hodně velká paráda! Výrazné hodinky se super řešenou korunkou! Ať slouží a už nejdou z domu! :)

Jinak dýnko vypadá na fotce tak nějak "vypoukle". Jak sedí na ruce? Byla by možná nějaká fotka na ruce z profilu? Myšleno směrem "od korunky pod ruku"?

Jak funguje seřizování času/data? I takto je u korunky prostor pro 2 "povytáhnutí"?

Samý otázky, já vím, ale zvědavost je mrška nenasytná. :)

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 21. 2. 2015 v 10:21, Locky napsal:

Páni! Hodně velká paráda! Výrazné hodinky se super řešenou korunkou! Ať slouží a už nejdou z domu! :)

Jinak dýnko vypadá na fotce tak nějak "vypoukle". Jak sedí na ruce? Byla by možná nějaká fotka na ruce z profilu? Myšleno směrem "od korunky pod ruku"?

Jak funguje seřizování času/data? I takto je u korunky prostor pro 2 "povytáhnutí"?

Samý otázky, já vím, ale zvědavost je mrška nenasytná. :)

Tak misto pro pohyb korunky tam zjevně je, já jsem spíš přemýšlel, jak je řešená demontáž hodinek, protože místo pro vytažení korunky včetně natahovací hřídelky tam fakt není... ;)
Odkaz ke komentáři

Nastavovanie cas / datum je v pohode, bez problemov sa da vytiahnut do prvej resp. druhej polohy. Modry zafir na korunke ma taky vybrus, ze pekne pasuje po vytiahnuti do ochannej casti.  Zatial je pre mna zahadou ci ten eta 2892-A2 mod podporuje aj manualny natah. Kryt korunky tomu natahu zrovna moc nepraje.Jemne vypukle dienko som si pocitovo ani nevsimol. Jednak je prijemne ze hodinky nedoliehaju celou plochou na zapastie a jednak tah mam skrateny nie prilis tesne.

Kedze som nechopny mobilovy (zatial) fotolooser tak aspon daco :) Hodinky su uzasne fotogenicke a niekto len troska schopnejsi ako ja by urcite vyrobil nadherne fotografie.

post-21258-0-97622000-1424535013_thumb.jpg

post-21258-0-44933500-1424535028_thumb.jpg

post-21258-0-82376500-1424535044_thumb.jpg

post-21258-0-41857300-1424535061_thumb.jpg

post-21258-0-92849700-1424535079_thumb.jpg

post-21258-0-86590500-1424535092_thumb.jpg

post-21258-0-03105900-1424535118_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Gratuluju k tomuto originálnímu výběru.

I na fotkách mají ty hodinky obrovské kouzlo, co teprve na živo. Když se na ně dívám, napadá mě jediné přirovnání, které tady už v různých formách padlo, je to aristokratický hodinářský šperk, vytříbeného vkusu.

Ať ti dělají radost. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Za lepsie fotky sa kazdopadne prihovaram aj ja. Konecne sa uz musim rozhodnut pre fotak (lx100 versus rx100, rozdiel je bohuzial vacsi ako len to jedno pismeno). Potom uz len cca rok kym sa naucim fotit a lepsie fotky su tu raz dva.

Vcera som obzeral na predajni kozeny remienok na originale. Na obrazku to vyzera pekne, aha

cartier-ballon-bleu-large-42mm-stainless

V skutocnosti vsak remienok posobi ako tenky pasik lisovaneho neviemcoho a nie ako realny aligator strap.
Problem moze byt aj v tom, ze vnutorna sirka noziciek je iba 13mm, remen musi mat teda specialne ukoncenie aby mohol byt siroky rovnako ako je vonkajsia sirka noziciek.

Nadsenie vo mne nevzbudila ani spona.

51XRGqECe5L._SL1100_.jpg

Na obrazku je sice zlte zlato, ale ocel vypadala rovnako a nepresvedcila ma ani esteticky, ani ergonomicky.

Takze to bude asi na dlhsie. Myslite ze aj taketo specificke remienky (kvoli koncovkam) sa daju usit na zakazku ?

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...