MaxT Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Představovat tady tyto hodinky je asi bláhovost, tedy jen pár subjektivních postřehů a fotky. I přes svou velikost 39 x 39 mm je lze označit jako poměrně robustní. Nosí se naprosto skvěle a vystouplý hranatý safír je prostě úchvatný.Troufal bych si konstatovat, že se zde jedná o známé "za málo peněz hodně muziky".A ač tuto značku obecně nemusím, řekl bych že Monaca v jakékoliv jejich podobě patří do sbírky každého chronomagora.Zejména zpočátku jsem jima byl natolik uchvácen, že mne napadlo začít sbírat Monaca s různými typy ciferníků.A abych nezapomenul, Eta která je uvnitř šlape naprosto příkladně.Pro ty co tvrdí že jen modrá je dobrá bych rád podotknul, že černá jim rozhodně není nic dlužna. Jen tím že safír nemá vnější antireflex je na fotkách hůře uchopitelná.
malda Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Taky přidávám gratulaci, ať slouží a dělají radost!
bubuking Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 tedy Maxi, ty to taháš jak králíky z klobouku....jedna pecka za druhou...mám je taky na wish listu ale modráky CW 2113 ...je to krásná klasika co se neokouká....díky vypouklému sklu není pouzdro tak vysoké a parádně sedí na ruce...užij je ve zdraví..
Bells Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Tak v prvé řadě gratulace, i když už je nějakou tu chvilku máš a pak já musím sám za sebe říct, že mě se možná ty černé líbí i víc, než modré, asi to bude i tím, že nejsou ještě tolik okoukané, nevím. Každopádně je to paráda.
Street Glide Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 ....Petře,doufám že jsi si k těm TAG nechal narůst alespoň dobový "kotlety"....:-)
African Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Velká gratulace, jsou úžasný :-) tak ať pěkně tikají..
Vena Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Nadherny hodinky. Ten vystouply safir je zajimavy.
Romič Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Teď jsou stejné na chrono24 a z ČR... Pokud to teda nejsou ty tvoje
Jörg8X Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Černá Monaca mi přijdou hezčí než modrá... Gratulace
NAO Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Teda, nikdy mě ani nenapadlo, že bych mohl uvažovat o čtvercových hodinkách , ale tady bych si dal říct. Gratuluju.
OndraPod Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Nevim jestli je to tk perfektne nafocene, ale vubec mi nejak prekvapive nevadi, ze nejsou modry Parada!
Akam Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 nádhera, elegance sama...velká gratulace.....
badus Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Velka vzpominka..porad krasna klasika..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se