VintageLover Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tohle je skvělý počin. Já Ti tleskám za Tvou šikovnost i za píli člena Tondako. Nádhera. Opravdu.Povedlo se Ti velmi rychle, což je také úctyhodný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 puzzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Paráda, oboje! Taky dávám do sledování Ještě by možná šťastní majitelé mohli napsat, na kolik taková sranda přijde, aby se ti, co třeba váhají, mohli rozhodnout, jestli do toho jít, nebo ne. Pokud to není tajný. Samozřejmě se to asi liší kus od kusu, ale aspoň řádově...Úplné vyčištění ,promazání,seřízení strojku kolem 800kč+ sklo myslím 250kč+ korunka cca 150kč. Suma sumárum dražší než druhé hodinky,ale zase když jsou s příběhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tak si také něco málo přihodím :-).... Dámské zlaté jeptišky - hodinky, které jsem po babičce, dlouhé léta ležely v docela bídném stavu ve staré truhle. Právě ony mě vlystně přivedly k hodinkám vůbec. Při jejich renovaci jsem hledal rady kde se dá a hodně jsem jich našel zde. I když se musím přiznat, že většina místních mě od renovace spíš odrazovala.... Po zlatých jeptiškách jsem zatoužil mít nějaké opravdu lepší hodinky na ruce. Švýcarské, mechanické.... prostě Doxy :-). Své staré quartzky jsem už na ruku nevzal... Doxa grafic... hodinky, na které jsem prvně viděl zde na foru. Okouzily mě a toužil jsem je mít. Ovšem shání se opravdu velmi špatně. Povedlo se po více než třech letech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 ...Bohušu, tak to budu posílat přes tebe! U mých Omeg kalibr cca 2,5k,-, přetisk cifru 4k + díly a práce. úplně stejně :-) Kalibr 12 jsem pod 5k neviděl ani nepamatuju. Jen za práci. A co součástka, tak cca 100Euro za kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 dnešek začal takhle Po několika hodinách čištění, přemlouvání a vložení baterky... na ruce.Aktuálně displej ladí s ručičkama a chystám se na zkrácení tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Z Tebe se stal hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Z Tebe se stal hodinář. Nouze naučila Dalibora housti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 No jo no, vypadá jako vrána, ale je to králík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 (upraveno) ...financi, supr, pokračuj! tak jo, chtěls to. Extrazajebaný hodinky, fotka jim ještě lichotí, jak jsem rozepnul sponu, regulerně mě natáhlo. Nechápu, jak to někdo mohl dát na ruku attachment=460190:DSCN82691.JPG] Upraveno 10. března 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Původní majitel s nima ručně vybíral žumpu a jaksik je zapomněl vyčistit...To je vážně pošušňáníčko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 No kluci to bude zase motivační vlákno jak hrom... A já si řek, že s renovacema končim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 financ - ty dva poslední kousky vypadají, jako bys je našel s hledačkou kovů někde v zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Původní majitel s nima ručně vybíral žumpu a jaksik je zapomněl vyčistit...To je vážně pošušňáníčko....Měl jsem stejný pocit. A hned na to s nima šel betonovat, takovou vůni a konzistenci to mělo financ - ty dva poslední kousky vypadají, jako bys je našel s hledačkou kovů někde v zemibohužel ne, normálně jsem je koupil. A stály docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Tolik DNA na jednom pásku , podobně vypadaly ty Vostoky, co jsem koupil Juniorovi, neuvěřitelné nánosy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 12. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Moc se tím chlubit nechci, ale je to takové to domácí kutění.Vzhledem k tomu, že základ vyšel na pár stovek, tak jsem se toho nebál a šel do toho. Domácí "renovace" za pár korun... Původní foto - tak jsem pořídil (foto od prodejce). Protože jsem nebyl ochoten do toho investovat a chtěl zachovat co nejvíce původních věcí, tak vše zůstalo, nic není vyměněno.Sklo přebroušeno, vyleštěno v rámci možností (hrozná dřina ), pouzdro vyčištěno v ultrazvuku (po sundání lunety vypadalo skoro jako ty Financovy breitlingy). Protože se hodinky předbíhaly asi o 10 min za hodinu, tak je Valis odmagnetoval a odlepil slepený vlásek. Což je ostatně problém použitého malého kalibru. Jak se přiblíží k magnetu je zle. Po zmagnetování se vlásek slepí a je hotovo.Dále jsem nechal odstranit starou, zarezlou lumi na ručkách, a nanést novou. K tomu jsem přikoupil aftermarket tah.Luneta se mi líbí, není odrbaná až tak moc, takže zůstala. A je to, hodinky na práci nebo do hospody, kterým nějaký šrám navíc vůbec nevadí, jsou ready. Celá "renovace" se finančně vešla do několika stovek. Pozn. nevím čím to je, ale fotky před vložením zmenšuji a nějak to po vložení rozostřuje hrany. Takže ta minutovka ve skutečnosti zubatá není . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Úplné vyčištění ,promazání,seřízení strojku kolem 800kč+ sklo myslím 250kč+ korunka cca 150kč. Suma sumárum dražší než druhé hodinky,ale zase když jsou s příběhem. Díky všem za odpovědi, které přišly poté, co jsem si vlákno odebral ze sledování, protože se to moc rozjelo :-)Trošku uvažuju o renovaci jedněch Fero Feldmann, které se ke mně dostaly, ale asi k nim nemám takovej vztah, abych do nich vrážel tisíce. Teď mám trochu jiné priority... Hoši, máte to všichni moc krásný a obdivuju ty, kdo se do toho pustili a kam to dotáhli. Fakt neskutečný. U mě vedou Tikalovy Autavie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Před a po, ovšem zásluhu na tom mají KaM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Interesantní reinkarnace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Super vlakno. Skoda, ze si renovace nefotim ... diky vsem za foto .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se