Radimk Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Jsou to drobky, 35mm čistě pouzdro + přesazené nožičky. Ale celkově opravdu subtilní, s řemenem 17mm ( nasazen 18mm Hirsch).takové sportovní oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Heuer 73473 N po tátovidal jsem je panu Vlasákovi doladitnová tlačítka, korunka, sklíčko a pár "vnitřností", přeleštěny lesklé plochy + tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Moc hezká a citlivá renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Krásný chrona, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Dnes jsem dokončil renovaci Cortebert Sport, které jsem kdysi koupil jako vrak na aukru. Kromě nového sklíčka jim nejvíc prospěl přetisk cifru, zachránit už nešel. Mám za to, že se docela povedl a vyoadá dobře. Zase další hodinky, které skončí v šuplíku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Nápis SPORT se trochu zmenšil, ale jinak se dílo opravdu povidlo a hodinky jsou tuze krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Musel jsem i přeniklovat ručičky, původní povrchová úprava taky nevydržela. Byla to docela piplačka a trvalo dlouhonež jsem je postupně oživil. Asi si je vezmu zítra do práce ať se jednou mrknou na denní světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak to sa podarilo! Pekna praca, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Ty jsou suprový! Kde jsi nechal dělat ten cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Ty jsou suprový! Kde jsi nechal dělat ten cifr?to by me taky zajimalo, nejaky dobry tip, potrebuju udelat vnitrni datumovou lunetu na citizen z 80.let. bohuzel je zesikmena a tak mi jiz 2 borci dali kosem... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Nádhera-do šuplíka ích je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 renovacia cifrov napr. tu http://www.zifferblatt-restaurierung.de/index.html http://renowacjatarcz.pl/en/ Zatial nemam skusenosti, ale co som tu cital tak s Polskym kolegom su spokojnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Já si nechavám dělat renovace u Tondy v Liberci, ten to tiskne v GB. Jsou dokonalé.Včetně sunbrust efektu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Cifr tisknul Jakub Chrzan, ul. WIERZBIĘCICE 53, 61-547 POZNAŃ, kuba_chrzan@op.pl. Udělal to moc hezky a netrvalo to dlouho. Jen to není úplně levný, tenhle cifr stál 60EUR. Na jiný hodinky by se to určitě vyplatilo, na obyč Corteberty je to tak trochu luxus. Jak jsem sliboval, vzal jsem je do práce a přidávám ještě pár fotek na denním světle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 pěkně provedená renovace a na ruce vypadají velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Krásná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Poslední den před svátky dorazil z Aukra vrak klasických Seiko 5. Koupil jsem je pro syna, aby měl na výběr ze dvou různých Seiko (už má docela dlouho Seiko Kinetic) a také jsou to jeho první mechanické hodinky. Původní stav byl jako z Aukra, tedy totální dobitý vrak za 400Kč, který ovšem skrýval určitý potenciál (slušný cifr a ručičky). Jako projekt na spoustu volna přes svátky dobrý. Hned po vydražení jsé objednal nové sklíčky, které stihlo dorazit mezi svátky. Původní stav: Začal jsem rozborkou a leštěním silně poškrábaného pouzdra: Následovala montáž nového sklíčka (poměrně neobvyklé usazení ve srovnání s jiným i modely) A následně kompletace s novým koženým řemínkem: Hodinky ještě čeká kompletní rozborka a servis strojku, ale už jsem je dal synovi ať si je chvilku ponosí neb doma už pomalu začínala houstnout atmosféra, prý trávím veškerý volný čas v dílně. Ale to asi znáte :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Bych na sebe byl pyšnej,kdybych byl šikovný jako ty! Synek se má. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Nadherna prace, sikovny ruce se poznaji... Kde jsi sehnal to sklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Ty proměny jsou něco, co mne u čehokoliv staršího nikdy nepřestane bavit. Nádherná proměna, parádní Japonky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se