Vlcak Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Vojto ty tvé Doxy jsou nádherné a rodinný příběh super. Podle mě se opravdu jedná o vojenské pilotní hodinky. Svědčí o tom jednak ta otočná luneta s šipkou a pak také poměrně velká a dost vystupující korunka, aby se hodinky daly pohodlně natahovat např. v rukavicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 si dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Super. Kde se takove hodinky shani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Bedja je srdcař. zvláště ty první Omegy neskutečně prokoukly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Foto 3 - Omega Seamaster Cosmic - cal. 752DSC02478.jpgmsg-24831-0-20182500-1432558726.jpgObra?zek 2.jpegObra?zek 4.jpegVelmi pěkné Tome,nevzdávej to...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Neřekl bych, Tome Líbí se mi, jak to dotahujes do zdarneho konce. Je vidět, jak moc Te to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ...no tak ty, Rodkopf a další jste o mnoho levelů výše. Ale radost mám, to zase jo.Tak je to spravné,tak to má byt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Perfektní počin. Přesně podle mého gusta ! Gratuluji a držím palce k dalším kousků, které jak jsem snad správně vytušil, ještě na opravu čekají. Jsem taky takový blázen, který rád oživuje kousky po svém zenitu (teda jako ty hodinky po zenitu, ne já ). A doufám, že budu moci brzo ukázat zmrtvýchvstání (píše se to tak :) ?) jednoho úplného vraku. Momentálně je v sirných lázních, zbavuje se rzi a snad to dobře a už i rychle dopadne. V těch lázních si totiž užívají přes rok. No a v krabičkách odpočívá a čeká několik dalších adeptů ... a k tomu ještě nějakých 6 ks už je v lázních taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Když Ricoh tak Ricoh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Panove smekam, opravdu mate zlaty rucicky. A fotky jakbysmet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictackate Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 TEĎ JSEM TO POSKLÁDAL DOHROMADY...JEŠTĚ SKLÍČKO A BUDU JE NOSIT.....KOUPENO NA BLEŠÁKU PŘED MĚSÍCEM A V PÁTEK MI TO PŘIŠLO POŠTOU ZRENOVOVANÉ...HAPPY AS HELL!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Vypadaj parádně , jak jsou velký a na co je dáš ? No k lékaři bych nic jiného nenosil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Super,velká poklona :notworthy: Kde jsi renovoval ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Jsou skvele a renovace moc povedena, jako nove. Pecka. pak se pochlub fotkou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Jsou skvele a renovace moc povedena, jako nove. Pecka. pak se pochlub fotkou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Moc pekny,az je budes mit komplet,tak se pochlub znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Taky by mě zajímalo, kde se dá tak rychle udělat renovace? A na první pohled velmi zdařilá. Moc gratuluji.Jestli není tajné, prosím poděl se s námi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Mě by zajímalo, kdo dělal ciferník, je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 že by podobnost čistě náhodná? http://www.ebay.de/itm/RARE-VENUS-140-DOXA-REGULATOR-DOCTOR-CHRONOGRAPH-WATCH-FULLY-RESTORED-/251968105393?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aaa782bb1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 že by podobnost čistě náhodná? http://www.ebay.de/itm/RARE-VENUS-140-DOXA-REGULATOR-DOCTOR-CHRONOGRAPH-WATCH-FULLY-RESTORED-/251968105393?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aaa782bb1Nojo- dyť to je ta samá fotka, žejo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se