Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

a) mercedes slr, už jen pro ten zvuk:)

B) bmw 550i combi, manual, mpaket, na takové ty cesty k obchoďáku a rodinné výlety :)

c) z toho co jsem řídil byla nejhorší asi felicia

Odesláno

B) bmw 550i combi, manual, mpaket, na takové ty cesty k obchoďáku a rodinné výlety :)

....návrat k jádru vlákna...  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

tak primárně to tak je, jen sportbek je prostě nějaký rozumový výsledek poptávky..... jinak když se řekne A5, tak si 90% lidí vybaví kupé..

Nic nenutím, jen jsem reagoval na tvrzení ".... A5 je vlastne A4 s dvoma dverami...."

Odesláno

Niekto tu spominal ze E coupe je vlastne C, co je pravda, hodilo by sa tiez spomenut ze A5 je vlastne A4 s dvoma dverami. Btw, neviem ci u Audi najdes kombinaciu 6valec diesel/quatro a manual, minimalne u A6 som to nevidel. Len bez quatra.

Ty A5tky se myslím v téhle verzi vyskytují. Alespoň na mobile jsem je zahlédl. Ale quatro mít nutně nemusím.

Odesláno

Tak pokud by byl rozpočet větší beru Bentley Continental :-)

Odesláno

Me se aktualni i minula verze C70 moc libi. Spis skoda, ze Volvo do toho nema poradnej motor. Ale ja jsem volvovej, chapu, ze se nelibi kazdemu:).

tl

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

C kupé je na podvozku řady C,E kupé je taky na podvozku C,ale karoserie je větší.

dobre ranko, pani!

ano, takto som to myslel - v podstate E coupe neexistuje, je to normalne C platforma a natiahly to na E segment

a potom je tu este C coupe, ktore na prekvapenie aj vyzera ako C coupe. :-)

a nebudeme sa predsa hadat a napádat, vsetko si dokazeme vysvetlit

nie kazdy vie vsetko ( a nie kazdeho to zaujima )

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

kazdopadne e kupe 350i je na to zadani ideal.

suhlas, aj ja som ho mal v mojej ponuke

s tym chybu nespravis a je to este vzdy prijemne auto

ale zial v C podvozku asi nedavali Airmatic - no ale neva, ved je to sportak,ne?!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

v Holesoviciach, alebo???

zhorklo mi jedlo, prestan takto na rano....

( nasmial som sa, hehe, je to riadny grc!) :lol2:

Odesláno

Me se aktualni i minula verze C70 moc libi. Spis skoda, ze Volvo do toho nema poradnej motor. Ale ja jsem volvovej, chapu, ze se nelibi kazdemu:).

tl

T5 v C70 neni zas tak spatnej spatnej motor :-)

Odesláno

Opět se potvrdilo, že dobrý vkus nejde koupit za žádné peníze. Nezávidím mu ty prachy vydělané na cigaretách. Jak zoufalý musí být někdo, aby nechal toto natočit...

Hm, u mně doma to takhle teda nevypadá. Já mám rád soukromí a jsem plachý.

Odesláno

Opět se potvrdilo, že dobrý vkus nejde koupit za žádné peníze. Nezávidím mu ty prachy vydělané na cigaretách. Jak zoufalý musí být někdo, aby nechal toto natočit...

Hm, u mně doma to takhle teda nevypadá. Já mám rád soukromí a jsem plachý.

Proč zoufalý? Lidi extrovertní povahy tohle baví. Pokud mu kšefty jdou, jako že asi jo, tak proč si nezablbnout a neudělat si pěkný video?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...