Návštěvník enrico156 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Když včera bylo tak hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Zimní dovolená v japonském stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Ta bagáž na střeše je fakt vtipná, ale dobře si to dává na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Když včera bylo tak hezky...Jo jo, krásně bylo. Jak to s tím turbem jezdí? Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Bohužel až moc dobře a bohužel proto, že jsem říkal " to bude stát za prd, atmosféra je nejlepší " a mýlil jsem se, je to opravdu dobré.Navíc má poháněnou tu správnou nápravu a člověk i musí chvílema řídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Tak Sobíka jsem v pátek vyzvedl... zátah byl kulervoucí, bohužel dlouho nevydržel, již po cca 100km (nové brzdy, jel jsem s ním jak s 1.4 mpi) se při plném tahu objevilo cukání, po 400km za víkend jsem byl rád že jsem dojel do Prahy. Tah je fuč.Zítra bude RS řešit co to je, doufám v nějakou podtlakovou hadičku nebo únik z nového IC nebo benzínovou pumpu kterou zapomněl vyměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Byla to kazeta zapalování. Prvních 100k investovaných.. Doufám že taky posledních 100k... Píšu z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Tak snad uz bude sob OK. Bracha kdyz jezdil 9-5, tak sdi vozil nahradni v kufru..., ta se proste jednou po... a vzdy kdyz to nejmin potrebujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7B5lWAbege0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Dobrej Japan psychopat http://www.topgear.com/car-news/modified/nissan-gt-r-has-just-set-drifting-world-record uff a ten Nissan je prostě perfektní, ten zvuk bych mohl poslouchat od rána do večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Pred rokom som tu dával trailer k dokumentu o Paulovi Newmanovi a jeho pretekárskej kariére. Celý film sa asi nedá zohnať, ale našiel som ho na youtube.Tak kto chce môže pozrieť. Stojí to za to. https://www.youtube.com/watch?v=b5PQZyfRf48 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Ahoj,dovoluji si Vás pozvat na Subaru sraz v červnu 2016.Akce je pod záštitou ÚAMK, a pojede se uzavřená RZ (můžete se zůčastnit), OFFROAD (můžete se zůčastnit), a pokec (můžete se zůčastnit:)).Více na našem webu (http://subarufanclub.cz/modules.php?name=Modul_Srazy&op=showbook&bid=159&jedna_name=andelka-2016) nebo mi pošlete SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Ahoj, nejsem si jist jestli jsem tu ve vlákně správně. Přišel jsem pro radu a mám benzínový automobil. Koupil jsem ŠO 1, 110KW, 1,8T 20V. Celou dobu jezdila pěkně na to, že se jedná a rok výroby 2000. Poslední dobou jsem ale začal mít problém se startem. Nemohl jsem kolikrát nastartovat. Postupem času se probém zintenzivnil a nyní jsem to odstavil na parkovišti, protože to prostě nechytlo. Otáčí se to, ale né a né to škytnou. Spolu s tímto problémem se objevil zároveň další. Po nastartování, když se zadaří, se motor vytáčí na volnoběh někam ke 2000 otáčkám. Při zařazení rychlosti to klesá, ale při volnoběhu to opět stoupne. Trvá to jen pár minut po startu a pak se vše vrátí do normálu. Jsem auto-laik, ale větřím že by tyhle dva problémy mohly mít společnou příčinu. Díky za rady a kdybych byl náhodou ve špatném vlákně, tak mě nemilosrdně ignorujte.. Problém vyřešen. Odešlo čidlo teploty. Je to prý celkem častý problém u starších škodovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Dnešek ve znamení krásného počasí, nešlo se opět neprojet.PS: Lambo je neuvěřitelný ve všech směrech :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Hoši dneska bacha! Venku je policajtů jako štěnic a měří o 106 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Hoši dneska bacha! Venku je policajtů jako štěnic a měří o 106...tak...venku je slunečno...čas dovolených se kvapem blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Do dneška jsem vozil v autě antiradar a říkal jsem si, že je divný, že furt mlčí. Dneska mi zachránil kůži. Měřili 3x na cestě do Varů, přičemž jednou bych o nich opravdu nevěděl asi bych jel o "malinko" rychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Sledovali jste WRC? To finále byl neskutečnej masakr, u těch krátkejch úryvků Paddonovy onboard kamery jsem skoro nedejchal.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Byl to dnes naprostý brutal, měl jsem to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/401687-byvaly-premier-tosovsky-v-usa-boural-ve-ferrari.html Tak Ferrari odepsané, mu se naštěstí nic nestalo, ale jaká je šance, že v 599 trefí člověk zrovna Acuru NSX???!!!??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se