Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to já jsem si cca před pěti lety udělal radost a pořídil Š1000MB. Říkám jí Máňa a není nic lepšího, než do ní sednout a jet se pokochat krajinou, nikde žádný asistent, žádná elektronika, jenom čistá radost z jízdy. Už není v nejlepší kondici, ale snad jednou přijde čas na renovaci.

post-53285-0-52913700-1491988228_thumb.jpg

post-53285-0-10156200-1491988247_thumb.jpg

Odesláno

Všimnul jsem si, že jich začalo jezdit více, než kdy jindy, dvě jsem bohužel potkal s nějakou závadou. Pěkná klasika, ceny stoupají do nebeských výšin.

Odesláno

Nadherna zabrovka! Uzke sloupky atd. jaky ma usmev na masce?

Ale jinak kdyz nad tim tak uvazuju, tak to ma vetrani/nadech motoru, jak kdyby tam puvodne zamysleli dat V8 z Tatrovky :D

Odesláno

Ono když na 9J nasadíš 185/45/15 tak se to musí natáhnout. Nejde o funkčnost ale vypada to sakra dobře. (Chápu ze ne pro každého)

Tak pro majitele casina proč ne :-)

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak to já jsem si cca před pěti lety udělal radost a pořídil Š1000MB. Říkám jí Máňa a není nic lepšího, než do ní sednout a jet se pokochat krajinou, nikde žádný asistent, žádná elektronika, jenom čistá radost z jízdy. Už není v nejlepší kondici, ale snad jednou přijde čas na renovaci.

krásný auto ... todle bylo vlastně moje první auto někdy v 16 letech (dal sem za to 3,5 tisíce) .... měl sem teda tu hnusnější verzi s hranatejma mřížkama, ale to mi bylo jedno .... pučoval sem to kamarádům na souložení s kamarádkama .... výhoda byla, že byl vyčvachtanej zámek a dalo se to odemknout desetníkem .... tagže tam možná souložil i někdo jinej .... kurva to je nostalgie :)

Odesláno

Ono když na 9J nasadíš 185/45/15 tak se to musí natáhnout. Nejde o funkčnost ale vypada to sakra dobře. (Chápu ze ne pro každého)

Sorry ale to je katastrofalny tesco tunning. Okrem podla mna nezmyselnych parametrov danych gum (neverim ze plati cokolvek na co ich vyrobca dimenzoval) by som za to bral technicak na pockanie.

Pripada mi to presne ako golf 3 v rukach 18 rocneho tunera...

Co sa tyka designu diskov tak zaujimave, vkus je vec individualna, nehovorim ze to na to auto nepasuje, ale tie gumy vs disky to je grc

Návštěvník YPO
Odesláno

eště k tématu a pro milise ... to je kurva auto pro tebe ... prodej těch svejch 18 sraček a kup si dočku :D

Odesláno

Je z roku 65, takže první žábrovka se širokým úsměvem.

je to krasna klasika!
Odesláno

Nechci absolutně nic hanit ani vyčítat, ale na vesnicích se toho zase tak moc nezměnilo, stačí sjet někde na Moravě (kde často jezdím) do vesniček mimo hlavní trasy a vrátíme se o řekněme 20 let zpět, nejen stavem autoparku, ale i často stavem silnic.

Pepo tyto stroje jezdí i u Vás v Čechách na vesnicích  ;) ne jen na Moravě jak píšeš.... Náhodou, ve svý době to byl i můj mokrej sen.... Pro tuhle si přijeli až z Německa , 1.majitel, serviska, 36tkm.

post-7459-0-09772000-1492175876_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...