Irwinek Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 před 26 minutami, uff napsal: Bodykit od Firefab? Dobrý pravděpodobně se skutečně jedná o americký kit-car Fiberfab Avenger GT-12, postavený na podvozku VW Brouk s laminátovou karoserií evokující Ford GT40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Pravděpodobně :)) kouknes na kola, vidis starou 5ti diru z vw a je jasno, pravděpodobně :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Pravděpodobně skutečně, to miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Ber to tak, že mi nikdo nic neřekl, našel jsem to na netu. Od té GT 40 se to dost liší, proporce jsou podivné, blíž jsem se nedostal a na Engine stránkách je taky v podstatě prd tyhle kity se dost špatně odhadujou. Prý je i nějaký na základě Pontiac Firebid. Ono to třeba bude lepší, až to bude " hotový ". Takhle furt zadek připomíná mustanga a předek porsche nebo mclaren. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Vítej doma maličký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Wow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 (upraveno) před 16 hodinami, vicomt napsal: Vítej doma maličký... To mělo jít do SZ, takže přeposílám ... Upraveno 12. října 2021 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 V 11. 10. 2021 v 15:05, vicomt napsal: Vítej doma maličký... Katedrala na kolech. Auto, ve kterem kdyz jedes, tak ti davaji prednost, i kdyz jsi na vedlejsi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 před 6 hodinami, Pirx napsal: Katedrala na kolech. Auto, ve kterem kdyz jedes, tak ti davaji prednost, i kdyz jsi na vedlejsi… Jako zkušený chovatel mamuta jsi to nemohl napsat lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Tie správne auta,maju otáčkomer vždy väčší ako rýchlomer,bez ohĺadu na maximálku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Tak o tom zadnaaaa Skoda, ze ja vetsinou ani nepoznam kolik jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Ted me napadlo, ze mi mozna date radu. Na family wagenu mame takovy jakoze plesnivy (lip to asi popsat neumim) zimni kola. Je to kombinace cerna a lestena stribrna (skoro jako nerez). Nevite co s tim? Je to jen na ty lesteny stribrny plose. Nechci je dojebat CIFem, treba mate nekdo lepsi radu/zkusenost. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Asi už poslední jízda, teplotní výhled na víkend nic moc, takže zazimuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Třebas byl jen spatne oblecenej:) me sralo dnes nandavat hardtop, tak jsem si vzal kulicha:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Jak sralo? Takovej krasnej den. Taky jsem jel s kulichem a naprosta spokojenost (strechu mam nahore za 3 sekundy). A hlavne: Moc teplejsich dni do konce roku nebude. Tohle si rikam obvykle do prvniho snehu. :: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 No já nevím na Šumavě ráno mám 3*, a střecha je pro sraby:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Presne! Kdyby me nevadila sul, tak jezdim celorocne bez strechy. Topi mi to vyborne. Jeste budu opakovane otravovat s tou radou ohledne "plesnivejch" elektronu. Co s tim? Mam to vzit brusnou pastou nebo lestidlem na nerez? Urcite nejsem prvni, kdo ma hnusny zimaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Hod to na plechace a kup pekne poklice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 uff: Musel bys to rozleštit a přelakovat... A stejně to tam časem bude zas... Kup ty poklice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 před 10 hodinami, uff napsal: Presne! Kdyby me nevadila sul, tak jezdim celorocne bez strechy. Topi mi to vyborne. Jeste budu opakovane otravovat s tou radou ohledne "plesnivejch" elektronu. Co s tim? Mam to vzit brusnou pastou nebo lestidlem na nerez? Urcite nejsem prvni, kdo ma hnusny zimaky... Já si myslím, že to bylo blbě nalakované, případně blbým lakem, nebo se ten transparentní lak na hranách oťukal a koroduje Ti ta hliníková slitina pod lakem. Podle mne je to do původního stavu neopravitelné. Musel by jsi sundat lak, asi všechen, pak někde nechat přesoustružit ty původně lesklé části, pokud to soustružení udělají dobře, tak znovu lakovat komplet transparentním lakem, pak zakrývací pásky a olepit, co má zůstat průhledné a lakovat černě. Pokud to po soustruhu nebude lesklé, tak by muselo následovat leštění a pak lak. Taková oprava je podle mne nesmysl. Ta koroze bude, podle mých zkušeností s hliníkovými slitinami dost hluboká (destiny mm), takže leštětím z toho uděláš ocucaný bombón, nebo budou vidět mapy podle hloubky koroze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se