Marty73 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Taky jsem vyhnal výkon ke 300 a pak jsem nestíhal ladit podvozek Vyplatí se trochu vyztužit kasli, vyladit stabilizátory a hlavně brzdy.Skoro ti závidím ten proces tvorby Sent from iPhone
CEGY Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Já takhle ladil/přestavoval HD. Asi dvě zimy. Pak to bylo hotové a bavilo mě to jednu sezonu. Prodej byl provar jak víno
Sphinxx Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Trojan: tak zahučet do toho nemusíš, blbý je, že ten "černý Petr" vypadl po dvou členech na Tebe, ale chápu, že to chceš mí ťip-ťop. Brzdy+podvozek+pneu byly jasné hned, táhlo to, jako kráva a nebrzdilo to dle mého gusta, ale ten zbytek "vylezl" tedy hodně rychle. Jinak k tomu ladění, už jsem se poučil u Volva (BSR mi docela vysálo finance i nervy ), že to nemá moc smyslu, protože to stejně neutáhne převodovka a přední náprava tím výkonem také dost trpí. Pak už raději jen originál v podobě "R".
TLD Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Sphinnxx, co bylo spatne s BSR? Mel jsem to na 2.0lpt, na Viggenu, na xc70 2.5 a ted na V70 2.4 a rozdil je znat. A to mam jen stage 1. Krome Viggena, tam toho bylo vice. Predek a brzdy u toho auta nestihaly ani v serii
gas Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Dal bych na toho saaba folii ala rezavé auto, ten kontrast s výkonem a udělaným podvozkem by byl šokující
geometr Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 A už z dálky by Tě stavěli všichni otravní policajti s vidinou snadného zisku :-)
Sphinxx Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 V 10. 3. 2016 v 7:02, TLD napsal: Sphinnxx, co bylo spatne s BSR? Mel jsem to na 2.0lpt, na Viggenu, na xc70 2.5 a ted na V70 2.4 a rozdil je znat. A to mam jen stage 1. Krome Viggena, tam toho bylo vice. Predek a brzdy u toho auta nestihaly ani v serii Vůbec nic nebylo špatně , ale pak jsem do toho zahučel se zmíněnými lepšími doplňky. Jinak upravovala se klasická T5 (2.3) se standardními 176 kW do Stage 2 (300HP), ale právě ty doplňkové věci, jako brzdy, tlumiče a podobně, aby to bylo použitelné mě dost vyškolily, příště raději seriové AMG, než něco ladit ze serie . Jinak to jezdilo parádně a také to parádně dlabalo, obvykle spotřebu neřeším, ale tady byly hodnoty, které by vykazovalo i V8 .
M3maniac Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Přesně jak píšeš ladit na 300k něco co má v serii např 170k je nakonec daleko dražší než jen samotna soft.úprava.....pak zjistíš že na autě nestíhá nic, brzdy, spojka, převodovka....poloosy atd. Takže koupit M3 nebo něco výkonného už v sérii a nakonec to vyjde líp. Na druhou stranu , někoho to baví se v tom vrtat, tunit, ladit a mít v interieru o tři budíky navíc :-))) třeba v německu musíš vše nechat udělat autorizovanou firmu a nechat všechny úpravy zapsat na STK, pokud něco neni schválano máš smůlu u nás jezdí 98% těchto tuněných aut bez zápisu a schválení na STK :-) v německu prostě němec nenasadí ani neorigo al kola bez schválení STK.
Sphinxx Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 V 10. 3. 2016 v 9:50, M3maniac napsal: Takže koupit M3 nebo něco výkonného už v sérii a nakonec to vyjde líp. Na druhou stranu , někoho to baví se v tom vrtat, tunit, ladit a mít v interieru o tři budíky navíc :-))) třeba v německu musíš vše nechat udělat autorizovanou firmu a nechat všechny úpravy zapsat na STK, pokud něco neni schválano máš smůlu u nás jezdí 98% těchto tuněných aut bez zápisu a schválení na STK :-) v německu prostě němec nenasadí ani neorigo al kola bez schválení STK.Bylo to před x lety, byl jsem mladej a chtěl jsme to zkusit, ale nikdy jsem nevyznával klasický tuning, jdu vždy jen originální cestou a to je právě to, co mě vyškolilo , přecenil jsem se a ve finále jsem "projel baťoh" při prodeji. Ale přesně to, co jsi napsal, jsem měl na mysli, příště raději něco, co už je v serii hotové.
TLD Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Sphinxx, jasny. Jsem to spatne pochopil
Trojan Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Tak já jsem zvažoval 335i se 45k najeto nebo třeba úplně novou Ibizu Cupra... tady se těším že se v tom budu rochnit...
M3maniac Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Tak kdo nebyl mladej, taky jsem tunil a čipoval.... Pokud je to rozumně OK , ale když jsem sem tam jel v něčem kde frajeři chtějí ze 100k rovnou 170 a krouťák nejlépe 600:-) v tom autě přidáš a spojka se chce pos....t, prostě to nesnese.... Mladickou nerozvážnost beru, ale někteří to maj jako národní sport i ve zralém věku ,čip za 5tisíc a černé fólie na oknech :-)) to je pak supersport....
Sphinxx Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 M3: Přesně tak, folie a čip z toho dělají ten správný kouskek pro závod na semaforu . Když malinko odbočím, tak mě štve, že AMG ustupuje z V8 dolů. Já vím, že ty jejich AMG45 (2.0 litry) jedou, jak píchlý prase, ale V8 je V8 ... Když si vezmu to Volvo, které mělo pětivál, který měl mimochodem super projev, tak už před rokem 2000 bylo těch standardních 240 koní v seriovce pěkná porce. Trojan: hele klobouček, jestli jsi dal přednost Saabu před 335, to já bych asi neodolal .
M3maniac Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Tak přednost, pokud chce přikoupit dvoje rolády tak to chápu :-)))
TLD Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 S tema roladama opatrne,nez to da do kupy na rolady nezbude:).
Trojan Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Koupil jsem kuchyň v ceně jedněch, svatbu místo druhých a dovolenou za vintage datajusty Myslím že hlavní nebezpečí tohohle upravování je že člověku je pak líto nechat na autě vady nebo "stock" díly, když už do toho vrazil tolik. Prostě furt dokola, vidím to teď na sobě, trubky, hadičky atd atd. Každá za 200 a dohromady za 20K
CEGY Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Hele az bude hotovy a prestane te bavit, tak bych ho za 72 vzal
Ivan Lelák Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 V 10. 3. 2016 v 7:18, gas napsal: Dal bych na toho saaba folii ala rezavé auto, ten kontrast s výkonem a udělaným podvozkem by byl šokující Bezva nápad, to se mi líbí. Vždycky si vzpomenu na slavný román E.M.Remarqua "Tři kamarádi" a jejich rezavého Karla se závodním motorem:-). Jinak jsem ale příznivcem toho, že když chce někdo 300 koní, je nejlepší auto, které je má z výroby, je to v konečném důsledku nejlevnější řešení i nejlepší svezení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se