Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bezva nápad, to se mi líbí. Vždycky si vzpomenu na slavný román E.M.Remarqua "Tři kamarádi" a jejich rezavého Karla se závodním motorem:-).

Jinak jsem ale příznivcem toho, že když chce někdo 300 koní, je nejlepší auto, které je má z výroby, je to v konečném důsledku nejlevnější řešení i nejlepší svezení.

V 1. polovině 80. let jezdil po nejmenovaném městě mrňavý fiátek, do kterého se vešel jen řidič (a motor V8 z T613).

Pokud si dobře vzpomínám, pán pracoval na katedře spalovacích motorů strojní fakulty, a evidentně se tou prací bavil :-) asi taky četl Remarqua

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..něco takového ??

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

...nebo takového ?

Odkaz ke komentáři

To by mě zajímalo, jestli má tu Fiestu vážně tak nabitou, že ve sprintu dal i Veyron a nebo je to jen nahrané, aby to vypadalo dobře.

Já myslím, že by tu Bugattku na měřený úsek dát mohl, ale víc mne baví ta jeho přesnost řízení. :)

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že by tu Bugattku na měřený úsek dát mohl, ale víc mne baví ta jeho přesnost řízení. :)

Tak on takovejhle klip natáčí několik dní, každej kousek dlouho piluje, a výsledek je setříhanej z nejlepších pokusů. Ale jasně, jezdit umí, jakkoli třeba v rally mu to už zdaleka tak dobře nešlo.:)

Odkaz ke komentáři

Jeep dneska predstavil tradicne koncepty pro velikocni safari v Moabu a zase bych si jako loni vybral, tentokrat takhle:

Prokristovyrány...co to má s maskou? Ta vypadá jak ze starýho Wagoneera...

Tak on takovejhle klip natáčí několik dní, každej kousek dlouho piluje, a výsledek je setříhanej z nejlepších pokusů. Ale jasně, jezdit umí, jakkoli třeba v rally mu to už zdaleka tak dobře nešlo. :)

Tak jasně... :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...