Tondaa73 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 https://www.stream.cz/viraly-tydne/10009555-sileny-ken-block-je-zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Bezva nápad, to se mi líbí. Vždycky si vzpomenu na slavný román E.M.Remarqua "Tři kamarádi" a jejich rezavého Karla se závodním motorem:-). Jinak jsem ale příznivcem toho, že když chce někdo 300 koní, je nejlepší auto, které je má z výroby, je to v konečném důsledku nejlevnější řešení i nejlepší svezení.V 1. polovině 80. let jezdil po nejmenovaném městě mrňavý fiátek, do kterého se vešel jen řidič (a motor V8 z T613).Pokud si dobře vzpomínám, pán pracoval na katedře spalovacích motorů strojní fakulty, a evidentně se tou prací bavil :-) asi taky četl Remarqua Upraveno 11. března 2016 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 ..něco takového ?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...nebo takového ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Právě že žádná leštěnka, žádné nálepky, naprosto nenápadná ošuntělá plechovka :-))ale ten zvuk nebyl zrovna nenápadný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 aha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 https://www.stream.cz/viraly-tydne/10009555-sileny-ken-block-je-zpatky To by mě zajímalo, jestli má tu Fiestu vážně tak nabitou, že ve sprintu dal i Veyron a nebo je to jen nahrané, aby to vypadalo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 650hp, 0-60mph za 1,8sec - to by mohlo jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 taky ze staje Monster, kluci si hezky hrajou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 To by mě zajímalo, jestli má tu Fiestu vážně tak nabitou, že ve sprintu dal i Veyron a nebo je to jen nahrané, aby to vypadalo dobře.Já myslím, že by tu Bugattku na měřený úsek dát mohl, ale víc mne baví ta jeho přesnost řízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Dane díky, 650 Hp na nic nevážící Fiestu je pořádná porce, takže to asi možné je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Kdyz uz sem dal Dan ty ,,monstroviny´´, tak me moc bavej BJovi off videa. Treba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 hlavne Bilzerian, ten co sefuje vrtulniku, je poradne zvire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tak toho ja moc nemusim, tatka krivak mel prachy, jemu sla obcas karta a akorat machruje Ale zit umi, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jeep dneska predstavil tradicne koncepty pro velikocni safari v Moabu a zase bych si jako loni vybral, tentokrat takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Nová Gymkhana dobrý, ale už je to takový moc navoněný, pompézní a velkolepý. Moje nejob je asi dvojka, tzn. poslední ještě s Imprezou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Já myslím, že by tu Bugattku na měřený úsek dát mohl, ale víc mne baví ta jeho přesnost řízení. Tak on takovejhle klip natáčí několik dní, každej kousek dlouho piluje, a výsledek je setříhanej z nejlepších pokusů. Ale jasně, jezdit umí, jakkoli třeba v rally mu to už zdaleka tak dobře nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Jeep dneska predstavil tradicne koncepty pro velikocni safari v Moabu a zase bych si jako loni vybral, tentokrat takhle:Prokristovyrány...co to má s maskou? Ta vypadá jak ze starýho Wagoneera... Tak on takovejhle klip natáčí několik dní, každej kousek dlouho piluje, a výsledek je setříhanej z nejlepších pokusů. Ale jasně, jezdit umí, jakkoli třeba v rally mu to už zdaleka tak dobře nešlo. Tak jasně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Mimochodem, když vidím tohle, tak si přeju, aby se pro 2017 sezónu Ford vykašlal na Fiestu a zase poslal do WRC Focus. Máte někdo info o vývoji Forďáckýho auta? Já viděl nějaký zkušební jízdy 2017 Pola WRC, ale od Fordu zatím nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 S timto focusem bude v letosni sezojne jezdit Block mistrovstvi sveta v rallycrossu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se