Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

S timto focusem bude v letosni sezojne jezdit Block mistrovstvi sveta v rallycrossu.

Jj, to jsem odvodil z názvu toho auta. Nicméně na WRC 2017 se měněj regule na auta, budou mít povolenou trochu větší šířku a výkon, Volkswagen už testuje nový Polo, ale o tom, co chystá Ford, jsem zatím neslyšel. Asi to bude zase Fiesta, ale Focus by mi udělal větší radost, přece jenom je to o dost hezčí auto a není to takovej prcek.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik. Hlavne sme sa modlili za pocasie, lialo tu tyzden. Dnes je jak z rozpravky.

Je obed tak mame pauzu, ide sa pretek GT3 tak ideme pozerat na profikov. Da sa sem ist tak 4 dni v roku -som rad ze sa podarilo. O zabavu je postarane - susedia z paddocku: 3xgtr, stare Mko, golf gti, camarro, viper a nadherne stare ferrari.

post-4112-0-30533300-1457809082_thumb.jpg

post-4112-0-48336800-1457809098_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Jj, to jsem odvodil z názvu toho auta. Nicméně na WRC 2017 se měněj regule na auta, budou mít povolenou trochu větší šířku a výkon, Volkswagen už testuje nový Polo, ale o tom, co chystá Ford, jsem zatím neslyšel. Asi to bude zase Fiesta, ale Focus by mi udělal větší radost, přece jenom je to o dost hezčí auto a není to takovej prcek. :)

Ford pojede http://www.rally-mania.cz/news.php?id=16707 , snad se Meekovi povede vyladit si DS3 a uvidíme s čím přijde Toyota, ale upřímně na Ogiho si myslím že to stačit asi nebude... 

Odkaz ke komentáři

Takže zase Fiesta, škoda:). Ogier asi bude zase nejlepší, ale snad nový auta aspoň trochu srovnaj krok. Hyundai s tím novým pětidvéřákem ukázal, že uměj bejt celkem rychlý, a pokud startujou ze slušný pozice, dokážou s Ogierem držet tempo (viz. Paddon ve Švédsku). Větší angažovanost velkejch týmů (Citroen, Toyota) by ho snad taky mohla prohnat, protože tenhle rok může Volkswagenu reálně konkurovat jen Hyundai. M-Sport momentálně asi nemá konkurenceschopný auto a především mu chybí nějakej rychlej řidič, co by se mohl poprat o vítězství, DMACK má slušnýho řidiče, ale šitový gumy a pak už jsou tam převážně jen různý soukromníci, co nemaj takový zázemí a jedou na jistotu, jako Prokop, Bertelli apod.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Tak rozpočet na sobíka je 90k vč práce a ještě nevím co to turbo, to budu vědět kolem oběda...

Upřímně tedy nevím jestli by nebyla renaultovina poslat 100k do auta za 60k...

Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Trojan: Hele, to auto ty investice potřebovalo, když jsme se jeli projet, brzdy a podvozek byly špatné (beru podle sebe) sice jsem nepředpokládal, že tolik, ale když to chtěl koupit Martin pohybvali jsme se někde na půlce, ale 40 je fakt dost, na druhou stranu zase by to mělo být výhledově v pořádku.

TL: bude to dělat R. Šolc, co jsem pochopil, řešili jsme to výše.

Odkaz ke komentáři

Tak rozpočet na sobíka je 90k vč práce a ještě nevím co to turbo, to budu vědět kolem oběda...

Upřímně tedy nevím jestli by nebyla renaultovina poslat 100k do auta za 60k...

Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk

Buď v klidu, tak to prostě se starýma autama je. Pak ho nezapomeň zase za 60k hned pustit  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...