m.n. Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Acuru RSX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Acuru RSXMea culpa, nechal jsem se unest Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 (upraveno) Píšou acura RSX. To už taková pecka není EDIT: tak nic, už se to ví Upraveno 3. května 2016 uživatelem adamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Dneska na Nám.Republiky parkoval hezký Tatraplan , to musí být hezké svezení . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Mohl by mi nějaký majitel nového Mustanga GT napsat reálnou spotřebu při normálním provozu/slapání na krk/eco jízda ? Mě se furt nechce věřit, co říkají borci v testech, že se da normálně jezdit za 9l/100km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Byl jsem se kouknout v Náměšti nad Oslavou na závodech do vrchu, kromě závodních aut jsou občas k vidění zajímavý stroje v doprovodu týmů nebo jako auta pořadatelů. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Mohl by mi nějaký majitel nového Mustanga GT napsat reálnou spotřebu při normálním provozu/slapání na krk/eco jízda ? Mě se furt nechce věřit, co říkají borci v testech, že se da normálně jezdit za 9l/100kmTěch 9l je pro Ecoboost http://www.auto.cz/ford-mustang-convertible-2-3-ecoboost-prvni-jizdni-dojmy-z-nemecka-87316 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 4c!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Neměla ta červená alfa z prvni fotky německý SPZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Neměla ta červená alfa z prvni fotky německý SPZ? Ne ma cz4j8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 On už se u nás dá potkat novej Focus RS? Asi bych ho nechal v tý modrý barvě, ale jinak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Ten megaFORD se mi líbí...na nic takovou krávu nepotřebuji, neuměl bych s tím ani parkovat...ale líbí se mi moc. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Pár cvaků z dnešního historic cupu na Mas. okruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 RR Phantom 1925...:umělecké dílo, RR fakt umí Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 On už se u nás dá potkat novej Focus RS? Asi bych ho nechal v tý modrý barvě, ale jinak paráda.Da , dneska v pet s nim mam rande. Jsem moc zvedavej . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Dnes v HK Rally show. .. taky bylo na co koukat Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 On už se u nás dá potkat novej Focus RS? Asi bych ho nechal v tý modrý barvě, ale jinak paráda. Ta modrá mu sluší víc, ten kousek z Náměště má Komvet jako reklamu na svoje služby http://www.fordfocusrs.cz/ , asi chystají nějaký tuning jako dřiv dělali na Lancery EVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Da , dneska v pet s nim mam rande. Jsem moc zvedavej .Dojem jsem četl ve vedlejším vlákně, jen bych se zeptal, odkud si ho měl půjčený? Taky jsem uvažoval o zkušebce, ale dealer u nás ho zatím nemá k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Něco málo oldtimerů a youngtimerů pro potěchu oka z Dubče . A jeden z ulice . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se