KFL Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Dojem jsem četl ve vedlejším vlákně, jen bych se zeptal, odkud si ho měl půjčený? Taky jsem uvažoval o zkušebce, ale dealer u nás ho zatím nemá k dispozici.Novinarsky auto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Aha... Tak to asi ještě klasické předváděčky mají čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Pár fotek z Olympie kde byla výstava Jaguárů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Pár fotek z Olympie kde byla výstava Jaguárů.Nadhera - ja jsem zamilovany Do tohohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Takhle před barákem... Proč ne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 O víkendu jsem byl na srazíku autonomádů, cestovatelů, kteří s často nesmyslnými auty jezdí do totálně exotických krajin. Vzali byste Pandu a jeli do Mongolska? Se starým Žigulem kolem světa? Favoritem na Pamír? Přijela i jedna Tatra 603, s tou se necestuje, ale taková, že majitel je 100% petrolhead, stejně jako ostatní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Tak přesně v tý Micině na druhý fotce jsem strávil deset let pracovního života.....super kára, měl jsem uplně stejnou jen barva byla bílá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 O víkendu jsem byl na srazíku autonomádů, cestovatelů, kteří s často nesmyslnými auty jezdí do totálně exotických krajin. Vzali byste Pandu a jeli do Mongolska? Se starým Žigulem kolem světa? Favoritem na Pamír? Přijela i jedna Tatra 603, s tou se necestuje, ale taková, že majitel je 100% petrolhead, stejně jako ostatní... Ta Avie je krutá, asi s ní jezdí hodně trpělivý člověk, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Rodkopf - asi jo. A tohle je část posádky:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Kamarad se starou Pandou projel pul Evropy, vozil si nahradni prevodovku. Pak mu shorela za barakem, tak si koupil stejnou, jen quatro per quatro a to byla teprv jizda. Neveril bych, ze to vyjede napr. mokrou sjezdovku (trava) s peti lidmi na palube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 850 vcera na Chodove. Jako nova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Krása, když byly za pár šupů, tak jsem si říkal že půjdo ještě níž. Pak jsem to přestal sledovat a dnes je všechno jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Parkuje jako kdyby ji měl rád, jen stejně přijede nějakej ko...kot a nasere se přímo vedle něj. Moc pěkná osma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Parkuje jako kdyby ji měl rád, jen stejně přijede nějakej ko...kot a nasere se přímo vedle něj. Moc pěkná osma.už to tu někde proběhlo, čas 8:38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Parkoval vzadu v rohu. Proc, je jasny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 jasný že to je jasný, takové krásné autovybavila se mi jedna scénka z Pulp Fiction Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 http://www.autoforum.cz/predstaveni/renault-prekonal-sam-sebe-clio-rs-16-ma-vazne-dvoulitr-a-manual/ Asi sem trochu zamilovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 http://www.autoforum.cz/predstaveni/renault-prekonal-sam-sebe-clio-rs-16-ma-vazne-dvoulitr-a-manual/ Asi sem trochu zamilovanej To bude raketa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 nikdy bych nemyslel že řeknu "jediné nové auto které bych si koupil je Renault" hold jiná doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 no jo, ale proc to ma pet dveri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se