Murphy97 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 V 23. 9. 2016 v 20:42, Jagman napsal: fuj takové krásné auto a naprosto strašlivé video kamera zvuk vše špatně ale to neva to polovina videi na youtube ale ta angličtina proboha to se nedá poslouchat nehledě na to že ten chlap drží volant jak koštěZas bych nebyl tak kritickej. Ano, zvukove to neni nic moc. Ale anglicky ani takhle nemluvi 97% populace v CZ, tak bych z toho zase nedelal takovou vedu. Slo to samozrejme natocit s profesionalnim hlasem rodileho mluvciho, aniz by byl v zaberech tem kluk co mluvi (a nebo strih na nej, kdyz jen ridi a nemluvi), ale takhle je to zase takove autentictejsi a - alespon pro me - presvedcivejsi.
midloch Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 V 23. 9. 2016 v 20:42, Jagman napsal: fuj takové krásné auto a naprosto strašlivé video kamera zvuk vše špatně ale to neva to polovina videi na youtube ale ta angličtina proboha to se nedá poslouchat nehledě na to že ten chlap drží volant jak koště Jj zvuk už bude lepší, Rode z kamery to v té velké garáži nepobral a proto na příští týden už mám tohle: http://www.rode.com/wireless/filmmaker . S angličtinou lze možná ještě trochu pracovat nicméně je mu rozumět co chce říct.Každopádně by mě opravdu zajímal tvůj rozbor kamery, v čem je konkrétně strašná?
eskimak Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Midloch - na mna osobne to posobi ako keby to bolo tocene v roku 1995 nadsenym amaterom. Proste je to cele moc tuhe a nasilne. Anglictinu nekomentujem, to sa neda pocuvat.
Karussell Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Tady je zas kazdej profik v oboru koukam :-))
Josef01 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Ten zvuk v autě je mizernej to je jasný i ten záběr v kabině by měl být širší, angličtinu nehodnotím, raději bych to řešil češtinou a titulky, nebo rodilým mluvčím, vždyť i česká videa si necháváme namluvit profíky, jinak to zní blbě i v češtině.
Lamiczka Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Mě to přijde v pohodě, sice mě mrzelo pár prostříhů - např při startování jsem čekal, že bude slyšel zaburácení startujícího motoru v kabině po otočení klíčkem a až pak bude prostřih ven.Český komentář + titulky by asi nebyla blbá varianta, ale ani ta EN není zlá Však jsou to promo videa k prodávaným autům, není to dokumentární pořad na téma sportovních aut. Účel to splní...
midloch Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 V 24. 9. 2016 v 7:11, eskimak napsal: Midloch - na mna osobne to posobi ako keby to bolo tocene v roku 1995 nadsenym amaterom. Proste je to cele moc tuhe a nasilne. Anglictinu nekomentujem, to sa neda pocuvat. Určitě se rád mrknu na video které by odpovídalo dnešním trendům tak jak píšeš a je natočené jako videolog. Máš tedy něco co by nebylo jak z roku 95 a točené amatérsky? Možná abych vůbec vysvětlil smysl toho videa. Jedná se o VIDEOLOG tedy promo videa přímo k prodávaným autům tak aby zákazník viděl aktuální nabídku zboží. Takových podobných aut těmto klukům ročně projde pod rukama je cca 80-100ks a buď se restaurují nebo se rovnou prodají. K většině z nich chceme udělat takový krátký videolog tedy, jakousi nenásilnou upoutávku na to co mají zrovna v garáži a je k mání. Cílem je minimálně 100 videí, které budou na jejich youtubu kanále kdy cílová skupina NEJSOU čeští zákazníci ale v 99% případech cizinci z celého světa a tím myslím nejen USA a Německo i japonce, brazilce atd atd. Použitá technika je skoro jak z roku 95 :-D GH4 + speedbooster + Tokina ATX Pro 28-70 (2,6-2,8), Leica 25mm f 1,4 + Panasonic 14mm f 2,5, použitej je kamera Jib 2,5 metru a 1m slider Konova + světla.
Pirx Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Citovat kdy cílová skupina NEJSOU čeští zákazníci ale v 99% případech cizinci z celého světa a tím myslím nejen USA a Německo i japonce.... Prave proto bych si asi dal vic zalezet na ty anglictine..... Nic proti tomu klukovi, pri pohledu na tu garaz je zjevne na nektery veci hodne dobrej, respekt, ale tim spis by si mohl zaplatit nekoho, kdo mu to namluvi lip, protoze tohle je fakt spatnyyy Jo a pak bych tam nedaval prostrih na ty budiky, kde je videt ze chudak Diablo stalo hodne dlouho v hodne vlhky garazi... :-) No a to s tema japoncema je samozrejme iluze, konkretne tohle Diablo priplulo prave z Japonska, a prave z duvodu ze uz tam o nej nikdo nestal.... a ty cerveny ferrari co stojej kolem zrejme taky... Ale video jinak OK, fakt me taha za usi jenom ta vyslovnost a spousta gramatickejch chyb.
midloch Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 V 24. 9. 2016 v 8:26, Pirx napsal: Prave proto bych si asi dal vic zalezet na ty anglictine..... Nic proti tomu klukovi, pri pohledu na tu garaz je zjevne na nektery veci hodne dobrej, respekt, ale tim spis by si mohl zaplatit nekoho, kdo mu to namluvi lip, protoze tohle je fakt spatnyyy Jo a pak bych tam nedaval prostrih na ty budiky, kde je videt ze chudak Diablo stalo hodne dlouho v hodne vlhky garazi... :-) No a to s tema japoncema je samozrejme iluze, konkretne tohle Diablo priplulo prave z Japonska, a prave z duvodu ze uz tam o nej nikdo nestal.... a ty cerveny ferrari co stojej kolem zrejme taky... Ale video jinak OK, fakt me taha za usi jenom ta vyslovnost a spousta gramatickejch chyb. Máš pravdu že dost aut je z japanu :-) Ale i do japanu taky vyváží, mají totiž aktuálně dvě Mazdy Cosmo a o ty japonci dost stojí a vypadá to že skončí zase tam. Bohužel kluk tam být musí, páč je to zároveň jeden z jednatelů a on má přímo na starost prodej a styk se zákazníkem, takže takhle to i přes jeho mezery v angličtině působí věrohodněji než kdyby tam byl někdo cizí.
panedge Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 V 23. 9. 2016 v 22:39, M3maniac napsal: do kanáluSuper,garaz jak vinko
Josef01 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 V 24. 9. 2016 v 8:03, midloch napsal: Možná abych vůbec vysvětlil smysl toho videa. Jedná se o VIDEOLOG tedy promo videa přímo k prodávaným autům tak aby zákazník viděl aktuální nabídku zboží. Takových podobných aut těmto klukům ročně projde pod rukama je cca 80-100ks a buď se restaurují nebo se rovnou prodají. K většině z nich chceme udělat takový krátký videolog tedy, jakousi nenásilnou upoutávku na to co mají zrovna v garáži a je k mání. Cílem je minimálně 100 videí, které budou na jejich youtubu kanále kdy cílová skupina NEJSOU čeští zákazníci ale v 99% případech cizinci z celého světa a tím myslím nejen USA a Německo i japonce, brazilce atd atd. Tak to jsem nepochopil, že to je reklamní video, kterých jsem viděl spoustu u USA prodejců. Tam představují komplet auto s ukázkou interiéru, motoru, kufru apod. Tohle mi moc inzertní video nepřipomíná a samozřejmě angličtina musí být rodilým mluvčím dabovaná v případě, že to je v podstatě reklama.
midloch Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Jinak točíme pro ně i tzv velký image promo video tak už bude samozřejmě dabovat anglicky mluvící profík. Je to super práce a myslím, že fotos taky :-D
Sphinxx Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 midloch: Mně osobně se líbí ta sestava aut i to video, klidně sem frkej více fotek, od toho tohle vlákno je. Angličtinu na videu neřeším, ale Diablo se mi moc líbí, stejně jako Countach.
financ Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 2 Eskimak a Jagman: nahoďte něco z vlastní tvorby ať se pokocháme
eskimak Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Midloch: prepac, ak to znelo ako urazka nebol to zamer. Pytal si sa na dojem z videa.Myslim ze na com to cele stoji a pada je prejav toho "herca" to nedopocuva do konca nikto. Len tak narychlo z mobilu, co mi pride natocene tak ze to posobi profi:http://www.google.sk/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwji6dyq6KfPAhUoD8AKHUavCPEQo7QBCBkwAA&url=http%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DMrGPniW1iqg&usg=AFQjCNEe9C4a1Awv_JJVux4JOs4O7ayRwgViem, je to trocha iny format, ale samotne ponatie, kamera, strih, zvuk je myslim o par tried inde.A inak klobuk dolu ze na to mas trpezlivost, pre mna je strih videa vec ktora vyzaduje iny level trpezlivosti nez ja mam k dispozicii... .
midloch Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 To video je úplně jinak pojaté. Kamerově, tedy její pohyb a úhly a tím pádem i obraz mně nepřijde nějak lepší, ale to co tam je lepší, tak určitě zvuk (příští video už bude lepší o 100% díky novýmu klopáku od Rode) a to že je tam míň "xichtu" vyprávějícího a víc záběrů auta. To ještě doladím a nebudu tam tolik cpát záběrů moderátora, ale dám víc samotné káry. :-)
Karussell Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Když jsme u těch italských supersportů devadesátých let...podařilo se mi podívat do opuštěné továrny Bugatti v Campogallianu, kde se vyráběla EB110, kterou jsem měl jako malej prcek v pokojíčku na obrovským plakátu i model 1:18, takže pro mě srdeční záležitost...a po shlédnutí továrny se to ještě znásobilo :-) Fotek mám hromadu, ale nejvíc asi poví toto parádní video...https://vimeo.com/166223527
Návštěvník Jagman Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 V 24. 9. 2016 v 10:42, financ napsal: 2 Eskimak a Jagman: nahoďte něco z vlastní tvorby ať se pokocháme Takže podle pojištováka musím točit videa abych mohl kritizovat? zajímavé
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se