Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

to video je v prvom rade skoda dobrej roboty, ked ten chalan je obleceny na kupalisko. Fialove polo a trojstvrtaky.. To ako ze fakt?

Kamera vobec nie je zla, cele to kazi len ten clovicek. Podla mna keby rozpraval po cesky, tak je omnoho viac prirodzeny, v prejave istejsi a cele to bude posobit o triedu lepsie. Ked neviem po anglicky, tak to neznasilnujem, kludne kvakam po cesky a prasknem tam titulky alebo dorobim voice over. 

na ukludnenie emocii - trochu klasickej krasy

Tuhle klasickou krásu miluju, díky za nádhernou fotku!

Ještě k Midlochovu videu (i když to sem nepatří, je tu myslím i vlákno o filmování) - zdaleka to neumím, točím si krátké klipíky amatérskou technikou, střihám v jednoduchém programu, 10 minut dělám několik desítek hodin, unavuje mne to, ale baví. Pro mne je mj. důležitý rytmus, zvuk musí být v rytmu se záběry záběry, A taky harmonie - délka záběrů, jejich provedení, střídání detailů a celku, pohyb kamery, výběr hudby, je to složitá, ale i individuální směs ingrediencí, stejně jako jídlo, každému "chutná" jiná hudba i filmařský styl. Dávám přednost nenásilnému plynutí záběrů, vše chci harmonicky navazující. Je to jako v muzice, ne všechny melodie i texty se musí líbit všem, ale i když se sejde nádherná melodie i text a nezapadne to do sebe tak jako když si oblékáme dokonale padnoucí oblek, vznikne paskvil s mnoha rušivými prvky. Na video koukám mockrát, zkouším se soustředit, uvolnit, vytěsnit všechno ostatní, nechat se vtáhnout do děje. Každá nerovnováha se mnou trhne a snažím se ji odstranit, ale na spoustu věcí nemám schopnosti ani trpělivost, nakonec si vždycky řeknu "Není to ono, ale už na to kašlu!" a doufám, že další bude trochu lepší:-). Midlochovo video se mi líbí, pro mne tam jsou některé rušivé prvky ve střihu, šlo by to asi trochu zkrátit bez vlivu na vypovídací hodnotu, resp. délku doplnit více vypovídajícími záběry, ale to je jen a jen můj názor, celkově je to prima a angličtina mi nevadí. Důležité ale je, že se to líbí autorovi a zákazníkovi, kteří věří, že to zaujme i potenciální kupce. A mnohé jistě ano... 

A jak se tu někdo ptal, jestli kritizovat může jen ten, kdo sám filmuje, tak můj názor je, že ano - kritizovat může odborník a měl by být schopen kritiku obhájit na konkrétních věcech a detailech. Ale svůj názor, pocity, zda se mu to líbí nebo ne a proč, to může napsat každý.

Odesláno (upraveno)

Prototyp type R, divočina

Tady jeste videjko, nevím proč tam je ten prostřední divnej lauf

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

BMW má v poslední době úžasnou schopnost zhmotňovat sny a představy, které jsem měl jako malej kluk. Takhle nějak jsem si ve dvanácti přestavoval mojí káru. podvozek z teréňáku, karoserie sportovního coupé, nebo hot hatche. Sice asi auto k ničemu, ale mazel to je. :)

Odesláno

Tak mercedes na autosalonu ohlasi vyvoj vlastniho hypersportu s technologii z F1 a bmw ukaze zase nejakej posranej offroad pro teplouse. Bliju z toho, kam tahle znacka smeruje a je mi z toho smutno. Motor jiste 1,3l kvatroturbo ci hybrid.

Odesláno

Pavel, Tobe ty Suba hodne lezej v zaludku co ? :)

Naopak, STI se mi hodně líbí! Ale prohlásit o tomhle konceptu, že jsou si hodně podobný? To mě trochu nadzvedlo.

Odesláno

Ale ,ale...do bmw jsem blázen a tato X2 vypadá fakt pěkně až na ty gumy z lunárního vozidla :-) a toho mercedesu se zas tak neboj, motory tam sice rvou super, burácí to moc pěkně to AMG ,ale zatáčí to už hůř.....než bmw. No čert ví jestli se někdy BMW vrátí k fantastickým atmosférickým (nejen) emkovým motorům..... u mě maji jistotu, že si nikdy 1,5ku od nich nekoupím...i kdyby se jmenovala i8  :)

Odesláno

Mě jde spíš o princip a typ aut, který teď BMW vyrábí a pro jaký zákazníky, atmosféry vymizely úplně, i8 vnímám spíš jako experiment, ale rozhodně to není auto, který by mě pošimralo v podbřišku, nástup Audi s R8 totálně zaspali, mohli ukrojit velkej kus market share a nic z toho... Nedávno tady někdo hezky napsal, že z BMW se stalo Audi...a já s tím souhlasím, hlavně ať je to hezký, ať je tam ta image, hlavně co nejvíc znáčků M na celým autě a jak to jezdí už vlastně dneska nikdo moc neřeší(jezdí to furt super, ale bez emocí)... Prostě už dlouho neudělali auto, ze kterýho bych si sednul na zadek a řekl wow, to je pecka, to bych strašně moc chtěl... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...