petik16 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Krásne Integrale! A tá žabka, och... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Ta Italka vypada suprove, jak nova z fabriky Snizeni spotreby jsem take zaznamenal pri prechodu s 225 na 205 kdysi jeste u Oktavky. Vcelku ale ocekavatelny, takova dan za lepsi trakci. Pokud me pamet neklame, tak pri stejnem stylu jizdy to delalo 0,5l na 100km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Chlapi, dáváme do kupy facebookový profil pro tu chystanou výstavu aut https://www.facebook.com/events/152675222149357/?notif_t=plan_edited¬if_id=1511456841279882 a chtěli bychom tam dát nějaké fotky aut, která by se měla ukázat. Ti z vás, kdo projevili zájem, pošlete mi nějaké obrázky vašich miláčků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Ahoj všem, jen pro jistotu jsem vás chtěl ubezpečit, že na FB ty fotky aut budou mít zabarvenou RZ, takže to bude velmi anonymní. Dokonce netrvám na tom, že fotka musí být konkrétně vašeho vozu, ale stačila by mi fotka z netu, kde bude vidět auto co nejbližší realitě. Dnes večer máme v hospodě schůzku přípravného týmu, tak bych byl moc rád za nějaké zprávy od vás, kdo projevili zájem. Zatím mám fotky od KFL, za které děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Tak akce se nám rozrůstá a malinko přerostla rámec původního záměru srazu klasických placatých sporťáků. Takže bych se tímto chtěl omluvit Mechacovi a rád bych tímto vyzval jeho i majitele dalších zajímavých aut, youngtimerů apod., jestli by se nechtěli přidat. https://m.facebook.com/events/152675222149357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 S benzínovým šestiválcem bych se skoro styděl, spíš mě zaujala úvodní fotka - to bude (nebo někdy bylo) u nás v Horš. Týně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) S benzínovým šestiválcem bych se skoro styděl, spíš mě zaujala úvodní fotka - to bude (nebo někdy bylo) u nás v Horš. Týně? Jo jo, tam jsme na jaře přibrzdili. Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) Chlapi, chodí mi dotazy na to či ono auto. Jedná se o zcela amatérskou akci, kterou organizuje parta 4 kamarádů, kteří nic podobného nikdy nedělali. Takže pravidlo číslo jedna - jaký si to uděláme, takový to bude. Pravidlo číslo 2 - máme 3 kritéria: 2 dveře, 300 koní, jasný zápis v historii. Když auto splňuje 2 ze 3, bereme ho. Kdo má chuť se přidat, budeme jen rádi. Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 2 ze 3 bych splnil, ale těch 300ps teda ani omylem. K Plzni je mi to navíc daleko, ale kdybych si to rozmyslel, hodím sz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) Co alfa 4c? Sice nema 300 koni ani neni zadny vyznamny zapis do historie sle pokud byste chteli. Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem Jettero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 4c Alfonz na foru, paráda! Auto vyloženě pro zábavu. Mi piace :-)) Co alfa 4c? Sice nema 300 koni ani neni zadny vyznamny zapis do historie sle pokud byste chteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Co alfa 4c? Sice nema 300 koni ani neni zadny vyznamny zapis do historie sle pokud byste chteli.Alfa 4c má Cuore sportivo a je to placka. Tu bereme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Alfa 4c má Cuore sportivo a je to placka. Tu bereme!Koukal jsem, že tam máte nějakou Z3jku nebo co to bylo. Mám Z4ku :-) Možná kdyby byl v létě čas.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 https://autobild.cas.sk/clanok/214888/na-predaj-je-limuzina-postavena-pre-putina/ jediný kus Zil limo špeciálne pre Putina opäť na predaj za viac než 1M eur. Tie staršie limuzíny boli proste viac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Vazeni petrolheadi co hovorite na posledny pocin? : https://www.topgear.com/car-news/british/revealed-789bhp-mclaren-senna-hypercar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 (upraveno) Na tohle už mentálně nestačím. Asi to bude na okruhu bomba, ale to už je na můj vkus příliš extrémní a opoužitelnosti na silnici velmi pochybuju. Proto trochu pochybuju, že by to Senna ocenil. Upraveno 10. prosince 2017 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Tak 720s mi je sympatickejsia tiez, toto je dobry extrem, na okruh ako vysite.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Někdo z diváků na dnešním rallye sprintu na Strahově.Krasna Lancia... a ma na tom semislicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Vazeni petrolheadi co hovorite na posledny pocin? : https://www.topgear.com/car-news/british/revealed-789bhp-mclaren-senna-hypercar podla mna cele dobre. tak nejak si predstavujem supersportak s menom McLaren. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Teprve dnes jsem narazil na tento zajimavy snimek o sympatickym sberateli a restauratorovi starych Porsche. Neco o jeho osobe se pise tady https://automix.cars.cz/magazin/pribeh-magnuse-walkera-20170618.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se