M3maniac Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Krasa, kam letos frcite, jaky mate fahrplan?Btw v petrolhead vlakne resit SUV od Hnojdé a Kija...sorryjako...Asi tak, 90% kokotin tu nemá nic společného s petrolheadstvím :-)Tak nějak Berchtesgaden na dva dny, orlí hnízdo a alpenstrasse http://www.deutsche-alpenstrasse.de/de/startseite a pak směr Samnaun, Stelvio a vymetem nějaké ty alpské průsmyky :-) http://www.quaeldich.de/paesse/oetztaler-gletscherstrasse/ Kaunertaler gletscher str. atd atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Sounds good, nam se loni osvedcil grossglockner, nockalmstrasse, pres cortinu do dolomit, tam vsechny passy pordoi, sella, falzarego a dalsi :-) a kdyz kousek prejedes tak je fantasticky passo tonale... Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 GG jsme byli a chceme ted zkusit jinej směr ..... známej chce vidět orlí hnízdo a Berchtesgaden .... ukážu mu trochu historie na Obersalzbergu atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 My byli na podzim a nádherná je Malta hochamlstrasse. Nejlepší na ní je, že je jednosměrná, takže sice na startu můžete čekat až 20 minut na semaforu, ale pak proti tobě nikdo nepojede. Lidi ve frontě nás s úsměvem pustili dopředu, takže jsme si to fakt parádně užili. A ten výhled nahoře je nádhernej. Dole je pak Porsche muzeum v Gmündu a to taky určitě stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 S tou jednosměrkou je to hodně zajímavé, když máš pak silnici jak kdyby byla uzavřená jen pro tebe, dost dobrý!Když tak koukám na sestavu, tak TT asi moc nestíhalo což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Pavelpu: Tohle je konecne tip do vlakna narozdil od tech korejskejch temat pro mimibazar. Mas jeste nejake dalsi tipy v oblasti? Ta jednosmerka me nadchla. Jinak ja ted prodal Miatu a ackoliv jsem si slibil, ze vydrzim aspon rok s novym sluzebakem, tak uz zase brousim inzerci. Marne vzpominam na chronomagorstvi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 uff, Malta, Silvretta, zminovany Nockalm, GG ja nemam rad, ale zkusit ho musis , Postalm, Solkpass, silnice SP44 z It do A, taky na semafor, ale musis dopredu, cesta na Mt.Ventoux, oba smery, ve Francii toho je vubec mraky, Route des Grandes Alpes, Oulx-Sestriere-Pinerolo v Itosce. Je toho strasne moc. Oblast beru Alpy obecne. Pokud se nechce daleko, tak treba z Arbesbach do Greinu po 119 je hodne pekny, ne o vikendu. Kdyz si das jako ,,stredobod´´ Linz, tak od cary k Dunaji je krasny svezeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Ta TT nestíhala, to je pravda. On ten kámoš má doma Carreru 996, ale bral manželku, která byla nemocná a proto se nechal zlomit na klidnější TT. Jeho škoda. Jinak ten nissan 350Z je zvláštní kára. Motor jede jen úplně nahoře, převodovka strašlivá, ale podvozek výbornej. Majitel celkem umí kroutit kolečkem, takže jsme se spolu pěkně povozili. Kamarád s M3 to v zatáčkách moc nedával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) Na Nockalmstrasse jsme měli velkou kliku - přijeli jsme tam po šesté, kdy už se neplatí, ale ještě před setměním (teda nahoru), kdy už tam nikdo nebyl. Cesta nahoru byl orgazmus, dolů mi jednou zatrnulo na brzdách, protože tam byla taková ta rohožka, seplo mi ABS a docela jsem se lekl. No a skoro úplně dole jsme pořád celkem v kalupu minuli u silnice jelena, jako kráva. Ale dopadlo to dobře. Ještě jeden tip - když se ubytujete v hotelu, poptejte se na vstupenky do muzeí a vjezdy na ty hochalpenstrasse. Bývají pro hosty zdarma. Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Chalani nieco pre Vas a pre hodinkarov taktiez. Pekny zaber na typkove daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Ta TT nestíhala, to je pravda. On ten kámoš má doma Carreru 996, ale bral manželku, která byla nemocná a proto se nechal zlomit na klidnější TT. Jeho škoda. Jinak ten nissan 350Z je zvláštní kára. Motor jede jen úplně nahoře, převodovka strašlivá, ale podvozek výbornej. Majitel celkem umí kroutit kolečkem, takže jsme se spolu pěkně povozili. Kamarád s M3 to v zatáčkách moc nedával. Jsem si právě říkal, že to TT je mezi tou konkurencí tak trošku "chudák" leda tak teď to RS, to už bude jiný šálek kávy. Nissan se mi líbí moc, je jich k vidění málo, takže i taková raritka, což je fajn. Já se svezl s nástupcem 370Z, ve kterém se toho vlastně oproti předchůdci extra moc nezměnilo a dobré, vůbec by mi doma nevadilo. I v základu super zvuk, ten se mi tradičně u sportovních Nissanů hodně líbí, nemám rád takové ty úplné ječáky, takže zde super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Jsem si právě říkal, že to TT je mezi tou konkurencí tak trošku "chudák" leda tak teď to RS, to už bude jiný šálek kávy. Nissan se mi líbí moc, je jich k vidění málo, takže i taková raritka, což je fajn. Já se svezl s nástupcem 370Z, ve kterém se toho vlastně oproti předchůdci extra moc nezměnilo a dobré, vůbec by mi doma nevadilo. I v základu super zvuk, ten se mi tradičně u sportovních Nissanů hodně líbí, nemám rád takové ty úplné ječáky, takže zde super. Mal som skusenost s 350 aj 370. Oba boli automaty (ja viem...) , rozdiel v prevodovkach bol priepastny - 5st automat v 350 bol sialene zly, 7st v 370z bol no ako to povedat.. nebol sialene zly Co mi vadilo na 370z bol prave zvuk v serii. To 350ka ho jednoznacne prekonava.. Vyriesil som to systemom Fast Intentions Na 350 sa mi aj viac pacila nizko ulozena kapota, auto bolo akoby viac polozene. Celkovo super auta za danu cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Monstrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Konečně něco k tématu :-) TT RS poslední generace jede jak jeblé, to jsem se i já zapotil a moje řekla, že už se mnou nejede :-)))Na ty Alpy se strasne tesim, jestli chcete tak muzem udelat chronomag vylet nekdy zacatkem zari, kdy uz nebude tolik dovolenkaris. 3-4 auta 300+, pro srdcaře stačí 250 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Jinak zetko 350 prodal nedávno kámoš a zvuk to mělo pekelnej ( laďák ) pro mě je daleko pěknější než 370.... , má poctivej motor a správnou poháněnou nápravu. Kdysi dávno, někdy v roce 2003 jsem nad ni slintal u dealera, a počítal jsem, že kdybych prodal vše co mám tak na ni měl :-)))) ps. rikal jsem i ledvinu? bylo sexy a stalo polovinu co M3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 A když už jsme tady Petrolheadi tak si ve ctvrtek po dvaceti letech splním sen a jedem s kámošema na slavné monte carlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 To je jedinej hjunde ktere se mi libi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 A když už jsme tady Petrolheadi tak si ve ctvrtek po dvaceti letech splním sen a jedem s kámošema na slavné monte carlo :-) sielenstvo, myslim ta jazda. Vylet samozrejme kvitujem, si to uzite. Mna rally az tak nikdy netahalo, musim prehodnotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Jinak zetko 350 prodal nedávno kámoš a zvuk to mělo pekelnej ( laďák ) pro mě je daleko pěknější než 370.... , má poctivej motor a správnou poháněnou nápravu. Kdysi dávno, někdy v roce 2003 jsem nad ni slintal u dealera, a počítal jsem, že kdybych prodal vše co mám tak na ni měl :-)))) ps. rikal jsem i ledvinu? bylo sexy a stalo polovinu co M3 350ka ma pekny zvuk aj bez ladaku. cca 15 rokov dozadu som ja v ramci ako-tak realneho pohladu na svet nesnival o z350, to by bolo treba predat aj susedovu ladvinu.. zato som si vsak plnil jeden z prvych detskych -a asi najvecsich snov (aspon co je zapisane v memory) a to kupa motorky. Honda 1100XX blackbird..., idealny stroj pre zaciatocnika. Sa cudujem niekedy ze som tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 To je jedinej hjunde ktere se mi libi :-) provokater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se