Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Krasa, kam letos frcite, jaky mate fahrplan?

Btw v petrolhead vlakne resit SUV od Hnojdé a Kija...sorryjako...

Asi tak, 90% kokotin tu nemá nic společného s petrolheadstvím :-)

Tak nějak Berchtesgaden na dva dny, orlí hnízdo a alpenstrasse 

http://www.deutsche-alpenstrasse.de/de/startseite

a pak směr Samnaun, Stelvio a vymetem nějaké ty alpské průsmyky :-)

http://www.quaeldich.de/paesse/oetztaler-gletscherstrasse/

Kaunertaler gletscher str.  atd atd....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My byli na podzim a nádherná je Malta hochamlstrasse. Nejlepší na ní je, že je jednosměrná, takže sice na startu můžete čekat až 20 minut na semaforu, ale pak proti tobě nikdo nepojede. Lidi ve frontě nás s úsměvem pustili dopředu, takže jsme si to fakt parádně užili. A ten výhled nahoře je nádhernej. Dole je pak Porsche muzeum v Gmündu a to taky určitě stojí za to.

post-34705-0-72878000-1516693112_thumb.jpg

post-34705-0-60852900-1516693149_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pavelpu: Tohle je konecne tip do vlakna narozdil od tech korejskejch temat pro mimibazar.

Mas jeste nejake dalsi tipy v oblasti? Ta jednosmerka me nadchla.

Jinak ja ted prodal Miatu a ackoliv jsem si slibil, ze vydrzim aspon rok s novym sluzebakem, tak uz zase brousim inzerci. Marne vzpominam na chronomagorstvi...

Odkaz ke komentáři

uff, Malta, Silvretta, zminovany Nockalm, GG ja nemam rad, ale zkusit ho musis :), Postalm, Solkpass, silnice SP44 z It do A, taky na semafor, ale musis dopredu, cesta na Mt.Ventoux, oba smery, ve Francii toho je vubec mraky, Route des Grandes Alpes, Oulx-Sestriere-Pinerolo v Itosce. Je toho strasne moc. Oblast beru Alpy obecne. Pokud se nechce daleko, tak treba z Arbesbach do Greinu po 119 je hodne pekny, ne o vikendu. Kdyz si das jako ,,stredobod´´ Linz, tak od cary k Dunaji je krasny svezeni.

Odkaz ke komentáři

Ta TT nestíhala, to je pravda. On ten kámoš má doma Carreru 996, ale bral manželku, která byla nemocná a proto se nechal zlomit na klidnější TT. Jeho škoda. Jinak ten nissan 350Z je zvláštní kára. Motor jede jen úplně nahoře, převodovka strašlivá, ale podvozek výbornej. Majitel celkem umí kroutit kolečkem, takže jsme se spolu pěkně povozili. Kamarád s M3 to v zatáčkách moc nedával.

Odkaz ke komentáři

Na Nockalmstrasse jsme měli velkou kliku - přijeli jsme tam po šesté, kdy už se neplatí, ale ještě před setměním (teda nahoru), kdy už tam nikdo nebyl. Cesta nahoru byl orgazmus, dolů mi jednou zatrnulo na brzdách, protože tam byla taková ta rohožka, seplo mi ABS a docela jsem se lekl. No a skoro úplně dole jsme pořád celkem v kalupu minuli u silnice jelena, jako kráva. Ale dopadlo to dobře. Ještě jeden tip - když se ubytujete v hotelu, poptejte se na vstupenky do muzeí a vjezdy na ty hochalpenstrasse. Bývají pro hosty zdarma.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři

Ta TT nestíhala, to je pravda. On ten kámoš má doma Carreru 996, ale bral manželku, která byla nemocná a proto se nechal zlomit na klidnější TT. Jeho škoda. Jinak ten nissan 350Z je zvláštní kára. Motor jede jen úplně nahoře, převodovka strašlivá, ale podvozek výbornej. Majitel celkem umí kroutit kolečkem, takže jsme se spolu pěkně povozili. Kamarád s M3 to v zatáčkách moc nedával.

Jsem si právě říkal, že to TT je mezi tou konkurencí tak trošku "chudák" :) leda tak teď to RS, to už bude jiný šálek kávy. Nissan se mi líbí moc, je jich k vidění málo, takže i taková raritka, což je fajn. Já se svezl s nástupcem 370Z, ve kterém se toho vlastně oproti předchůdci extra moc nezměnilo a dobré, vůbec by mi doma nevadilo. I v základu super zvuk, ten se mi tradičně u sportovních Nissanů hodně líbí, nemám rád takové ty úplné ječáky, takže zde super.

Odkaz ke komentáři

Jsem si právě říkal, že to TT je mezi tou konkurencí tak trošku "chudák" :) leda tak teď to RS, to už bude jiný šálek kávy. Nissan se mi líbí moc, je jich k vidění málo, takže i taková raritka, což je fajn. Já se svezl s nástupcem 370Z, ve kterém se toho vlastně oproti předchůdci extra moc nezměnilo a dobré, vůbec by mi doma nevadilo. I v základu super zvuk, ten se mi tradičně u sportovních Nissanů hodně líbí, nemám rád takové ty úplné ječáky, takže zde super.

Mal som skusenost s 350 aj 370. Oba boli automaty (ja viem...) , rozdiel v prevodovkach bol priepastny - 5st automat v 350 bol sialene zly, 7st v 370z bol no ako to povedat.. nebol sialene zly :)     Co mi vadilo na 370z bol prave zvuk v serii. To 350ka ho jednoznacne prekonava.. Vyriesil som to systemom Fast Intentions

Na 350 sa mi aj viac pacila nizko ulozena kapota, auto bolo akoby viac polozene. Celkovo super auta za danu cenu...  

Odkaz ke komentáři

Konečně něco k tématu :-) TT RS poslední generace jede jak jeblé, to jsem se i já zapotil a moje řekla, že už se mnou nejede :-)))

Na ty Alpy se strasne tesim, jestli chcete tak muzem udelat chronomag vylet nekdy zacatkem zari, kdy uz nebude tolik dovolenkaris. 3-4 auta 300+, pro srdcaře stačí 250 :-)

Odkaz ke komentáři

Jinak zetko 350 prodal nedávno kámoš a zvuk to mělo pekelnej ( laďák ) pro mě je daleko pěknější než 370.... , má poctivej motor a správnou poháněnou nápravu. Kdysi dávno, někdy v roce 2003 jsem nad ni slintal u dealera, a počítal jsem, že kdybych prodal vše co mám tak na ni měl :-)))) ps. rikal jsem i ledvinu? bylo sexy a stalo polovinu co M3

Odkaz ke komentáři

A když už jsme tady Petrolheadi tak si ve ctvrtek po dvaceti letech splním sen a jedem s kámošema na slavné monte carlo :-)

sielenstvo, myslim ta jazda. Vylet samozrejme kvitujem, si to uzite. Mna rally az tak nikdy netahalo, musim prehodnotit :) 

Odkaz ke komentáři

Jinak zetko 350 prodal nedávno kámoš a zvuk to mělo pekelnej ( laďák ) pro mě je daleko pěknější než 370.... , má poctivej motor a správnou poháněnou nápravu. Kdysi dávno, někdy v roce 2003 jsem nad ni slintal u dealera, a počítal jsem, že kdybych prodal vše co mám tak na ni měl :-)))) ps. rikal jsem i ledvinu? bylo sexy a stalo polovinu co M3

350ka ma pekny zvuk aj bez ladaku.  cca 15 rokov dozadu som ja v ramci ako-tak realneho pohladu na svet nesnival o z350, to by bolo treba predat aj susedovu ladvinu.. zato som si vsak plnil jeden z prvych detskych  -a asi najvecsich snov (aspon co je zapisane v memory) a to kupa motorky. Honda 1100XX blackbird..., idealny stroj pre zaciatocnika. Sa cudujem niekedy ze som tu  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...