Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Na Nockalmstrasse jsme měli velkou kliku - přijeli jsme tam po šesté, kdy už se neplatí, ale ještě před setměním (teda nahoru), kdy už tam nikdo nebyl. Cesta nahoru byl orgazmus, dolů mi jednou zatrnulo na brzdách, protože tam byla taková ta rohožka, seplo mi ABS a docela jsem se lekl. No a skoro úplně dole jsme pořád celkem v kalupu minuli u silnice jelena, jako kráva. Ale dopadlo to dobře. Ještě jeden tip - když se ubytujete v hotelu, poptejte se na vstupenky do muzeí a vjezdy na ty hochalpenstrasse. Bývají pro hosty zdarma.

Muzeum je jasný, koukám, že jsme tam byli loni cca v podobnou dobu(průběžně měněj ty tři exponáty uprostřed za muzejní kousky ze Stuttgartu). Malta naopak pro mě zklamání, velký čekačky, silnice průměr, poměr mýtný/zábava nic moc. Ale přehrada nádherná. Podařilo se nám přijet k večeru na Nockalm(a i ta část před závorama), kde jsme byli prakticky sami a to bylo super. Další tip je na GG, kterej je přes noc zavřenej, takže když tam spíte a ráno si hodně přivstanete, jste tam sami a to je taky moc fajn. Nějakej větší provoz začíná až po 8h ráno. No a pak Dolomiti, tam je toho nekonečno. A taky super lidi co dávaj palce, dělaj dobrý jídlo a Prosecco :-) Sella, Giau, Falzarego, Valparola, Nigra, Mendola, Tonale, Mortirolo, Foscagno... jediný, co nemůžu doporučut, je Stelvio, komerční světoznámá cesta kde je nesmysl turistů, kolařů, atd... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snow & Drift Experience Lungau 2018. Bylo to skvely, pristi rok pojedu urcite zas. Krome 4kolek i nekolik zadokolek - M4, Giulia QV, BRZ apod., uzili si to vsichni. Doporucuju ;)

Btw. na akci Mountain Race 2018 14-18. cervna je jeste par volnych mist. Na FB najdete fotky z lonska, nejde o zavod, je to spis o fajn vyletu s normalnima lidma. Tak kdyby nekdo uvazoval, misto jeste je.

post-10166-0-13076500-1517187115_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mechac
Odkaz ke komentáři

Ja to mam v kalendari a tak nejak s tim pocitam. Je potreba se nekde prihlasovat?

Jinak tedy dorazim jako divak, protoze na mym FoFo neni moc co okukovat :D

To bych si mohl se svým FoFo stoupnout vedle tebe někam do kouta :-) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...