mondeo2 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 by mě zajímalo, proč se už takovýdle stroje nevyráběj. Místo toho ňáký křápy z Nošovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Budme rádi ze se nevyrábí, nebylo by ti to vzácné. Neměl bys o čem snít, neměl by si se na co těšit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Ta bílá targa to je krása.Byly tam krasny kousky.Jeste tahle prvni generace, kterou ale madarsky sberatel trosku upravil a dal tam novejsi motor (2.0 boxer vzduch), jine sedacky, volant a brzdy - zkratka si z toho udelal daily driver,ktery ale porad vypada naramne, zadny necitlivy tuning (byt ta neorigo barva mozna tak pusobit muze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ahoj petrolheadi a petrolhedky, blíží se výstava, o které jsem nedávno mluvil a chci si potvrdit, kdo se zúčastníte. Zatím to odsud vypadá na KFL, Dan010 (pokud okolnosti a počasí dovolí), Notabene, Bros, Jettero, Mechac, VasekN a já. Je to tak? Já už začal vyhánět pavučiny. Potvrďte mi to, prosím! Někdo další? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) ..a utirat pavouky. :-) "A joke..." Upraveno 9. března 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 ..a utirat pavouky. :-) "A joke..."...nevěřil bys, jak dlouho mi trvalo, než jsem přišel na to, co je špatně. Takže - začal jsem vyhánět PAVOUKY a utírat PAVUČINY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 :-) Takhle intelektualne jsem te pri patku zamestnat nechtel. To byla jen takova mala pod carou, na odlehceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Ahoj petrolheadi a petrolhedky, blíží se výstava, o které jsem nedávno mluvil a chci si potvrdit, kdo se zúčastníte. Zatím to odsud vypadá na KFL, Dan010 (pokud okolnosti a počasí dovolí), Notabene, Bros, Jettero, Mechac, VasekN a já. Je to tak? Já už začal vyhánět pavučiny. Potvrďte mi to, prosím! Někdo další?Jak jsem psal pred tim, na akci jsem se chystal a hodne jsem se tesil. Vcera mi volala babicka, ze na tohle datum naplanovali s dedou diamantovou svatbu (puvodne meli vybrane az cervnove datum). Je to super, ze jim to tak vydrzelo, ale teda nastvali me tim. Takze se bohuzel zucastnit nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Ahoj petrolheadi a petrolhedky, blíží se výstava, o které jsem nedávno mluvil a chci si potvrdit, kdo se zúčastníte. Zatím to odsud vypadá na KFL, Dan010 (pokud okolnosti a počasí dovolí), Notabene, Bros, Jettero, Mechac, VasekN a já. Je to tak? Já už začal vyhánět pavučiny. Potvrďte mi to, prosím! Někdo další?Ahoj, rád bych ,ale nedám to časově :-( ale už se nemůžu dočkat až ji vytáhnu... Čeká mě servis, olej, filtry, vyměním i olej v převodovce a difu a tradá do Alp. A jelikož za cca 3 týdny oslaví kulatiny (10) tak dostane youngtimer slevičku 30% na matroš i práci a to se vyplatí :-)) Takže at se vám akce vydaří a přeje vám pěkné počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 ta zelenkavá 911 moc pěknej veteránek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Dvanáctiválec, zatím na něj nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Raději bych ušetřil dva válce u tohoto modelu a za zbytek peněz koupil ještě GT do komba:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Mně na tom ceníku ještě fascinuje ten příplatek mega za výbavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Keď už ten Mercedes, váš názor na tretiu generáciu triedy CLS...? Za mňa interiér jednoznačne palec hore, exteriér však... No určite predošlé generácie boli príjemnejšie. CLS bolo vždy krásne, teraz však aj napriek mojej závyslosti na "medvede" by som do tohto akosi nešiel no.. To už rovno S-class Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 (upraveno) Keď už ten Mercedes, váš názor na tretiu generáciu triedy CLS...? Za mňa interiér jednoznačne palec hore, exteriér však... No určite predošlé generácie boli príjemnejšie. CLS bolo vždy krásne, teraz však aj napriek mojej závyslosti na "medvede" by som do tohto akosi nešiel no.. To už rovno S-class Exterier-jediny problem mam s prednymi svetlometmi,nejako v tom nevidim ducha MB a zaroven sa neviem zbavit Mustangoidneho dojmu, inak ok. Cls sa mi vzdy pacilo a tato evolucia je podarena az na tie svetla. Co sa interieru tyka, tam mam vacsie vyhrady. Na 5 rokov staru triedu S je takyto koncept ok, ale do CLS 2018 by som si predstavoval predsa len nieco modernejsie a dynamickejsie.. zase samozrejme chapem ze CLS vychadza z aktualneho E, no aj tak.. Edit : Syntax error Upraveno 15. března 2018 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Dneska kluci přivezli další kousek nejen na Plzeňskou výstavu. V12 a mazel jaxviň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Nádherná žehlička, V12 moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) ten umelohmotny dekor na palubovke CLSka je "class".. ale k tej cervenej eko "koži" asi ladi duchom. Upraveno 16. března 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 No mně ten interiér přijde jak v lepším traktoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 vynimocne nesuhlasim - interier lepsieho traktora je daleko viac cool nez CLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se