Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Ta bílá targa to je krása.

Byly tam krasny kousky.

Jeste tahle prvni generace, kterou ale madarsky sberatel trosku upravil a dal tam novejsi motor (2.0 boxer vzduch), jine sedacky, volant a brzdy - zkratka si z toho udelal daily driver,ktery ale porad vypada naramne, zadny necitlivy tuning (byt ta neorigo barva mozna tak pusobit muze)

post-2600-0-20449000-1519817795_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Ahoj petrolheadi a petrolhedky, blíží se výstava, o které jsem nedávno mluvil a chci si potvrdit, kdo se zúčastníte. Zatím to odsud vypadá na KFL, Dan010 (pokud okolnosti a počasí dovolí), Notabene, Bros, Jettero, Mechac, VasekN a já. Je to tak? Já už začal vyhánět pavučiny. Potvrďte mi to, prosím! Někdo další?

post-34705-0-93593300-1520597857_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj petrolheadi a petrolhedky, blíží se výstava, o které jsem nedávno mluvil a chci si potvrdit, kdo se zúčastníte. Zatím to odsud vypadá na KFL, Dan010 (pokud okolnosti a počasí dovolí), Notabene, Bros, Jettero, Mechac, VasekN a já. Je to tak? Já už začal vyhánět pavučiny. Potvrďte mi to, prosím! Někdo další?

Jak jsem psal pred tim, na akci jsem se chystal a hodne jsem se tesil. Vcera mi volala babicka, ze na tohle datum naplanovali s dedou diamantovou svatbu (puvodne meli vybrane az cervnove datum). Je to super, ze jim to tak vydrzelo, ale teda nastvali me tim. Takze se bohuzel zucastnit nemuzu :taz:

Odkaz ke komentáři

Ahoj, rád bych ,ale nedám to časově :-(  ale už se nemůžu dočkat až ji vytáhnu... Čeká mě servis, olej, filtry, vyměním i olej v převodovce a difu a tradá do Alp. A jelikož za cca 3 týdny oslaví kulatiny (10) tak dostane youngtimer slevičku 30% na matroš i práci a to se vyplatí :-))

Takže at se vám akce vydaří a přeje vám pěkné počasí  ;)

post-7459-0-52657900-1520855237_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Keď už ten Mercedes, váš názor na tretiu generáciu triedy CLS...? Za mňa interiér jednoznačne palec hore, exteriér však... No určite predošlé generácie boli príjemnejšie. CLS bolo vždy krásne, teraz však aj napriek mojej závyslosti na "medvede" by som do tohto akosi nešiel no.. To už rovno S-class :D 

post-38180-0-46470700-1521137529_thumb.jpg

post-38180-0-21694100-1521137538_thumb.jpg

post-38180-0-01295600-1521137547_thumb.jpg

post-38180-0-53985200-1521137553_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Keď už ten Mercedes, váš názor na tretiu generáciu triedy CLS...? Za mňa interiér jednoznačne palec hore, exteriér však... No určite predošlé generácie boli príjemnejšie. CLS bolo vždy krásne, teraz však aj napriek mojej závyslosti na "medvede" by som do tohto akosi nešiel no.. To už rovno S-class :D

Exterier-jediny problem mam s prednymi svetlometmi,nejako v tom nevidim ducha MB a zaroven sa neviem zbavit Mustangoidneho dojmu, inak ok. Cls sa mi vzdy pacilo a tato evolucia je podarena az na tie svetla. Co sa interieru tyka, tam mam vacsie vyhrady. Na 5 rokov staru triedu S je takyto koncept ok, ale do CLS 2018 by som si predstavoval predsa len nieco modernejsie a dynamickejsie.. zase samozrejme chapem ze CLS vychadza z aktualneho E, no aj tak..

Edit : Syntax error ;)

Upraveno uživatelem tedwine
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...