Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bylo to fajn, pocasko taky vyslo. Vstupne symbolicke a jestli jsem dobre slysel, tak na dobrou vec. V te zaplave krasy jsem se na kofolovu starenu ani nepodival... :)

Palec nahodu za prijemnou akci!

Odesláno (upraveno)

Chronomagori se schazeli u stareny. Kde jste byli?

Jinak, opet paradni akce, nadseni poradatele, stovka nadhernych aut, pocasi perfektni, vstupne + prispevek na dobrou vec.

Skvele, Pavle, smekam,

post-8128-0-81132300-1558794899_thumb.jpeg

post-8128-0-50978000-1558794951_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Nevím co je stařena, já se coural tak nějak všude. Zahlédl jsem něčí Samuraje Grey Dawn, ale na "kozu" jsem plachej :-)

Samozřejmě velký dík za příjemnou akci!

Odesláno

Na to, kolik tam dle vseho bylo chronomagoru, jsme se nesesli v moc hojnem poctu :).

Akce byla bezva, organizace skvela, auta krasny, pokec vynikajici :). A stejne jako loni, muj zatylek bude zase vzpominat :).

134cba8cfa7182d5b4326358887d425c.jpg

4288ef48073c4deb79c41e2e08fd87b1.jpg

Odesláno

Taky jsem se byl podivat. Pavel mel ale starosti dost, u Stareny jsem zrovna nikoho nevidel, zname hodinky zadne nezahlidl a navic jsem nebyl sam, takze jsem zustal inkognito. Akce ale super!

Odesláno

Díky za super den. Pavel měl plno práce s moderováním a organizací. Škoda, že jsme se nepotkali i s hodinkami. Pavle, co kdybychom příští rok postavili i jeden stan chronomagorů a měli tak označené místo k potkávání se?

post-41349-0-50549100-1558853992_thumb.jpeg

Odesláno

Díky za super den. Pavel měl plno práce s moderováním a organizací. Škoda, že jsme se nepotkali i s hodinkami. Pavle, co kdybychom příští rok postavili i jeden stan chronomagorů a měli tak označené místo k potkávání se?

Vynikající nápad! Ještě jednou díky, že jste dorazili. Musím říct, že jak vystavující, tak návštěvníci byli úplně v pohodě, nikdo nedělal bordel, na ploše po odjezdu aut zůstalo čisto.

Jestli někdo máte fotky, pošlete mi odkaz, prosím. Já na focení neměl čas

Odesláno (upraveno)

Watch check point je dobrej napad. Jsem se neosmelil to navrhnout sam, takze diky Piplikovi :) Ja tam beru kloucky a tak nechci nikoho otravovat. Ale je fakt, za jak rostou, tak je to s nima akci od akce pohodovejsi. Tesim se na pristi rok.

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...