vwtyp11 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Tos byl ty, kdo se chechta v tom videu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Já ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Parada Pavle! A znamku koukam prelepujes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 (upraveno) To není moje, ale fakt by se líbilo. Edit - nejspíš jsou ty reakce na jiné auto. Zajímavá shoda okolností i s odkazem na video, které ale mám v mobilu jen já. Tak pardon. Upraveno 6. února 2020 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Ahoj chlapi vonící benzínem (-: Když už jsem si mákl s příspěvky v novém vlákně, tak jej dávám i tady. Třeba se někdo chytnete a zaujme vás to (-: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/136628-setinové-rallye/ PS. Pavle (Pavelpu27), Žakavu tam samozřejmě taky doplním, ale setinovky to úplně není (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Kráása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 to teda !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Na filmu Grand Prix jsem byl s bráchou u nás v kině, když to tady poprvé dávali a byl to nezapomenutelný zážitek. Chodili jsme u nás pravidelně i na Velkou cenu Prachovských skal, když jezdily formule 3, Hubáček s Lotusem, Ing. Ondřejík - když jsem k tomu něco hledal, našel jsem i smutný článek o havárii našich jezdců na Sachsenringu, o které jsem nevěděl ..... https://www.ceskeokruhy.cz/vzpominka-na-vladislava-ondrejika/ Formule 3 na okruhu v Jičíně asi v r. 1969 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a něco nakonec ještě z filmu Grand Prix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 alternativy k Singer, zajimave Kaege - pouziva 964 a vsechny dily jsou od Porsche Dutchmann z Jizni Afriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Jsem po zimě házel korunou, které vytáhnu a zahřeju. Vyhrála GT3 Clubsport, sotva jsem vyjel z garáže, tak jsme pokořili 36t km už se těším na sezónu, po 4 měsících čekání přišly konečně i nové kola... Další kusy probudíme o víkendu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Jsem po zimě házel korunou, které vytáhnu a zahřeju. Vyhrála GT3 Clubsport, sotva jsem vyjel z garáže, tak jsme pokořili 36t km už se těším na sezónu, po 4 měsících čekání přišly konečně i nové kola... Další kusy probudíme o víkendu ty kola teda jsou! Uz se tesim na fotku az je prehodis, krasne auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 tak ty kola jsou luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) BBS lemans. Jsou, hlavně je každé o něco přes kilo lehčí než originálni hořčikove Porsche, extrémně pevné, jezdí se na nich Porsche cup. Kua taky neví co by za ne chtěli Upraveno 24. března 2020 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 pro krásu se musí trpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 gas: jedním slovem krása. Nejdůležitější je si umět udělat radost a to ty evidentně umíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Kua ty kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Jsem po zimě házel korunou, které vytáhnu a zahřeju. Vyhrála GT3 Clubsport, sotva jsem vyjel z garáže, tak jsme pokořili 36t km už se těším na sezónu, po 4 měsících čekání přišly konečně i nové kola... Další kusy probudíme o víkendu nepůjdou starý do světa? Hodili by se mi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Kočka ! a le mans jednim slovem nádhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Zdar kluci dnes číslo dva, vyzvednuto po dvou měsících úprav. Můj street race. Celé auto zrepasovane a upravené. Motor, brzdy, spojka, podvozek, interiér, LSD diferak, prostě vše. Použité díly, Öhlins, HR, brembo, wavetrac, Recaro, Momo, IPD, fabspeed, atd. Pokud si taky někdo hrajete a řešíte nějaké úpravy, klidně napište, máme s tím za ty roky hodně zkušenosti pokračování příště Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2020 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Tuhle cestu znám zpaměti, po 9 letech co jsem bydlel nahoře . . . každé ráno dolů dítě do školky, nějaký pojížďky a zase nahoru. A odpoledne znova. Ano, litujte mě I s civilními auty pokaždé rohlík, s tímhle to je extra radost krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se