neuromancer Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Je třeba podpořit evropský automobilový průmysl a klimatické cíle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 neuromancer: pecka, dobre si urobil ze si podporil tak si ho uzivaj, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 14 hodinami, Tag Heuer LV napsal: neuromancer: pecka, dobre si urobil ze si podporil tak si ho uzivaj, gratulujem Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Neuromancer - měl jsi si koupit něco s pořádným kufrem, tohle nepobere povinnou anticovidovou výbavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 V 16. 9. 2020 v 22:37, neuromancer napsal: Je třeba podpořit evropský automobilový průmysl a klimatické cíle Mne se jako libi, chapu, ze je to ted moderni, ale nepremyslel jsi o nejake barve? My mame 2 auta stribrna a jedno nove jsme vzali loni bile... dneska uz bych se asi vice odvazal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Me se ta barva moc libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 (upraveno) před 3 hodinami, kudrnac napsal: Mne se jako libi, chapu, ze je to ted moderni, ale nepremyslel jsi o nejake barve? My mame 2 auta stribrna a jedno nove jsme vzali loni bile... dneska uz bych se asi vice odvazal... Vybíral jsem z celé palety individual cca 90 barev, ale nechtěl jsem úplný kolotoč, světlý jsem nechtěl, modrý už jsem měl dvakrát, černý taky a hlavně jsem to ladil s červeným vnitřkem. Další volba byla zelená Verde Ermes Je taky pravda, že čím větší divočina s barvou, tím delší čekací doba. A tahle šedá je několik barev v jednom, na slunci z ní vyleze lehký zlatý odstín a je až lehce do olivové. Upraveno 18. září 2020 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Jsem rozchodil starej HDD a našel fotky mýho prvního auta... jo, to byly časy Zadokolka měla svoje kouzlo... pravda, jen na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Pěkně! To byly zimy, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Njn, tohle je 2005 v Praze... od tý doby nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Úplně mi to připomíná dětství - mnoho sněhu a Škodovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Pokud jsou tu pamětníci, a já věřím, že jo , tak Ti potvrdí, že sněhu bývalo víc a 1100 MB se chovalo líp, než 120- tka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Včera jsem, kromě degustace, narazil na pěknou akci v Montalcinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 brutální Rko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Sraz Porsche i Erko super Ja dnes potkal jednoho mistniho petrolheada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marapis Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Tak sem to umyl a dal do garáže teď zas budu tankovat naftu a hlídat bodové konto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Proč? Je to rozbity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Přípravujeme na předání a dnes to chtělo vyloženě fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 To je velikej fesak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se