TLD Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Busdriver, moc ji rozmazlujes, ta by zrala i gulas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Mam dotaz, mozna zbytecne tvorit tema, prece jen s auty to primo souvisi. Nevite nekdo, zda bude v eletronicke dalnicni znamce mozne menit spz? Doufal jsem, ze konecne bude tahle moznost a clovek nebude muset potupne prelepovat (menim operak v breznu), ale zatim jsem k tomu nic nevidel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Mam dotaz, mozna zbytecne tvorit tema, prece jen s auty to primo souvisi. Nevite nekdo, zda bude v eletronicke dalnicni znamce mozne menit spz? Doufal jsem, ze konecne bude tahle moznost a clovek nebude muset potupne prelepovat (menim operak v breznu), ale zatim jsem k tomu nic nevidel..Co jsem tak četl, tak pravdepodobne ne. Viz např. https://www.denik.cz/ekonomika/dalnicni-znamky-2020.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Jo, to jsem cetl. No, napsal jsem jim dotaz. Jestli to nepujde, tak at jdou do riti. Bude to zase jen typickej pristup jak vytriskat z lidi vic penez. Pritom je snad jasny, ze i kdbych mel aut treba deset, s jednou znamkou budu mit na dalnici vzdy jen jedno. To platilo i u te tistene. Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Jo, to jsem cetl. No, napsal jsem jim dotaz. Jestli to nepujde, tak at jdou do riti. Bude to zase jen typickej pristup jak vytriskat z lidi vic penez. Pritom je snad jasny, ze i kdbych mel aut treba deset, s jednou znamkou budu mit na dalnici vzdy jen jedno. To platilo i u te tistene. Ach joJj, opět to dělali odborníci od stolu, kterým je reálná úvaha cizí, bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Oni to dělají pro Stát správně - co auto, to známka. Lidsky je to na houby, taky bych nejraději točil SPZ dle toho, čím jedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Tvl, comu sa cudujete? Ciel dialnicnej znamky je vybrat peniaze od vodicov. Cim viac. Uvaha: ak ma niekto viac aut, moze si dovolit viac znamok. Moze tym jazdit jeho zena, deti, atd. Ja mam tiez auta napisane na seba no neuzivam ich vsetky ja. Uvaha2: ak ma clovek na kupu noveho auta, ma ak na novu znamku. Neobhajujem to, len naznacujem ako lahko stat pri vybere dani/poplatkov atd dokaze vymysliet a obhajit sposob ako to urobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Me je to uplne jasny, proc to delaj :). Ale nejak jsem si namlouval, ze cil znamky neni pouze vybirat penize od ridicu, ale vybirat je od ridicu, kteri jedou na dalnici. Ja nehledam zpusob, jak se vozit zadarmo, ale zpusob, jak zbytecne znovu neplatit. Nove auto si clovek nemusi kupovat jen v situaci "prodava tri roky starou petku a klupuju sedmicku," ale taky treba "prodavam starickou Felicii a kupuju si starou Fabii (aneb cenovky pod 100k)" a prijde mi proste sprosty tim padem z nekoho lamat zbytecne prachy za znamku, kterou uz ma. No nic, skoda se vztekat.. dik za postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 (upraveno) před 1 hodinou, H-B napsal: Mam dotaz, mozna zbytecne tvorit tema, prece jen s auty to primo souvisi. Nevite nekdo, zda bude v eletronicke dalnicni znamce mozne menit spz? Doufal jsem, ze konecne bude tahle moznost a clovek nebude muset potupne prelepovat (menim operak v breznu), ale zatim jsem k tomu nic nevidel.. Mam za to, ze ted jeste jednou zaplatis zbytecne navic, ale az si pak koupis e-znamku, tak ti bude platit na 12 mesicu od doby kdy chces, aby platila. Timpadem se ti konec e-znamky muze zacit kryt s dobou operaku. Edit: Ale nebude to resit problemy s vymeny aut. Pokud nebudes mit SPZ na prani a auto psane na sebe/firmu. Upraveno 4. listopadu 2020 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 5 minutami, Maxmillian napsal: Mam za to, ze ted jeste jednou zaplatis zbytecne navic, ale az si pak koupis e-znamku, tak ti bude platit na 12 mesicu od doby kdy chces, aby platila. Timpadem se ti konec e-znamky muze zacit kryt s dobou operaku. Edit: Ale nebude to resit problemy s vymeny aut. Pokud nebudes mit SPZ na prani a auto psane na sebe/firmu. Jasne, takto to pro svoji situaci muzu udelat, ale jak rikas, realne to ten problem neresi. Btw, odepsali mi z eznamky. Zmena spz jde pouze v pripade dolozene ztraty, odcizeni nebo zniceni. Prenositelnost nelze, protoze je zakazuje zakon o pozemnich komunikacich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 úplně všechno škoda, že jsem nestihl tu bloncku co u toho stála, ta měla tak 150 cm a 35 kg To je auto myho znamyho Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Strašný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 A to si pan Rambo někde koupil nebo si to po víkendech vysoustruzil..ty plechy na kapotě? A ještě na Range Rover pro holky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Náhodou, takovej malej českej skoro Mad Max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Ten 4 válec k tomu přesně sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Rambo v sexy autě no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugass Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Nekde jsem o panu Rambovi četl, a je to zde https://www.expres.cz/celebrity/aaron-gunsberger-rozhovor.A160826_203726_dx-celebrity_ren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 22 minutami, fugass napsal: Nekde jsem o panu Rambovi četl, a je to zde https://www.expres.cz/celebrity/aaron-gunsberger-rozhovor.A160826_203726_dx-celebrity_ren Zajimavej clanek (i ten typek). Do valky u nas zbyva 11 let (clanek je 4 roky stary). A nosi (nosil) PAMy. Auto hnusny, ale po precteni clanku rozumim. Davidova hvezda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Dík za odkaz. Velkej sympaťák! Naprosto ho chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se