vwtyp11 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) Michelin n3 mám na carrere dle specifikace, a super, super, super na druhy Porsche jsem dal pirelli sottozero ve specifikaci a nic extra, ani @M3maniac si je extra nepochvaluje Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 4 minutami, vwtyp11 napsal: Michelin n3 Diki juknem,do snehu sa nechystam,ide mi primarne o dobre vlastnosti na studenych cestach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 35 minutami, vwtyp11 napsal: Michelin n3 mám na carrere dle specifikace, a super, super, super na druhy Porsche jsem dal pirelli sottozero ve specifikaci a nic extra, ani @M3maniac si je extra nepochvaluje No já jen poprvé v životě nepročítal recenze a koupil je s tím, že když to jezdí i na F1 na sněhu v testu nic moc, ale kupodivu na suchu byly nejlepší a jelikož víme jaké byly v posledních letech zimy, tak to snad nebude tak horké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Na suchu jsou i letní lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 4 hodinami, Irwinek napsal: Mám rád, když lidi svá auta používají a ne je jen někde skladují Tak ono je auto a auto, je rozdil nechat stat na sidlisti ( ulici ) 944 za 200 a nebo GT3. Né že by to bylo něco tak nadpozemského, to né, ale když na ni za 12 let a 75tkm není ani škrábanec tak to nechceš měnit. Protože bohužel 90% spoluúčastníků v provozu má úplně na háku, že ti při otevření dveří udělá zásek v tvých... Jinak v dětství jsme chodili kolem 924 jako kolem svatého grálu, byla ve stejné barvě a dookola stály jen 100 , 105 případně Lady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 4 minutami, moco napsal: Na suchu jsou i letní lepší ok, přezouvám tedy zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 1 minutou, M3maniac napsal: ok, přezouvám tedy zpět Jen to nech... pro pojišťovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 6 hodinami, Žigi napsal: Já zase rád, když se lidi o ty auta i staraj a nenechaj si zatejkat targou dovnitř Ale alespoň jsem zavzpomínal na mojí. Já měl teda Turbo, ale bylo to parádní auto. Gumy jsem si všiml, klidně ji mohl strhnout ráno ztuhlou. Nevěřím, že by s tím jezdil déle a na střeše nebylo nic. Já měl po pár kilometrech šmáhance jako blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 3 hodinami, M3maniac napsal: Tak ono je auto a auto, je rozdil nechat stat na sidlisti ( ulici ) 944 za 200 a nebo GT3. Né že by to bylo něco tak nadpozemského, to né, ale když na ni za 12 let a 75tkm není ani škrábanec tak to nechceš měnit. Protože bohužel 90% spoluúčastníků v provozu má úplně na háku, že ti při otevření dveří udělá zásek v tvých... Jinak v dětství jsme chodili kolem 924 jako kolem svatého grálu, byla ve stejné barvě a dookola stály jen 100 , 105 případně Lady Tak o tom žádná lidi jsou holt kreténi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 16 hodinami, ewolucionar napsal: Tip na dobre zimaky (N)? Neviem ako na Porsche ale ja som minulú sezónu kupoval Michelin Pilot Alpin (265/30 R20) a veľká spokojnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Porsche má proste seznam homologovanych pneu a nic jiného nevymyslis. Proste to nema omezovac ve 250;) a nad tutu rychlost už je všechno palba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Jednoznacne homologovane pryže,,zhanam aj disky na zimaky,tie cierne som predal,su moc ,,citlive,,na podmienky.....diky za odporucania,pohrabem sa v ponukach a uvidime.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 V 24. 10. 2020 v 21:06, dawe009 napsal: Pak mám dobrý reference sem: https://www.renovace-alu.cz ale osobní zkušenost nemám ještě. Dal jsem na Tebe a za cca tři týdny se podělím o zkušenost, dneska jsem tam poslal zimní sadu. Předloni jsem nechal dělat tady: http://www.goodlack.cz/content/renovace-a-opravy-alu-disku ale výsledek teda nic moc, lakování mělo hodně nerovnoměrný zrno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 @ewolucionarMám klasicky turbo disky r18, kdybys chtěl, ale myslím, ze mas zimní r19 vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Joo mam 19tky,,,ale aj tak dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Povinna vybava k niektorym autam?....image,póza ci pragmatizmus? Viem ze dreveny volant si to priamo pyta,ale co alcantara? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 před 3 hodinami, ewolucionar napsal: Povinna vybava k niektorym autam?....image,póza ci pragmatizmus? Viem ze dreveny volant si to priamo pyta,ale co alcantara? Je to chujovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 To jsem viděl naposledy v roce 83 u otce, když jsme jeli 105 do Rumunska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Chujovina, jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) Někteří jsou na to tady háklivý, na FB skupině jsem se jednoho člena ptal zcela seriózně na co to má, k čemu to pomáhá a dostal jsem od něj bídu.... asi se mu za to hodně smějí. Takže se ptám zase: K čemu to je? Užitečnost spatřuji při jízdě na Červenohorské sedlo V3S Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se