varjag Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 před 19 hodinami, Zmizík napsal: No, je tam 2.4 řadovej šestiválec, cca 150k. A hlavně to má elektricky vysouvatelnou anténu, z toho chčiju. Jo! XJS ji ma taky, metrovej bič. Hraju si s tim furt, i když rádio nechci. Je to nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 před 29 minutami, varjag napsal: Jo! XJS ji ma taky, metrovej bič. Hraju si s tim furt, i když rádio nechci. Je to nejvíc hmm, mám ji na Volvu 960, a když se pos…., tak je to na střelbu do hlavy - motorek semtam jde, semtam nejde, origo rádio už nemám, schéma taky ne a anténa z vrakáče se chová vůbec podivně Chtěl bych si koupit DAB rádio, tak tuhle asi předělám jen na knoflík pro efekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Nojo, na strelbu je leccos, kdyz se to posere. Nezbyva než jezdit a doufat. Ale i to má něco do sebe, ta nejistota.. Je to správná osmdesatkova uchylárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 V 3. 11. 2020 v 18:16, sibirnaya napsal: koukám je to slavný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Ona kreveta bude mít už asi jinýho páníčka, jednak tuhle šerif dával fotky novýho medvěda z kterýho měl radost a nějaký měsíc zpátky jsem zahlédl inzerát na krevetu, ono inzerce s wristshotem s R a touhle rz je nepřehlédnutelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Je to k zbliti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Sosnová jo pro MX-5 fakt perfektní okruh. Naposledy to vypadalo na déšť (a po cestě mě zastihla nejedna průtrž), tak jsem nechal Uniroyal Rainsport 3. V Sosnové ani kapka a na suchu to s nimi byla docela klouzaná. Zítra to vypadá na ideální počasí, tak poprvé nazuju Federaly 595 RS-RR, jsem zvědav! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Jsme se minuli, dneska jsem Sosnu kroužil od tří do pěti, na moto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Včera ráno krásná připomínka Profesionálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Tak jsem si taky poridil hracku, sice americkej zaklad, takze V6 3.7l, ale na zavodeni to nemam a predjet kamion to dokaze. Btw nevi nekdo jak zjistit jaky kola byly na tohle auto homologovane v usa? Ford USA me odkazal na Ford CZ a Ford CZ me odkazal na Ford USA. V cz TP jsou pouze ty 17" balony, ne ze by na cz silnice byly spatny, ale... Jde mi o to, aby nove disky fyzicky s necim nekolidovali, protahnout zkusebnou to budu muset tak jako tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Tahle verze s 3,7 je skvělá, mnoho šťastných kilometrů přeji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Drag....1700 koni Frankenstein GTR,rekord trate v Trencine,rychlost na 1km - 342 km/h na konci mu zlomilo kardan a zrasovalo prevodovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Tak jsem se opravdu dožil toho, že na ulici potkávâm SUV Lambo. Bože bože Co uvidím za esúvéčko pŕíště? Koenigsegg? Pagani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Když se to sejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Pekná zostavička, aj ečv vám sedia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Pakárna mám v autě nějakej hybbrid mezi těma dvěma multilinky . Mechanik mi už řekl, že mi raději doveze jiné auto z Nizozemska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Rally Radosti,ked auta pomahaju detom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 (upraveno) Najväčši WAU efekt ma samozrejme Aventador super veloce,12 valec 770 koni a limitka 63ks....ale ja by som bral samozrejme to Porsche 992 GT3...... Upraveno 28. srpna 2021 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Skyline, a leva strana, kam se hrabe lambo. Bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 F1 v Belgicku,,,šnorchel race Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se