Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Alfe mozu dizajnerov zavidiet prakticky vsetci. Inzinierov by vsak mali vyhadzat, precizne a dosledne, a najat noveho sefa engineeringu, najlepsie keby sa volal Helmut Katayama.

ale ten uz ma dobry flek v Lexuse!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Američan si 2 l. motor nikdy v SUV nekoupí, tam je požadavek min. 3l benzín.

Pepa, to mas pravdu!

no sam som zvedavy na to nove Volvo, ze ako sa to uchyti.... 

ale myslim, ze casom ako second hand to znova bude zaujimave

Odesláno

To nové S-ko se mi líbí, ovšem zatím ta cena není ideální, možná za 2 roky uvidím. Maybach už mě neláká, je to už opravdu auto s řidičem a cena nesmysl. To už bych spíše přemýšlel o Bentley Cont., mimochodem s tím už jezdí Vietnamci do SAPy.

Odesláno

ja teda vic zeru SLS AMG

SLS je čirá nádhera! To bude auto, na které vsázím jako na budoucí extra cennou klasiku. Nijak zvlášť to nepřeháněli s produkcí a nástupce není přímý, navíc ten design, motor atmosféra, gullwing doors... 

Odesláno

Vyborneho designera ma krome Alfy v soucasne dobe jeste Jaguar - Ian Callum, diky kteremu nove XF a XE vypada tak, jak vypada. Verim, ze jedno tech aut me v nasledujicich letech ceka, ale bude to asi tezke rozhodovani mezi Alfou a Jagem.

Odesláno

AMG GT S - na prvy pohlad zaujimave, ked to ale vzali od zadu tak na moj vkus velmi opajcnute od Porsche. Netvrdim ze detaily ale celkovy dojem. :-(

Mě to spíš připomíná Z4 coupe.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Vyborneho designera ma krome Alfy v soucasne dobe jeste Jaguar - Ian Callum, diky kteremu nove XF a XE vypada tak, jak vypada. Verim, ze jedno tech aut me v nasledujicich letech ceka, ale bude to asi tezke rozhodovani mezi Alfou a Jagem.

a Ian ma pekne projekty aj v Astone

Odesláno

Ian Callum je super designér, ale když se dělal zadek XE, kde sakra byl? Zezadu to auto fakt nemůžu... Přijde mi to jako produkce VW 7 let zpátky. Přitom F-Type Coupé má tak krásná světla, tenké a široké LED, radost pohledět. No a pak tohle.

Čím víc se na to dívám, tím se mi to zdá horší. Nejsem zpátečník, mám sice doma XJR '93, ale přerodu Jaguaru na nový design fandím. Ale tohle prostě nezkousnu, jeden z největších přešlapů u jinak zajímavých aut za poslední léta... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ian Callum je super designér, ale když se dělal zadek XE, kde sakra byl? Zezadu to auto fakt nemůžu... Přijde mi to jako produkce VW 7 let zpátky. Přitom F-Type Coupé má tak krásná světla, tenké a široké LED, radost pohledět. No a pak tohle.

Čím víc se na to dívám, tím se mi to zdá horší. Nejsem zpátečník, mám sice doma XJR '93, ale přerodu Jaguaru na nový design fandím. Ale tohle prostě nezkousnu, jeden z největších přešlapů u jinak zajímavých aut za poslední léta... 

S tím souhlasím. Když jsem XE viděl poprvé, zadní světla mě hned praštila do očí. Jsou taková nějaká divně velká. U jinak dokonalých nových jagů (včetně interiérů) celkem nechápu...

Odesláno (upraveno)

Já teda se světlama nemám problém, ale chce to lepší koncovky. Trochu v tom vidím A5

jaguar-xe-2015-(6).jpg

maxresdefault.jpg

Upraveno uživatelem Liqid
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

dnes prva dialkova jazda Phaeton - bol som doma pozriet dcerku s rodinkou....

D1 to zvlada uzasne, fakt žehlicka.

spotreba asi o liter viac ako CLS

tazke ale velmi pohodlne auto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...