Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Alfe mozu dizajnerov zavidiet prakticky vsetci. Inzinierov by vsak mali vyhadzat, precizne a dosledne, a najat noveho sefa engineeringu, najlepsie keby sa volal Helmut Katayama.ale ten uz ma dobry flek v Lexuse!
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Američan si 2 l. motor nikdy v SUV nekoupí, tam je požadavek min. 3l benzín.Pepa, to mas pravdu!no sam som zvedavy na to nove Volvo, ze ako sa to uchyti.... ale myslim, ze casom ako second hand to znova bude zaujimave
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 macko, macinko! https://www.youtube.com/watch?v=vmJMvkfC00c
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Upoutal mě ten dům hey?no tak dobre, Pepa, tak ti sem prihram tvoje buduce S klasse https://www.youtube.com/watch?v=HwapBBZhQx0
Josef01 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 To nové S-ko se mi líbí, ovšem zatím ta cena není ideální, možná za 2 roky uvidím. Maybach už mě neláká, je to už opravdu auto s řidičem a cena nesmysl. To už bych spíše přemýšlel o Bentley Cont., mimochodem s tím už jezdí Vietnamci do SAPy.
eskimak Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 AMG GT S - na prvy pohlad zaujimave, ked to ale vzali od zadu tak na moj vkus velmi opajcnute od Porsche. Netvrdim ze detaily ale celkovy dojem. :-(
sibirnaya Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 macko, macinko!ja teda vic zeru SLS AMG
M.S. Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 ja teda vic zeru SLS AMG SLS je čirá nádhera! To bude auto, na které vsázím jako na budoucí extra cennou klasiku. Nijak zvlášť to nepřeháněli s produkcí a nástupce není přímý, navíc ten design, motor atmosféra, gullwing doors...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 ja teda vic zeru SLS AMGno to tiez nie je zle....
Mechac Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Vyborneho designera ma krome Alfy v soucasne dobe jeste Jaguar - Ian Callum, diky kteremu nove XF a XE vypada tak, jak vypada. Verim, ze jedno tech aut me v nasledujicich letech ceka, ale bude to asi tezke rozhodovani mezi Alfou a Jagem.
CEGY Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 AMG GT S - na prvy pohlad zaujimave, ked to ale vzali od zadu tak na moj vkus velmi opajcnute od Porsche. Netvrdim ze detaily ale celkovy dojem. :-(Mě to spíš připomíná Z4 coupe.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Vyborneho designera ma krome Alfy v soucasne dobe jeste Jaguar - Ian Callum, diky kteremu nove XF a XE vypada tak, jak vypada. Verim, ze jedno tech aut me v nasledujicich letech ceka, ale bude to asi tezke rozhodovani mezi Alfou a Jagem.a Ian ma pekne projekty aj v Astone
M.S. Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Vyborneho designera ma krome Alfy v soucasne dobe jeste Jaguar - Ian Callum, diky kteremu nove XF a XE vypada tak, jak vypada. Verim, ze jedno tech aut me v nasledujicich letech ceka, ale bude to asi tezke rozhodovani mezi Alfou a Jagem. Ian Callum je super designér, ale když se dělal zadek XE, kde sakra byl? Zezadu to auto fakt nemůžu... Přijde mi to jako produkce VW 7 let zpátky. Přitom F-Type Coupé má tak krásná světla, tenké a široké LED, radost pohledět. No a pak tohle. Čím víc se na to dívám, tím se mi to zdá horší. Nejsem zpátečník, mám sice doma XJR '93, ale přerodu Jaguaru na nový design fandím. Ale tohle prostě nezkousnu, jeden z největších přešlapů u jinak zajímavých aut za poslední léta... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adamo Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Ian Callum je super designér, ale když se dělal zadek XE, kde sakra byl? Zezadu to auto fakt nemůžu... Přijde mi to jako produkce VW 7 let zpátky. Přitom F-Type Coupé má tak krásná světla, tenké a široké LED, radost pohledět. No a pak tohle. Čím víc se na to dívám, tím se mi to zdá horší. Nejsem zpátečník, mám sice doma XJR '93, ale přerodu Jaguaru na nový design fandím. Ale tohle prostě nezkousnu, jeden z největších přešlapů u jinak zajímavých aut za poslední léta... S tím souhlasím. Když jsem XE viděl poprvé, zadní světla mě hned praštila do očí. Jsou taková nějaká divně velká. U jinak dokonalých nových jagů (včetně interiérů) celkem nechápu...
JAJA Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Vypadá to jak by ty světla byla vypůjčená od Seatu...
Liqid Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Já teda se světlama nemám problém, ale chce to lepší koncovky. Trochu v tom vidím A5 Upraveno 16. července 2015 uživatelem Liqid
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 dnes prva dialkova jazda Phaeton - bol som doma pozriet dcerku s rodinkou....D1 to zvlada uzasne, fakt žehlicka.spotreba asi o liter viac ako CLStazke ale velmi pohodlne auto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Kua toto mi nedělej, jedině že by jsi mi ty suby chtěl prodat . .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se