Daemonultimate Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Parádní, jsem tahovej, takže na náramku pro mne nej.
michalval Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Patina na lunetě je skvělá.Mě se tedy tyhle hodinky líbí víc na tom B&S řemenu.
michalval Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 (upraveno) Já dnes na ruce tuto 40 mm verzi s trochou bronzu... Upraveno 9. března 2020 uživatelem michalval
galos Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 Já dnes na ruce tuto 40 mm verzi s trochou bronzu... IMG_0041.jpgnice! toto bolo tiez na mojom watchliste hned za BICO ale nakoniec som dal obe varianty na ruku a bolo rozhodnute
michalval Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 nice! toto bolo tiez na mojom watchliste hned za BICO ale nakoniec som dal obe varianty na ruku a bolo rozhodnute Diky. Kdybych mohl vybirat z tech Tvych a mych, asi bych volil ty Tvoje :-) protoze ta luneta je paradni.
Axel Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2020 Já dnes na ruce tuto 40 mm verzi s trochou bronzu... IMG_0041.jpg Moc pěkné! Dá se ta pomalu vznikající patina lunety vrátit do původního stavu? Co se na to používá za roztok? O něco větší brácha...
galos Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2020 Nikdy som to neskúšal ale patina ma svoje čaro. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 to si na nich uz mal, ci to sa ti samo tak?
galos Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 to si na nich uz mal, ci to sa ti samo tak? nove boli uplne ciste... tak ako ked ich najdes na ofiko obrazkoch -> kolotociarsky zlate
galos Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 za aku dobu sa toto porobilo? cca 3 mesiace. prva patina bola vidiet uz po tyzdni.
michalval Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2020 Moc pěkné! Dá se ta pomalu vznikající patina lunety vrátit do původního stavu? Co se na to používá za roztok? O něco větší brácha... Díky. Máš to taky pěkný, já jen že na mě už je 42 mm hodně. Postižen vintážkami jsem zjistil, že se dají na chlapský ruce nosit i 34 mm hodinky a že fakt nechápu, jak jsem mohl nosit kdysi 46 mm.Jak se odstraňuje patina nevím, na to tady budou jiní borci.Popravdě řečeno, já na tom kousku bronzu na mých hodinkách žádnou patinu nevidím ani asi po roce, co je mám.
Roman-ZA Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2020 Díky. Máš to taky pěkný, já jen že na mě už je 42 mm hodně. Postižen vintážkami jsem zjistil, že se dají na chlapský ruce nosit i 34 mm hodinky a že fakt nechápu, jak jsem mohl nosit kdysi 46 mm.Jak se odstraňuje patina nevím, na to tady budou jiní borci.Popravdě řečeno, já na tom kousku bronzu na mých hodinkách žádnou patinu nevidím ani asi po roce, co je mám.presne moja rec. u mna je max a ideal 39 - 40mm, tych 34mm by uz bolo asi malo
galos Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2020 Tie BICO co som postol sa robia iba ako 40mm. Potom sa robia este v 36mm(co bola udajne povodna velkost) ale na rukach som to realne nemal. Tie moje nosi aj zena nevyzeraju na nej vobec zle, takze 40 bude univerzalka.
Povidláček Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Nějaká nová verze ve spolupráci s oděvní firmou. Přijde mi, jestli už to nedojí moc, jak Omega Speedy každopádně 40 mm velikost a noudejt kvituju. Ještě kdyby se zas vrátili k nerez lunetám, já tomu bronzu furt nějak nemůžu přijít na chuť, i když ho je tu málo
Roman-ZA Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 nie je to skor o strape, ako o hodinkach?
Povidláček Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Já myslím, že tahle mentolově zelená barva cifru ještě nebyla a ND byl zatím jen u té Topper edice těch mých bývalek s číslama a pak u té loňské “kontroverzní” ghost bezel limitky s ručním nátahem. Tu absenci data bych fakt ocenil u vícero verzí
Povidláček Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Oprava: ještě bez data byly nějaké ty 36 mm verze (červená myslím)
michalval Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Před hodinou, Povidláček napsal: Nějaká nová verze ve spolupráci s oděvní firmou. Přijde mi, jestli už to nedojí moc, jak Omega Speedy každopádně 40 mm velikost a noudejt kvituju. Ještě kdyby se zas vrátili k nerez lunetám, já tomu bronzu furt nějak nemůžu přijít na chuť, i když ho je tu málo Ta zelená je skvělá, tu bych mohl. Ten bronzový okraj lunety je stejný jako u těch mých. Přijde mi, že zelená a bronz dohromady jdou. Ale zase bych musel oželet datum.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se