Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Minimatiky jsou bombový. Jsou jiný a přeci stejný. Plus vlastní strojovna...to jsou hodinky podle mého gusta. Na nic si nehrajou a přitom by to mohli ždímat a šroubovat do výšin. Nomos prostě umí a mě si drží dál. Ty budou jednou moje

Odesláno

Nejsou holčičí?

Nejsou :).

Odesláno

Mne sa velmi pacia, cisty design. A aj cisla su dobre, preco by mali vsetky hodinky mat 3,6,9,12?? Ved parne cisla patria rovnako na ciselnik a odcitat, kolko je hodin nie je problem.

Odesláno (upraveno)

Mne sa velmi pacia, cisty design. A aj cisla su dobre, preco by mali vsetky hodinky mat 3,6,9,12?? Ved parne cisla patria rovnako na ciselnik a odcitat, kolko je hodin nie je problem.

3, 6, 9, 12 máme my 50-percentní :)

edit: neviem počítať :)

Upraveno uživatelem McStinger
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

myslene celkovo, v porovnani so zauzivanejsim rozlozenim 3,6,9,12 nie konkretny model, zle som sa vyjadril ...ale inak su ok

Osobně mi připadá číslování 2, 4, 6, 8, 10, 12 praktičtější na rychlý odečet času + může být na pozici 3 například datumovka. :)

Abych nebyl zcela OT, tak souhlas s reddem, že toho textu by na cifru mohlo být výrazně méně. Raději čistý design, než nějaké "čoromoro", co mě stejně nezajímá.

Návštěvník Alda
Odesláno

Barevna kombinace je nadherna, cele hodinky jsou krasne. Bohuzel ultra tenkym kalibrum moc neverim, navic Nomos ma celkem kratke servisni intervaly 3-5 let... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...