bandicoot Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Je celkem zajímavý sledovat, jak skoro současně vyjedou minimálně tři firmy s bílým GMT ve stylu RLX.
financ Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Je celkem zajímavý sledovat, jak skoro současně vyjedou minimálně tři firmy s bílým GMT ve stylu RLX.A kolik firem vylezlo s gilt dialem. Po úspěchu Kingstonu se tomu nedivím
tmoris Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 A kolik firem vylezlo s gilt dialem. Po úspěchu Kingstonu se tomu nedivím akoratze kdyz dva delaji totez, neni to totez
dwg Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2015 ten člověk je fakt zpomalenej.. za tři roky, ještě nenakreslil čísla na bezel. Já už to nevidím ani na ty vánoce
sashator Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Pěkný budou- černej cifr se zlatem a pepsi lunetu bych si nechal líbit...ale stejně se mi asi nejvíc od nich líbily Kingstony s trianglovou lunetou (asi z Nassau?)
tmoris Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 ty bily me teda nechavaj zcela chladnym. o sve konfiguraci mam jasno
financ Odesláno 13. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2015 ty bily me teda nechavaj zcela chladnym. o sve konfiguraci mam jasno gilt dial a pepsi?
Dzos Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 gilt dial a pepsi?Takových bude asi nejvíc
dwg Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Já se hlavně bojím, že ta zadní strana bude jak z lidový školy umění. Snad bude možnost to obdržet bez této přidané výtvarné hodnoty.
tmoris Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 (upraveno) pokud vim, tak caseback jeste neni finalne znamy. probehlo hlasovani, ale nic dalsiho se jeste nevi.. Upraveno 14. října 2015 uživatelem tmoris
dwg Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 tak se zda, ze vanoce byl opravdu velkej optimismus.. plank na jare a zbytek letni prazdniny 2016?
tmoris Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 nene, vanoce pristi rok jsou relativne safe bet ;D
Kluk jako buk Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Jak jsem tuhle značku do teď blíž nezkoumal, tak se mi ty jejich/jeho kousky najednou začaly zamlouvat. Čert vem to, že je to kopírka. Hlavní je, takhle hezkých, kvalitně provedených potápek s akurátníma proporcema je na trhu v týhle cenový hladině zatraceně málo. Umím si velice dobře představit, jak za ně tu tisícovku USD dávám (nemyslim teď GMT model). Vlastně jediný, co bych jim vytknul, jsou ty divný šroubku na tahu, ale někomu se to zas může líbit.
kuncák7 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Napadla me asi spis rouhacska myslenka- neni lepsi za 4 roky nasetrit spis, kdyz uz,tedy na original od rlx? Jinak,4 roky bych nevydrzel cekat asi ani nahodou.
tmoris Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Napadla me asi spis rouhacska myslenka- neni lepsi za 4 roky nasetrit spis, kdyz uz,tedy na original od rlx? Jinak,4 roky bych nevydrzel cekat asi ani nahodou.Tak jestli dokazes za 4 roky nasetrit na original 6538 nebo 6542 tak to tedy kloboucek
Kluk jako buk Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Napadla me asi spis rouhacska myslenka- neni lepsi za 4 roky nasetrit spis, kdyz uz,tedy na original od rlx? Jinak,4 roky bych nevydrzel cekat asi ani nahodou. Někdo čtyři roky šetří na MKII.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se