Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zítra je budu mít týden a když odchylku zprůměruju po týdnu, tak je 26s do mínusu, ale pokud si nesednou do těch cca 5-7s, tak je seřídit nechám.

Dufi: tech -26 vterin je za tyden, nebo za den?

• Odpovědi 369
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Za den.... za týden bych to vůbec neřešil, to bych byl spokojenej...

Jasny chtel jsem se ujistit, to je dost, ja bych to dal seridit teda, pak Ti udelaji vetsi radost.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Radost mám i tak :clap:...ráno je hezky natáhnu, pěknej zvuk, navíc krásně tikaj...zpracování v pohodě, ale máš pravdu, že až to poladí na příjemnější odchylku, tak budu klidnější, teď to řeším jako Marcus, seřídit o pár minut dopředu a nechat je doběhnout...a je fakt, že to poštelování je na tom to hezký...

Ještě by mohli mít silnější lumi, ale to už bych asi chtěl moc, ručky svítí modře a silně jako blázen a číselník zeleně - bohužel naprosto slabě, ta vrstva je velmi slabá a prosvítá pod ní při plným nasvícení ten spodní základ, to u Pilot 42 to je nanesený rovnoměrně, svítí komplet modře a hlavně celou noc, třeba oproti Seiko co mám to je slabší, ale čas krásně přečteš, to u těch XLHáček je to problém, hodinky mám na ruce i přes noc a k ránu na čas občas kouknu, žádná paráda to není...

Odesláno (upraveno)

Dufi: tak udelej par fotek, urco by se nekdo rad podival, vc. mne. Muze byt i srovnavacka lumi;).

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Jasně, během týdne to sem hodím....snad to dokážu nafotit, měj se

Budem se tesit.

Odesláno (upraveno)

Radost mám i tak :clap:...ráno je hezky natáhnu, pěknej zvuk, navíc krásně tikaj...zpracování v pohodě, ale máš pravdu, že až to poladí na příjemnější odchylku, tak budu klidnější, teď to řeším jako Marcus, seřídit o pár minut dopředu a nechat je doběhnout...a je fakt, že to poštelování je na tom to hezký...

Ještě by mohli mít silnější lumi, ale to už bych asi chtěl moc, ručky svítí modře a silně jako blázen a číselník zeleně - bohužel naprosto slabě, ta vrstva je velmi slabá a prosvítá pod ní při plným nasvícení ten spodní základ, to u Pilot 42 to je nanesený rovnoměrně, svítí komplet modře a hlavně celou noc, třeba oproti Seiko co mám to je slabší, ale čas krásně přečteš, to u těch XLHáček je to problém, hodinky mám na ruce i přes noc a k ránu na čas občas kouknu, žádná paráda to není...

Zkus jakou máš rezervu nátahu. Tady ten Unitas by měl mít minimálně 50 hodin. Takže jsou to takové "dvoudenky". Já si to natahování docela užívám. Po dvou dnech točíš, točís a točís, že ke konci už to i bolí. Korunka je přece jenom pěkně zubatá. 

edit: teď se dívám, že na tvých fotkách není ta stará zubatá diamantová korunka. asi ji kvůli snížení utrpení trochu zaoblili. korunky máš na obou pilotkách stejné, jestli dobře vidím. 

Upraveno uživatelem Marcus
Odesláno

Rezervu jsem zatím nezkoušel. ..natahuje každý ráno. Korunky mám na obou stejný...je to poslední varianta, tuším od roku 2013...mají navíc na korunce signování A a na pouzdru rok založení firmy 19i24. Já mám hodně slabou ruku, nenosím moc utažený řemínek a korunka mě netlačí..

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Zdar dufi,gratuluju k vyberu hodinek - pilotek 42 s datem, mam ty samy :) Dokonce mam stejny remen Rios, ktery jsem vymenil za poskozenej original Archimede, ktery mel po dvou cvoccich na kazdy strane remenu.

U mne spokojenost velika, mam je cca rok a jdou do plus 10 s denne. Nekdy v lete jsem jsem je pretah mobilem, na par dni je to rozhodilo, uz jsem myslel, ze je vezmu k hodinari na odmagnetizovani,ale nakonec se sami usadily. Libi se mi, ze je na ruce skoro necitim, pritom nejsou uplne lehky a maly. Na datumovku na 4:30 jsem si zvykl dost rychle. Co mne fakt bavi, je solidni lumi a cistej prehlednej cifr, kdy okamzite vidim kolik je hodin (chrona a serepeticky mi proste vadi).

Upraveno uživatelem tommi
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Po pár měsících na kůži jsem pro změnu dal na jedny z pilotek na chvíli tah...speciálně tento v kombinaci s lehkýma a nízkýma hodinkama je pro mě na ruce neskutečně pohodlnej... :rolleyes:

post-26074-0-82327500-1452776893_thumb.jpg

post-26074-0-11610400-1452776905_thumb.jpg

post-26074-0-95490400-1452776913_thumb.jpg

post-26074-0-27525500-1452776923_thumb.jpg

post-26074-0-15763900-1452776929_thumb.jpg

post-26074-0-23843000-1452776938_thumb.jpg

Odesláno

Zajimava kombinace, takova prakticka ;) . Jak slapou Acka?

Odesláno

Ahoj Tano, naprostá spokojenost, tyto automaty nosím asi nejvíc, jdou krásných + 2s za den, Archimede 45 XLH se od koupě opožďovali o cca 30s za den, nechal jsem je zhruba dva měsíce zaběhnout a pánové v Chronoshopu mě je během chvíle poladili na stávavících cca 2-3 s za den do plusu, takže nemám k hodinkám od této značky výhrady... :)

Odesláno

Normálně na pilotkách vypadá nejlíp kůže. Ale tohle je moc pěkný kombo.

Díky siwi, na tomto tahu už jsem to koupil v Chronoshopu, protože je to opravdu hodně pohodlná kombinace a i vzhledově mě to k sobě seklo, i když vím, že klasika je kůže, na léto do veder to je určitě lepší volba než na propocený a smradlavý kůži...tedy mluvím samozřejmě za sebe..na kůži jsem nechal XLHáčka... :cool02:

Odesláno

Naprosto souhlasím. Osobně kůži nenosím vůbec a proto také nemám žádné pilotky :D Vím, že ChronoShop tyhle tahy k Archimedům nabízí. Teď vidím takový komplet vlastně poprvé a jako fakt jo :D

Odesláno

Take souhlasim, tah je tah z toho duvodu kuzi rovnez nemam. Jinak k presnosti, je super. Tak nekdy neco zase vyfot ;) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...