raskiscz Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Ty Merchanty povolí stejně jako ty Moc toe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Tak, letní údržba provedena..Na podzim si asi znovu udělám výlet do Vídně. Paní mi sdělila, že se nehodí chodit pořád v jedněch botách. Prý si myslela, že je brzy odložím a tedy raději než chodit pořád ve stejných, tak ať si koupím ještě jedny. Jenže problém je v tom, že já si koupil ty co se mi nejvíc líbily a teď nevím jaké.. Nejspíš to budou nějaké ty "semišové"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Ty tkaničky mi k nim nepasují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Časem budou kožené... Origo jsou fakt krátké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Kožené tkanice, tak snad se osvědčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 .... .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Měl jsem zálusk na Martensky, ale když jsem si načetl, co je to poslední dobou za bídu, tak asi zkusím RW 875. Má někdo zkušenosti s nákupem na sneakerstudio.cz? Případně budu rád za doporučení nějakého českého e-shopu, kdyby se na první pokus nepovedla velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 (upraveno) Zkus www.spartoo.cz , na netu si najdi slevové kupóny. Upraveno 28. září 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 při nákjupu nad 4k - 15% sleva - 15SEPT3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 V 20. 7. 2020 v 22:31, Diamondking napsal: .... .... Máš každou nohu jinou nebo to fakt tak blbě ušili? Faktem je, že jsem si taky musel vybírat ze dvou párů a "namíchat" si je, aby ty boty šly tak nějak k sobě. RW se mi líbí, ale za ty peníze by se mohli trochu snažit. @Kostra - spartoo jen OK, ale doporučuji vzít rovnou dva páry, vybrat si a pak jedny vrátit. Taky bacha na velikosti, jestli to nemáš vyzkoušené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Tak to nevím, nějak jsem to nezkoumal. Je fakt, že má pravé mám vždycky kratší tkanice, takže spíš je to nohama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Zdar kluci, už mě deptá nosit ty šmejdy, co se za jednu dvě sezóny rozpadnou, tak si říkám, že bych mohl taky zkusit Red Wingy. Naměřil jsem si bosé chodidlo 28,5cm což dle tabulky, kterou jsem někde vyhrabal (https://www.evo.com/red-wing-shoe-size-chart) vychází na vel. 44. Vy co už svoje botky máte - vychází vám velikost chodildla na velikost boty nebo máte větší menší? Vzhledem k cenám těch bot nechci jít tou cestou, že si objednám troje, jedny vyberu a zbytek vrátím....rád bych se trefil hned do těch správných. I když samozřejmě ten risk, že je budu měnit tam tak jako tak je. Ideální by bylo, pokud je mezi vámi někdo se stejně velkou tlápotou :-). Díky moc za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrassTomas Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Jestli nemáš nějak užší či šiřší chodilo než je obvyklé, vezmi si 43,5 a nos to s klasickýma hrubýma vlněnýma ponožkama. Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Díky za tip! Co znamena neobvykle užší / širší chodidlo? :-). V tom nejširším místě jsem naměřil cca 10,5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Před hodinou, AdaMoss napsal: Zdar kluci, už mě deptá nosit ty šmejdy, co se za jednu dvě sezóny rozpadnou, tak si říkám, že bych mohl taky zkusit Red Wingy. Naměřil jsem si bosé chodidlo 28,5cm což dle tabulky, kterou jsem někde vyhrabal (https://www.evo.com/red-wing-shoe-size-chart) vychází na vel. 44. Vy co už svoje botky máte - vychází vám velikost chodildla na velikost boty nebo máte větší menší? Vzhledem k cenám těch bot nechci jít tou cestou, že si objednám troje, jedny vyberu a zbytek vrátím....rád bych se trefil hned do těch správných. I když samozřejmě ten risk, že je budu měnit tam tak jako tak je. Ideální by bylo, pokud je mezi vámi někdo se stejně velkou tlápotou :-). Díky moc za rady! No vidíš, tak já mám taky 285mm a 2x Iron Ranger a 1x Moc Toe mám všechny 42,5 Kup tak, abys mohl vrátit. Podle mě budeš ve 43,5 hodně plavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Objednal jsem 43,5 a uvidíme. Vrátit / vyměnit se daj. Díky kluci :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Kucí taky díky za tipy, ale na Spartoo mají moji vyhlidnutou barvu největší 41 a protože mám standard 45/44 potrebuju tak 44/43,5 jak jsem tu vyčetl:-( Fakt nemá nikdo zkušenost s tím sneakers shoppem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 před 4 hodinami, Kostra napsal: Kucí taky díky za tipy, ale na Spartoo mají moji vyhlidnutou barvu největší 41 a protože mám standard 45/44 potrebuju tak 44/43,5 jak jsem tu vyčetl:-( Fakt nemá nikdo zkušenost s tím sneakers shoppem? Kupoval jsem pres sneakers a uplne v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demel.michal Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Kucí taky díky za tipy, ale na Spartoo mají moji vyhlidnutou barvu největší 41 a protože mám standard 45/44 potrebuju tak 44/43,5 jak jsem tu vyčetl:-( Fakt nemá nikdo zkušenost s tím sneakers shoppem?Zdravím, taky jsem kupoval své moc toe přes sneakers a úplně v pohodě. Minulý rok měli slevy na black Friday a koupil jsem je v přepočtu za nějakých 5300kč. Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 nemáte někdo doma zbytečný kožený red wing tkaničky, než objednám nový. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se