Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Měl jsem v tejdnu možnost zkusit engineer 2268, o kterejch strašně dlouho přemejšlim... A budu si muset nechat zajít chuť, ta bota je tak úzká, že nemám nikdy šanci tam dostat nohu. Jsem se zastavil tak v půlce boty a nedovedu si představit, jak bych ji pak lámal přes nárt do špičky, nebo se snad měl zouvat 😀

šárecký údolí s holkou v mac toe bylo dneska boží 🤟

IMG_20201031_123726.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,
nevím, jestli se to tady už náhodou neřešilo. Přečetl jsem hodně z tohoto fóra, ale asi ne úplně všechno. Vlastním jedním rokem RW moc toe 8138 a čerstvě jsem objednal 8849 a i když do potřeby výměny podrážky je ještě hodně daleko, viděl jsem na IG a netu pár fakt pěkných resole s podpatkem a trochu si pohrávám s myšlenkou, že bych do toho šel. Zajímal by mě váš názor:
Líbí se vám to? Nechali by jste vyměnit podrážku u úplně nových RW? Máte nějaké tipy, kdo by to v ČR uměl?

Děkuji! e54b0d060ae28c4b1e1ce647bc38acb0.jpg4a82212450a03a1fc15bc9af0f080043.jpg31bb2035590da196b1aba86c1ab41fa7.jpg

Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Origo bilou bych za nic nemenil. Nosim je do lesa, na to byly nakonec puvodne urceny. A ac to zni paradoxne, tak ta podrazka je dokonala - neklouze a hlavne se na ni nelepi blato a clovek netaha na kazde bote pul kila navrch.

Premyslel jsem o vymene typu podrazky u Beckmanu a nakonec si to taky rozmyslel. Podrazka dela vyznamniu cast charakteru boty.

Jo jedina vyjimka jsou IR, kde se mi fabricka nova jevi fakt lepsi nez stara fabricka bez vzorku.

Odkaz ke komentáři

Děla to Denimheads a pro ne to myslím děla Ben Hrubeš  A na MocToe jedine bílou  
Já vím, já vím :) ta bílá se mi taky líbí a k moc toe prostě patří. Ale zrovna u těch 8849 bych si to aji uměl představit. Mohlo by je to možná posunout o level výš. Uvidím az přijdou jak budou vypadat na živo. Každopádně díky za tip a názor!

Odkaz ke komentáři

Origo bilou bych za nic nemenil. Nosim je do lesa, na to byly nakonec puvodne urceny. A ac to zni paradoxne, tak ta podrazka je dokonala - neklouze a hlavne se na ni nelepi blato a clovek netaha na kazde bote pul kila navrch.

Premyslel jsem o vymene typu podrazky u Beckmanu a nakonec si to taky rozmyslel. Podrazka dela vyznamniu cast charakteru boty.

Jo jedina vyjimka jsou IR, kde se mi fabricka nova jevi fakt lepsi nez stara fabricka bez vzorku.
Já ty své nosím úplně všude, ale přece jen převažuje město. Uvidím, možná bych u jednoho páru zhřešil a zkusil to :) Díky za názor!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Mate nekdo tip na kvalitni tkanicky? K botum (ne Red Wing) jsem dostal kozene  a ty jsem urval pri druhem zavazovani. :D Pak jsem jeste pred koronou obesel 10 obchodu a vsude maji ty same smejdy. Koupil jsem v pracovnich potrebach aspon nejake obycejne, ale uz vypadaji bidne. Akorat nechci at ty tkanicky stoji jako pulka bot. :D

124914472_684599558860191_2534231699654044694_n.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...