Diamondking Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 1 minutou, Moty napsal: Neřeš to, natři je mink oilem a zmizí to, tyhle boty chtěj patinu Já myslím, že kolegovi jde spíš o ty "díry" mezi podešví a samotnou botou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Tady je to z blízka, to nezmizí. Je to prošitý přes hranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Odkud je máš......to je na vrácení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Ze sneakerstudio. No jo to budu vracet s tím bych se nesmířil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Mají tam ještě 2 páry v mojí velikosti. Normálně kupuju vždy 46ky, ale tady jsem vzal 45ky a krása. Zítra si teda objednám znova tam, dostal jsem 20% slevu na další nákup, není to blbý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Mám na Čukách něco podobnýho. Radil jsem se s Otou, páč jsem z toho byl taky rozladěnej a ten my vysvětlil, že to je normálka, že se s tim moc při výrobě neserou... tak mě uklidnil a neřešil sem to. Je fakt, že co jsem si objednal z kamenný prodejny DH, tak tam nic takovýho nebylo, ale co se týkalo eshopu (eBay), tak tam byla tahle fuka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 No určitě se s tím neserou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Dneska dorazily cedrový napínáky na kotníkový botky . Kluci jak to máte s velikostma u MC, IR a čuk. Vycházej vám ty čuky vo půl čísla větší nebo jedete stejnou velikost u všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Však to jsou boty pro dělnase, tam nemá takovéto estetické detaily cenu řešit. Po první šichtě budou tak dojebaný, že to přes bláto a prach nebude vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 hele to je napojení začátku a konce rámku , klasická práce mexikánců v ameru ... pokud chceš boty co tohle nemaj musíš si nějakou kačku připlatit tohle jsou pořád obyčejný pracovní boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 No ale běžný to asi není, jinde na fotkách jsem to neviděl.No dnes jsem si objednal nový i s poznámkou, ať mi je před expedicí zkontrolují. + je budu mít o 25% dokonce levnejsi(5276Kč) a to taky není špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) Presne. Kdyz se kouknu na svoje boty, jak jsou dojebany (= maji patinu neasi), tak resit takovou drobnost pri nakupu je naprosto irelevantni. Jinak nedavno jsem o tech botach premyslel - mam Beckmany 5 let a Moc Toe 4 roky a nevypada to, ze by krome proslapany podrazky na Beckmanech, co potrebuje vymenit, mely jakekoliv potize. Jsou to zabehnuty boty a to jim davam cocku. Takze dlouhovekost za me podle ocekavani. Postmany mam 2 roky a taky zatim OK, byt pusobi nejsubtilneji. Posledni akvizice jsou Chukkas od Chippewa, takze se pomalu blizim svemu idealu, kdy prestavam kupovat boty a jen stridam ty, co mam :). Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Tak se přidávám do klubu:-) Dle zdejších rad jsem o číslo podstřelil a stejně zvažuju, jestli nejí ještě o půl čísla dolů. Ale první dojmy jsou velmi pozitivní, žádné kazy a ta vůně kůže je magická:-) Jsem zvědavý, jak rychle se rozšlápnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Menší neber, jak se prošlápnou, tak budou akorát. Rozšlápnou se lépe/dříve, když použiješ Mink oil, jinak já mé sporadicky používané MT nemám ani po 2 letech rozšlápnuté. Mažu je kondicionérem na bázi vody od Geox aby neztmavly. První MT jsem mazal olejem a rozšláply se logicky o dost dříve, taky jsem je tahal více ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Objednal jsem o půl čísla menší a uvidím, jedny pak půjdou zpátky. Docela mi v nich lítá noha a myslím, že když se prošlápnou, tak by to bylo ještě horší;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Beckmany sem rozcházel tak měsíc, ale MocToe max 14 dní, trápily mě jen na kotnících, chodidlo bylo v pohodě používám jen minkoil párkrát do roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Moc Toes byly jediny RW, co se mi rozchazely uplne bez obtizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Dnes si jdu na oběd a vidim partu starších borcu a jeden z nich na nohách Moc Toe 875 cca 5let staří. Zavolám a rikam suverenne pane víte o tom, ze mate jedny z nejlepších bot na světě který se prodávají. Pan se otočil, poděkoval a hned bylo vidět jak jsem mu zlepšil náladu a zdvihl postavení u lidi kolem nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 (upraveno) Chci si koupit moc toe boots, ale asi půjdu do Thorogood, kdyby mě neoslovily Upraveno 20. dubna 2021 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se