McMarty Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Už nějaký pátek po RW pokukuji. Poradíte prosím, kde v Praze vyzkoušet? Kupujete na místě nebo objednáváte přes nějaký eshop? Moc děkuji pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Tak určitě je lepší vyzkoušet na místě. I když jedny jsem risknul a objednal na Spartoo a sedly. Jinak v Praze tady: https://denimheads.cz/collections/brand-red-wing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Děkuji za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 (upraveno) Taky už sem musel modrákům dát po roce zase lifting... Voda a kartáček ...a ty hnědý zmrdy nemám furt vyšláplý, by mě z nich jeblo. Až povolej, tak bouchnu šáňo a zapnu aspoň jeden díl křesťanskýho magazínu Jo a málem bych zapomněl - tkaničky původní Upraveno 19. ledna 2022 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Se netrap, pošli je dál a kup si větší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Fijo: modry vysoky moc-to jsou fajnovy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 @Diamondking sou velký správně, ale mám širší nohu a vysokej nárt, takže si to holt budu muset vodpíčovat @skalis díky, chtěl jsem něco nevokoukanýho, a to se asi povedlo, ještě nikdy jsem je na nikom neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 před 21 hodinami, fijo napsal: @Diamondking sou velký správně, ale mám širší nohu a vysokej nárt, takže si to holt budu muset vodpíčovat @skalis díky, chtěl jsem něco nevokoukanýho, a to se asi povedlo, ještě nikdy jsem je na nikom neviděl Máš ty IR stejně velký jako MT nebo to máš jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 @Strocek Mám oboje ve stejný velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Mám to taky tak, je fakt že ty IR sou nižší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Ahoj, mate prosim zkusenost se Sneakerstudio? Koukam ze tam maji na vikend 20% tak bych vzal jedny botky na zkousku. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 @hator tady máš nějaký negativní zkušenosti https://obchody.heureka.cz/sneakerstudio-cz/recenze/negativni#filtr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Ja přes ne kupoval Iron Ranger a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Já tam naposled kupoval MT a v pohodě. Využil sem slevu a ušetřil, tuším, že 3litry, tady někde ve vlákně je vo tom řeč. Myslim, že tam v ten čas nakoupilo hodně místních. Už si to přesně nepamatuju, botky přišly trošku dýl než sem čekal, ale zase ne o moc. Takže za mě OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 kupoval jsem u nich na podzim RW MT a v pořádku, doručení trvalo cca týden, šlo to z Polska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Pripadne vraceni zbozi se posila kam? Nevite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Tak po precteni recenzi si necham zajit chut a pockam na slevu v nejakem lepsim obchode. Dekuji za nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Taky jsem tam bral. A vracel, kvuli spatne velikosti. Trochu to trvalo, ale dorucili i vratili. Problem nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Kupoval jsem s 30% slevou. Boty dorazili za cca 3-4 dny. Jedny jsem si nechal, jedny vrátil. Posílá se to někam do Ostravy nebo tak. Peníze byly do týdne zpátky na účtu + voucher na 25% slevu. Za mě spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 31 minutami, tm80 napsal: Kupoval jsem s 30% slevou. Boty dorazili za cca 3-4 dny. Jedny jsem si nechal, jedny vrátil. Posílá se to někam do Ostravy nebo tak. Peníze byly do týdne zpátky na účtu + voucher na 25% slevu. Za mě spokojenost. 30% to bylo na blackfriday? Nebo takove akce mivaji casteji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se