Diamondking Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Nový Reacher a jeho notně jeté Iron Ranger 8083... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Tyhle krabice mám rád. V neděli večer objednáno a v úterý dopoledne zvoní kurýr. Klasika nejklasičtější, tedy 875 - tedy aspoň pro mě Už aby fáze utrpení byla za mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 (upraveno) Ja zatim po 14 dnech lehke otlaky na patach, jen premyslim, ze do nich koupim tenkou vlozku. Upraveno 15. února 2022 uživatelem hator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 12 minutami, hator napsal: Ja zatim po 14 dnech lehke otlaky na patach, jen premyslim, ze do nich koupim tenkou vlozku. A jo, už se Ti to tvaruje Do Blacksmith jsem dal nějakou RW comfort vložku, ale ty jsou tvrdé pekelně. Tady ta podrážka se mi zdá o hodně měkčí, takže taky to zvažuju, ale chvíli budu testovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Tyhle krabice mám rád. V neděli večer objednáno a v úterý dopoledne zvoní kurýr. Klasika nejklasičtější, tedy 875 - tedy aspoň pro mě Už aby fáze utrpení byla za mnou Gratulka Míšo, 875 do každé rodiny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 1 hodinou, Kostra napsal: Gratulka Míšo, 875 do každé rodiny:-) Díky Tome! Taky si to myslím, že tohle je esence RW Už aby byly rozšláplné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Ja pomalu dosmajdavam podrazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Sem minulej tejdn posílal dva páry k Hrubešoj, tak se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Jo, taky je tam v létě vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 22 minutami, Frantik napsal: Ja pomalu dosmajdavam podrazky Jo ty uz maji dobry look Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 podrážky mám ještě cajk, spíš patinuju špičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Před hodinou, Frantik napsal: Ja pomalu dosmajdavam podrazky Vždyť tam toho ještě máš na pár let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 No obecně jo, ale ty paty uz jsou sesmajdany. Ty uz dlouho nedaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 17 hodinami, Frantik napsal: Ja pomalu dosmajdavam podrazky Hezká patinka. Jak dlouho jsi na tom "pracoval"? To logo na boku je nějaká limitovaná edice nebo se to tak dříve dělalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Je to verze 10875 s tim logem, což je pecka Hele asi 3 roky je mam, takze ted jsou akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Jo to logo by se mi tam take libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Furt se jeste prodavaj https://www.redwingfrankfurt.com/shop/shoes/6-inch-moc-toe/red-wing-style-10875-moc-toe/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 3 hodinami, Frantik napsal: Je to verze 10875 s tim logem, což je pecka Hele asi 3 roky je mam, takze ted jsou akorát Díky. To jsou. No já jen, za jak dlouho cca budu řešit novou podrážku, protože já patu taky sešmajdávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) Hele ja myslim, ze tak 4 roky minimalne. Podle toho jak a kde a jak casto lezeš no Ja mam asi 6 paru bot a z toho jeste jedny Iron Ranger, takze to dost tocim. Upraveno 16. února 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se