Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Asi se tady opakuju, ale neměl jsem problém se žádnými (měl jsem od Red Wing čtyři druhy a uz jen tedy Beckman). 
Vždycky si koupím velikost jakou mam tedy c. 8 a RW samozřejmě taky c. 8 přičemž žádné rozcházeni ani puchýře asi záleží na člověku jak to kdo má nastavené (radsi o 0,5 vetsi než si koupit male a čekat než se roztáhnou). 👍👌💪.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom pro upřesnění. Každej si pod představením trpět představí něco jinýho. A co se týče správný velikosti. Za doby nákupu a prodeje několikerých RW jsem se konečně dostal ke správnývelikosti. Mám tam před prstama tak cenťák, možná víc. Ale jak má každej tu nohu jinou, větší nárt, větší klouby u kořene prstů atd., tak se ta bota prostě musí vytvarovat na konkrétní chodidlo. Ty boty né že by se nedaly nosit když jsou nový, ale když je vezmež z krabice a dáš na nohu a chodíš v nich celej den, tak to prostě příjemný není.

Takže si pod tím trpěním nepředstavoat nějakou torturu...  

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

To Šťovík... Já jsem ujetý na boty a džíny. Jelikož už jsem ve věku téměř důchodovém. Po starému bych už byl dva roky důchodce. Bot jsem měl mraky a vždycky se mi líbily kožené, kotníkové botky. Měl jsem jich fakt spoustu. Nicméně tohle fórum mě nasměrovalo na boty Red Wing a taky RAW jeansy. Red Wingy mám troje a tahám je v podstatě celý rok, kromě toho, když jsou fakt velká vedra. První jsem si pořídil před skoro pěti lety a můžu ti říct, že lepší botky jsem za celý život neměl. To počáteční nepohodlí je dávno pryč a myslím si, že tohle budou boty do mého konce. 

20241027_150333.jpg

Odkaz ke komentáři

Jasné, rozumím.

Už jsem to počáteční nepohodlí zažil a nějak nemám čas na experimenty.

Je to jako koupit hnusné hodinky a čekat, že si to opticky sedne. 😀

Vlastně mě zajímal důvod nákupu pracovních bot za desítku na běžné nošení a vesměs všichni píšete, že je potřeba experimentovat a trpět.

Proč ? Protože po tom trpění přijde pohodlí ? 

Mě to přijde úsměvné.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Teď jsem trošku na pochybách, jeslti ti má cenu něco vysvětlovat. Hnusný hodinky budou furt hnusný. Ale boty jsou věc co si časem sedne. To snad každej chápeme. Jestli kupuješ všechno na první dobrou aniž si to vyzkoušíš a hned ti to sedne, tak si šťastnej muž :default_wink:

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Šťovík napsal:

když už je to ten společenský statut tak dobře

Chodiť po svete v drahých nepohodlných pracovných botach, to je spoločenský statut jak hovado.

• Haha 4
Odkaz ke komentáři

Lenže henti v tom chodili jak vojnovi hrdinovia a malo to svoj ucel, ne jak kancelárske krysy ktoré to akurát tlaci ked v tom sedia za stolom. 😄 Ale sak pohoda, každý chodí v tom co v ňom vyvoláva pozitívne pocity, dobre sa v tom cíti a dava mu to zmysel. A keď to niekomu zmysel nedáva, jeho problém.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Všechny RW jsou pohodlné, ale díky kvalitním a trvanlivým materiálům, na které lidé už zapomněli, se k té pohodlnosti holt musí člověk prochodit.

Tak jak jsou koncipované, vydrží 20 let provozu (podrážka ne).

Kde RW začíná s pohodlností, tam ostatní končí životností. 

• Like 1
  • Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, moco napsal:

vydrží 20 let provozu (podrážka ne).

Žijem príliš krátko na to, aby som chodil 20 rokov v tých istých botach. Rád skúsim aj niečo iné,  trebárs každých 5 rokov 😄

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 27. 10. 2024 v 15:31, Strocek napsal:

Jak jsem psal, jak někdo ze startu vyká, tak je potřeba zpozornit, protože to s největší pravděpodobností bude DEBIL

Já myslel, že jsem se obrátil s dotazem na dospělou osobu s nadhledem, když jste nosil kanady. A Vás dokáže rozhodit kdejaký debil.

Příště se raději obrátím na toho pána co má ke všemu co říci. Ten má nadhled a dokáže mluvit i s bohem.

před 7 hodinami, moco napsal:

Všechny RW jsou pohodlné, ale díky kvalitním a trvanlivým materiálům, na které lidé už zapomněli, se k té pohodlnosti holt musí člověk prochodit.

Kde RW začíná s pohodlností, tam ostatní končí životností. 

Vy byste se hodil někde v marketingu.

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...