Mitak Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Na té fotce, kde jsou obě, to jde vidět fakt dost. Být tebou, tak to zkusím poslat Zrnovi, aby ti poradil, jestli to fakt půjde srovnat nebo prodejce doufá, že se s tím srovnáš ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Taky mě to napadlo se na to zeptat, ale musím říct, že jak jsem cimprlich na plno jiných p..ovin, tak tady mě to nějak nevadí, ale tak co tě nesere dneska, může tě s..t zítra. . Upraveno 30. října 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Za tyhle peníze mi přijít každá botka jiná jako je na fotce, tak mi jebne....Já právě vracím Caterpillary protože do velikosti boty co normálně nosím bych schoval ještě křečka.edit.: teď koukám na ty fotky,to si dělají prdel?? Upraveno 30. října 2015 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Naštěstí už se brzo stmívá, nemuselo by to tolik vadit......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Spis koukam,ze ti nenabidnul slevu...ale ja zapomnel,jsme v Cechach?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Perfekt.Gratulace a tez vitam. .Tak sou doma, tak uvidíme. Pravá je trošku světlejší než levá, ale prodejce říkal, že to je může být míň natřený (ošetřený) než ta druhá, ale to mi nijak nevadí. Vzal jsem mink oil, co tady frčí, ale chtěl mi doporučit nějakej tekutej, že ten mink oil trochu ztmavne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Vono to asi fakt zestejná, neřešil bych to. Já to mazal nejdřív tím doporučeným volejíčkem ale strašně to ztmavlo, asi sem toho tam dával moc. Teď to mastím tím mink oilem a podle mě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Indulona už není co bývala ? :-) Modrá na fšechno. Upraveno 30. října 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Tak hlavně, že nejsou obě levý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Tak hlavně, že nejsou obě levý.do dílny, na stání u verštatu by to snad nevadilo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Taky mě to napadlo se na to zeptat, ale musím říct, že jak jsem cimprlich na plno jiných p..ovin, tak tady mě to nějak nevadí, ale tak co tě nesere dneska, může tě s..t zítra. .Jako fakt?! Takový rozdíl v barvě?! U proklinanych batovek bych to pochopil, ale tady nevím nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 No tak jo. Tak tam v pondělí zaběhnu no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Dneska jsem se stavil pro ty 877cky. Jsou super, hned jsem je vzal na spacirek a myslim, ze se roslapnou driv nez 875ky. Moc se me libej:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 pěkný je máš a i obě ve stejný barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Ja byt Tebou, tak jsem asi v klidu. Po prvnim osetreni je budes mit stejny. Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Problem je v tom ze ta kuze je kazda jina , ta povrchova lakovana uprava je rozdilna , jak barevne tak leskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Takže reklamace,myslel jsem si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 ty vole jako du z DenimHeads a docela se kroutili ... Tak sem jim je tam nechal, nafotí to a pošlou do RW asi do Amstru a uvidí co odpoví, ale prej tomu moc nedávaj a že to je takhle normální... Tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Ja jsem si myslel,ze kdyz to napustis tim min oilem, ze se to srovna. Ale kdyz Zrno,kterej tomu rozumi, rika, ze kazda ta kuze vypada jinak,tak asi ne. Mam dvoje a od zacatku jsou uplne stejny. Drzim palce s reklamaci. tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Byl tam nějakej týpek co si tam šel kupovat kalhoty a ten se do toho furt stral, jako že kde a s kým sem to řešil. Jako ukázkovej hipster s košilí pro dřevorubce až jsem se nasral a to sem tam šel naprosto v klidu ať to prostě omrknou a řeknou názor a výsledek vezmu stejně v klidu, ale ten týpek už mě tak sral, že mu říkám hele, každá bota je jiná a stáli mě osmičku, tak se dotoho pak přestal srát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se