moco Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Ja používám výhradně a pravidelně ten natural oil a na IR jsem dal jednou vosk od grangeru aby ta černá chytla glanc, ale jinak furt natural oil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 K Moc Toe 8886 jsem prikoupil Chukky 3141... Potvrzuju zkusenost fora, ze Chukky mi padly az o pul cisla vetsi, nez Moc Toe a i tak jsou celkem tesny... Rozchazeni mi tak prijde o neci horsi, nez si pamatuju u Moc Toe... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 měl jsem to tak původně, ale pak se rozšláply a zjistil jsem, že potřebuju stejnou velikost jak čuky tam MC. S tím, že rozcházení čuk bude větší hard core, ale pak se to srovná. Myslim, že až čuky pořádně zajedeš, že to zjistíš taky. Ta úzká špička u čuk má tendenci tě nalomit, že potřebuješ o půl čísla větší, ale fakt to povolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Stejnou velikost si v mym pripade neumim predstavit, zkousel jsem... Jinak Ti ale davam za pravd. U chukka boots a desertu obecne je potreba, aby Ti bota drzela na noze bez ohledu na snerovani, ktery tady v pripade volnejsich bot nic nezachrani... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Tak jsem dneska čistil, používám jen natural oil rw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Tak jsem dneska čistil, používám jen natural oil rw.Vyčištěná z těch bot je která?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Vyčištěná z těch bot je která?? Ta špinavá vpravo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 čekal sem to obráceně, olejem přeci ztmavne, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 čekal sem to obráceně, olejem přeci ztmavne, ne?Na fotce je špinavá naolejovaná bota vpravo a vyčištěná (před olejovaním) je ta vlevo. Myslel jsem, že je to dost patrné, která je čistá a která špinavá, proto předchozí odpověď byla lehce ironická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 No, tak teď jsem z toho magor. Takže ty nejdřív špinavou botu naolejuješ, pak jí vyčistíš a pak zase naolejuješ? A jestli je ta vlevo ta čistá a před tím byla stejná jak ta vpravo, tak to jsi to čistil snad savem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 No, tak teď jsem z toho magor. Takže ty nejdřív špinavou botu naolejuješ, pak jí vyčistíš a pak zase naolejuješ? A jestli je ta vlevo ta čistá a před tím byla stejná jak ta vpravo, tak to jsi to čistil snad savem?No, napřed jsem boty olejoval, pak se mi zašpinily, tak jsem je vyčistil kartacem spolu s mydlem na ruce, a po vyschnutí jsem zase naolejoval. Ano tu fotku jsem dal pravé pro ten barevný rozdíl ?před? a ?po?. Doufal jsem, že ta špinavá bota lze poznat na první pokus, nechtěl jsem z toho dělat víkendový rébus:-) Tak uz bych tu záhadu neřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Připadaly mi obě zralé na nějakou údržbu a netušil jsem, že olejovaná kůže po vydrbání mýdlem může tak radikálně zesvětlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Takový zesvetleni me taky překvapilo, nicméně mi bylo jasny, ze naolejovaná je spinava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Uka fotku ..Dostal jsem se k tomu až teďka. Chodim na Příkopy do autorizovanýho adidasu sem i členem klubu za ty rance co sem jim tam nechával a takhle si tam se mnou vytřeli prdel... na ty boty se podle mě ani koukli a vodpálila to vodstolu vedoucí prodejny. Ani je nerozvázali... Ty boty jsou skoro jak nový. Měl jsem je sice 8 měsíců, ale mám bot hodně, tak je pořád točim. Mimochodem už je zdražili a stojej bez 3 kill 3 litry... Kdybych je přinesl zhuntovaný po roce a půl, tak bych asi moc neprotestoval, ale tohle. Teď bych to chtěl ukázat nějakýmu znalci, jestli to má cenu to nějak dál řešit. Soráč guys za ótéčko, ale když už jsem to tady před tim řešili, tak taky něco pro zpestření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 (upraveno) Cet sem tuhle vo clovekoj, kterej po nekolika lajnach kokainu, az kdyz to teda uz davno vodeznelo, zacal cejtit vsechny pachy jak pes. Asi po dvou mesicich to prej prestalo ale nicim jinym nez koksem si to psychiatri nedokazali vysvetlit. A ten clovek byl rad, ze to dopadlo, jak to dopadlo. Upraveno 11. února 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 : Strocek , je tam ďoura skrz? nebo jen odlepená guma od podšívky ? pokud jen odlepený tak si kup v krámu chemopren extrem a slep si to, vyjde tě to levněji než sraní se soudním znalcem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 (upraveno) Jsou tam 2 podšívky. Ta co podlepovala kůži a gumovou špičku je prorvaná, ale jako skrz to nejde je tam ještě vnitřní, ale bordel a voda by šla do celý špičky a přes tu druhou podšívku by to prosáklo dovnitř. Za celou dobu co nosim superstáty (přes 10 let) si nepamatuju, že by se mi něco takovýho stalo. Zdražujou a kvalita jde doprde... A taky mě nasralo, že to tutáč vodpálila od stolu. Člověk chodí nakupovat k autorizovanýmu prodejci kde maj největší pálky a člověk by čekal, že servis bude trošku jinde. Působí to na mě, že tě na poprvé odpálkujou s tím, že to plno lidí zabalí. Zkusím toho znalce, třeba mě s tim pošle někam, ale aspoň budu vědět jak to chodí, ještě jsem se do ničeho takovýho nepustil. Upraveno 12. února 2018 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Jak sem psal, mel sem to absolutně stejne, včetně barvy a reklamace v A3 uznána. Tak drzim palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Reklamace bot je občas na více kol. Taky už jsem dostal podobné vyjádření u Keen sandálů (které by z principu měly vydržet více než jiné boty): Závada byla způsobena nadměrným opotřebením/nošením a navíc byly boty používány i po výskytu závady (což nešlo, neb praskly nitě držící pásek a bez něj prostě boty nešlo nosit).Právník jim poslal nesouhlas s vyjádřením (za znalcem jsem ani nešel) a reakce obchodu byla: Reklamaci i nadále neuznáváme, ale v rámci korektních vztahů vám vrátíme plnou cenu. (Tipuju že nechtěli riskovat následnou úhradu vzniklých nákladů.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 (upraveno) Jak sem psal, mel sem to absolutně stejne, včetně barvy a reklamace v A3 uznána. Tak drzim palcejj i to mě trochu nastartovalo to zkusit. Asi taky začnu nakupovat v A3 sportu a i ušetřim. Upraveno 12. února 2018 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se