GeoRge_ Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Ahoj,po dlouhých konzultacích tady na foru spojených s navyšováním rozpočtu, jsem si KONEČNĚ pořídil své první automaty. Jsem z nich nadšen. Co si Vy myslíte? Chtěl bych si k nim dokoupit nějaké pásky - máte nějaké dobré typy? Předem děkuji
nickolas Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Gratulace, at dlouho dobre slouzi! Sednou ti. S remenama se vyblbnes do sytosti Podivej se do vlakna "remeny rucni prace", inspirace tam najdes hromady...a nejen tam. Je tady nekolik sikovnych "svadlenek" Taky se mrkni na strapshop.cz
Vit Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Pěkné, gratuluju. Ten číselník bude hezky měnit odstín podle světelných podmínek.
tano Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Take se pripojim ke gratulantum, dobry vyber.
GeoRge_ Odesláno 14. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Moc děkuji. Z hodinek jsem nadšen - a tak to má být! Můžeš prosím poslat kde se nachází to vlákno s řemeny? Děkuji
Locky Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Parádní hodinky, gratuluji! Jen mě poněkud překvapila výška (bez mála 14mm), ale na ruce ti sedí pěkně! Budu rád za info ohledně přesnosti strojku - Miyota 821A. Samozřejmě i nějaká fotka přes dýnko bude taky super!
ingi88 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Taktéž mám v merku jako první automaty něco od Laco, už kvůli historii a relativně dostupným cenovkám. No a taky by mě určitě zajímalo info k strojku, zda se objevuje problém s nepravidelným chodem vteřinovky. Jinak samozřejmě gratulace a ať slouží, vypadají parádně
GeoRge_ Odesláno 14. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Děkuji. Ano vypadají parádně souhlas Vteřinovka šlape jak má - krása pohledět a sem tam si sundám hodinky a koukám na tu krásu pod dýnkem. Jak se tam všechno hýba atp. Hodinky si zatím sedají - ale deně to měřím a jsem na -10s den. Uvidíme za měsíc až si všechno sedne Zatím Laco můžu jedině doporučit! = Tímto děkuji všem, kteří radili, odrazovali a v neposlední řadě nabádali
Marcus Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Gratuluju.Jsou to moc pěkné hodinky. Pro mariny mám dlouhodobou slabost, která se mě drží nejspíš i proto, že jsem sám nikdy žádné neměl. Pořád ještě vybírám.Číselník je krásně čistý a ta stylizovaná retro kolejnice kolem něj má taky něco do sebe.Co se týká řemenů, zkusil bych nějaký tmavě hnědý vintage ze surové kůže.
GeoRge_ Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Nebude vypadat blbě takto tenký pásek k těmto hodinkám?
USER47 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Ono to v reálu až tak tenký nebude, protože tyhle provlíkací řemeny na pár místech jedou ve více vrstvách. Konkrétně u systému nato/zulu jsou pod samotnejma hodinkama dvě vrstvy a pak se ti to ještě načechrá při tom přehejbání nevyužitýho zbytku. Pár fotek:
Hamilton Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Gratuluju, pěkný kousek za fantastickou cenu. Jako zastánci evropský produkce by mi trochu vadil ten japonský strojek, ale tuhle mojí úchylku samozřejmě nemusí sdílet každej. Naopak oceňuju jednoduchej, konzervativní, silně retro design. Jenom je třeba zohlednit, že takovýhle hodinky nejsou úplně univerzální, tedy že na člověku asi nebudou vypadat nejlíp, když si např. vezme šortky a žabky, případně když dotyčnej právě oslavil 16. narozeniny, což ale hádám není tvůj případ
GeoRge_ Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Děkuji. Hodinky plánuji nosit k většině účelů - vyjma sportovních aktivit. Z fotek je vidět, že jdou k letecké bundě i blejzru. A sám jsem zvědav jak NATO strap bude vypadat k šortkám . Určitě zašlu foto. Nejdřív ale musím vybrat ten pásek Btw - žabky nenosím sandále také ne. Upřednostňuji both shoes případně nějaké pěkné makasíny. Samozřejmě mluvím o práci. Zastávám názor - do města jedině dlouhé kalhoty + uzavřenou obuv. Líbí se mi tento konzervativní přístup. Btw. je mi 25. Pokud v létě jdu ven se psem tak, tak si šortky vezmu a uvidíme jak to k nim půjde. Děkuji za názor
Anela Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 gratuluju, po těchto hodinkách jsem taky pokukoval, skvělá volba, podle mě hodně univerzální kousek i co se týče obutí jsou to super hodinky, dovedu si je představit i na sharkmeshi, na léto je nahoď na textilní natostrap v barvě trika nebo šortek.na kožený nato nebo zulu si vždy dej pozor na to, že hodinky zvedneš od zápěstí o další +/- 3 mm a než si zvykneč, o nějakou hranu ty hodinky určitě pokřtíš... jo a super fotky, už se těším na další. ps. trochu ironie místního názvosloví je, že pásek je do kalhot a řemen na hodinky
Hamilton Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 V 15. 4. 2015 v 8:46, GeoRge_ napsal: Děkuji. Hodinky plánuji nosit k většině účelů - vyjma sportovních aktivit. Z fotek je vidět, že jdou k letecké bundě i blejzru. A sám jsem zvědav jak NATO strap bude vypadat k šortkám . Určitě zašlu foto. Nejdřív ale musím vybrat ten pásek Btw - žabky nenosím sandále také ne. Upřednostňuji both shoes případně nějaké pěkné makasíny. Samozřejmě mluvím o práci. Zastávám názor - do města jedině dlouhé kalhoty + uzavřenou obuv. Líbí se mi tento konzervativní přístup. Btw. je mi 25. Pokud v létě jdu ven se psem tak, tak si šortky vezmu a uvidíme jak to k nim půjde. Děkuji za názorS NATO strapem bych byl opatrný, spíš by mě to táhlo k těm vintage řemenům, které tu už zmiňoval jeden kolega. Ale jen to zkus a dej fotky, třeba to k sobě půjde dobře. Mimochodem z fotek i popisu tvého přístupu k oblékání je zřejmý, že ty nebudeš mít problémy kombinovat tyhle hodinky s patřičným outfitem, takže to s těmi žabkami ber spíš jako takovou obecnou poznámku ke tvým hodinkám. Mimochodem v oblékání jsem stejná konzerva jako ty, samozřejmě míněno v tom nejlepším slova smyslu.
Michelin Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 No, ale ze to byl boj. Jsem rad, ze si nakonec dosel k tomuhle zaveru. Gratulace
GeoRge_ Odesláno 16. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Pánové - další várka. Tak co říkáte?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se