siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 S tím naprosto souhlasím. U LHC to jde hodně ztuha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Jak to ted vlastne maji? Vychozi situace na remenu, tah je mozno dokoupit (a stejny material jako pouzdro)? To by davalo smysl. A k nekterym kusum je i ten kaucuk super. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Nene, můžeš je koupit už rovnou na tahu. Materiál i povrchová úprava jsou naprosto identické. Hodinky tak tvoří s tahem jeden kompaktní celek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 A já jsem po prvotní koupi na řemenu upgradnul na tah a pak jsem se opět vrátil na řemen. Zatím nevím jestli dočasně nebo trvale. Oboje mají něco do sebe a ideální stav by byly dvoje Déčka - jedny na řemenu a druhý na tahu. Čímž nechci říct, že ten tah za to nestojí. Ten materiál prostě nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Já to taky střídám. Na řemenu jsou totiž taky fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 (upraveno) Zatím nosím jen černý řemen, na tah si už ale dlouho pomýšlím, asi je to marné, kdyby se ho ale někdo tahu zbavoval, ať se ozve.. Upraveno 26. března 2017 uživatelem jkba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 No vzhledem k tomu, ze se mi ciste vzhledove Decka na remenu libi Vic, tak bych ten tah mozna nakonec I pustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Asi tyzden dozadu Som sa pod fotkou na instagrame dopytoval na dostupnost damestoveho tahu - odpoved priamo od Damaska: "soon, still in the prototype time". Tak si este pockame asi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thymallus Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Tak jsem své DA36 taky doplnil o tah a za mne - vypadá to fakt líp, než na kůži! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Rohodně. Tah je skvělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Mohu potvrdit . Tah je naprosto boží a člověk má pocit, že má na ruce kus techniky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thymallus Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Prostě ta matná barva kovu je nepopsatelná, vypadá to úplně jinak než ostatní tahy na "běžných" hodinkách (ať už je to ocel, nebo titan...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Prostě ta matná barva kovu je nepopsatelná, vypadá to úplně jinak než ostatní tahy na "běžných" hodinkách (ať už je to ocel, nebo titan...)...jestli jsi z FnO, tak to bys mohl posílit Beskydskou buňku, scházíme se v Imrvere (dříve měla většina i Damaska). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thymallus Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 To bych mohl posílit. Jen s tím časem jsem kapku na štíru :-) Písni kdyžtak info kdy se sejdete a já se pokusím vyskytnout na stejném místě ve stejný čas. Přes týden to je pro mne lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Chlapi, čo máte Damasko ťah, ako ste spokojný s pohodlnosťou na ruke? Ja ho mám chuť chytiť a zahodiť do pola Neskutočne mi chýba mikroregulácia. Mne sa mení dosť ruka a keď si ho nastavím na ruku (čo netrvá zrovna 30s) za pár hodín už je buď natesno alebo na voľno. Máte nejaký trik ako toto obabrať? Lebo v opačnom prípade je ťah pre mňa nepoužiteľný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Zkusil bych to nahřát letlampou, to by se mělo trošku roztáhnout. Ale vo moc pohodlnější to asi nebude, taky to brzo zchladne a seš tam, kdes byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Na to bacha, Zmizik to sice mysli dobre, ale neuvedomil si, ze Damasko ma na tahu ten kosmickej Ice hardening, takze pod letlampou se rozpusti. Ja takhle oddelal dva.. zas kdyz je rozpustenej, tak nemuze tlacit, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Kua a taký pekný ťah to je, len pre mňa nepoužiteľný presne rovnako ako u mojich Seiko. To je taký problém dať tam sponu s aspoň základnou mikroreguláciou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 U Seika jsem to vyřešil koupí nové spony (teda z Alíku, protože origo Seiko se mi koupit nepodařilo). Ale třeba u Sinnu se mi to nepodařilo, protože má udělaný napojení tahu na sponu takový, že tam nějakou jinou univerzální sponu nedáš. Jak je to u Damaska netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 4 minutami, Emiliano napsal: U Seika jsem to vyřešil koupí nové spony (teda z Alíku, protože origo Seiko se mi koupit nepodařilo). Ale třeba u Sinnu se mi to nepodařilo, protože má udělaný napojení tahu na sponu takový, že tam nějakou jinou univerzální sponu nedáš. Jak je to u Damaska netuším. Vieš mi prosím poslať link na takú sponu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se