stan999 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Po několika měsících čtení chronomagfóra jsem postupně dospěl k mechanickým potápkám.Abych si vyzkozušel jestli mi bude tento typ hodinek vyhovovat tak samozřejmě nějaký japonský základ.Rozhodl jsem se pro orient ray.Teď jakou barvu.Z fotek a videi na webu jsem se nemohl rozhodnout.Tak jsem objednal obě barvy.S tím že v realu bude rozhodnutí jasné a jedny půjdou hned do světa.Včera došly.Orient Ray blue FEM65009D9 Orient Ray black FEM65008B9Průšvih.Líbí se mi obě provedení.Každé má něco.A jsem tam kde jsem byl
Liqid Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Tak to gratulace, zajímavý počin. PS: modré jsou lepší
gougy Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 v tomto souboji není vítězů vítej ve světě Chronomagoření
stan999 Odesláno 5. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2015 v tomto souboji není vítězů vítej ve světě Chronomagoření Jo Chronomagoření je asi správný výraz.Po operaci kolena jsem měl spoustu času na čtení fóra.Když jsem viděl poprve Seiko monstry tak jsem si říkal co za magora může tuto šílenost nosit.Hádejte jaké asi budou mé druhé hodinky?Ale ty oranžové budu muset rozchodit
kuncák7 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Za me modry- mel jsem oboje celkem 5x,ale vic me sedla modra. Jinak vitej a oranzova je na leto super.
Dee Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Na léto k vodě - modráJako první a poslední hodinky (haha) - černá
siwi Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Sám bych taky volil modré. Přijdou mi prostě zajímavější. A nech si oboje
ggrand Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Nechej si modré, místo černých kup SKX007.
stan999 Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Nechej si modré, místo černých kup SKX007.Na nějaké seika asi také dojde.Pokud to budou zase automaty.Původně to měly být solární SSC075P1,pak nějaké rádiové citizeny a nakonec jsem se tady na fóru pročetl k potápkám automatům.
Návštěvník eloga Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 modrá je dobrá, ale když už jsi investoval, nech to uzrát. Nakonec dvoje Orienty je docela slušný základ pro další vývoj, gratuluji. **
Maxel Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Podle první fotky bych spíš řekl černé, podle poslední zas modré. Mno, je to peklo a nezávidím (to rozhodnutí, hodinky pěkné!) Já takhle začal laborovat před pár týdny a nakonec skončil u výše zmiňovaných SKX007 - resp. netrpělivě očekávám mistra pošťáka. Už ale koukám na další... jak to člověka lapne, bývá s ním většinou ámen. Každopádně gratuluji, fešné ráčmeny jsi vybral. Ať už si necháš jakékoliv (bo oboje), nechť dobře slouží!
stan999 Odesláno 8. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Podle první fotky bych spíš řekl černé, podle poslední zas modré. Mno, je to peklo a nezávidím (to rozhodnutí, hodinky pěkné!) Já takhle začal laborovat před pár týdny a nakonec skončil u výše zmiňovaných SKX007 - resp. netrpělivě očekávám mistra pošťáka. Už ale koukám na další... jak to člověka lapne, bývá s ním většinou ámen. Každopádně gratuluji, fešné ráčmeny jsi vybral. Ať už si necháš jakékoliv (bo oboje), nechť dobře slouží! SKX007 a SNZF17 byly také ve hře.Na Seiko ješte dojde.
ABCDE Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 (upraveno) Dobrá volba. Ty modré jsou jednoznačně lepší. Taky si je už musím konečně pořídit :-) Upraveno 9. května 2015 uživatelem ABCDE
Filip.J Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Další takovej Zdravím, stane999! Já to před pár lety nijak nevyřešil - jako první jsem se zbavil modrých, pak jsem si za to rval vlasy a nakonec prodal i ty černé. Jak už napsal Gougy, z téhle bitky nevyjdeš bez šrámu Příjemnou zábavu - jsem sám zvědav, jak to u tebe dopadne
stosi Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Jak píše Filip, bez šrámu to nebude .Nech oboje, nejsou to tak drahé hodinky, a za 20 let v NOS stavu jedny můžou být, a bude to super.Já nedávno prodal SKX007, teď jsem si dorval vlasy a objednal 007 i 009 S tím, že jedny budu nosit a druhé budou krásné i za 20 let )).
Návštěvník Kamil Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Modrý jsou hnusný. Jediné modré hodinky, co se mi líbí, jsou Monaca. Teď se musím přiznat, že modré GO Seventies jsou úžasné. Ale jinak u diver hodinek zásadně černá nebo oranžová!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se