Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je v háji. Když ty 007 takhle na fotkách vidím, začíná mě to vrtat hlavou, jestli mi vlastně nechybí měl jsem je a nakonec si nechal jen pepsi.. zůstaly jen vzpomínky a fotky... já je snad zas přikoupím

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

no jo, já měl taky takovej jako divnej pocit pořád, že mi něco chybí, a ono to byly právě ty 007. 

dvojice 007+009, spolu s nekonečnými kombinacemi tahů a řemínků, v podstatě vykreje jakoukoli potřebu a situaci.

Odesláno

taky se mi občas zasteskne :)

wow, ten original prezident bych chtěl taky. Koukám na tu korunku, ty měli upgrade 4r36 ? 

Odesláno (upraveno)

Mají své kouzlo a ta lumi mě vždy potěší  :wub:  .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem 01axel01
Odesláno

wow, ten original prezident bych chtěl taky. Koukám na tu korunku, ty měli upgrade 4r36 ? 

ten vintage president s byl super, lehký a pohodlný

ta korunka byla akorát drahá sranda :)

Odesláno (upraveno)

To tak čekám na ženu, než vyzvedne syna ze školky a uvědomím si - vždyť nemám žádnou volantovou klasiku! Tak tady je.

Jinak máte super fotky, chlapi

Edit: Nevím, proč se to otočilo :o

Upraveno uživatelem KapitanO
Odesláno

To tak čekám na ženu, než vyzvedne syna ze školky a uvědomím si - vždyť nemám žádnou volantovou klasiku! Tak tady je.

Jinak máte super fotky, chlapi

Edit: Nevím, proč se to otočilo :o

A já myslel, že je to otočené protože jsi protinožec :lol2: 

Odesláno

ten vintage president s byl super, lehký a pohodlný

ta korunka byla akorát drahá sranda :)

No tvl :eek: Signovaná korunka stojí ako polovica skx. Z bieleho zlata na zákazku by vyšla možno lacnejšie. :frusty:

Odesláno

Šedý Nato je gut. Není tak řvavý jako černý, hodinky víc vyniknou.

Pamatuju si, ze prvni fotka 007, kterou jsem videl, byla na sedym hadru. Hrozne se mi to tehdy libilo a vlastne je to tak dodnes.

Odesláno

šedej hadr jim sluší nejvíc, to je fakt. a řekl bych, že i pepsinám.

mám vyhlídnutý tenhle.

hardware vypadá moc dobře a navíc délka hadru pěkných 28cm.

jak už jsem psal, to pouzdro se prostě sexy ;) ... pár starších fotek:

Odesláno

Mám na cestě 011, tak jsem zvědavej. Vlastně jsem ještě neměl oranžový hodinky.. Pro jistotu jsem vzal i 009, ty jsem vlastně taky neměl..

Odesláno

Zdravim majitele skx-ek. Uvazuji o skx013 jako darek pro brachance ktery pracuje v pristavu a sam je majitel mensi plachetnice. Jak je to s pripadnou zivotnosti a udrzbou skx kdyz jsou vystaveny takovym podminkam a vicemene nonstop slanemu prostredi. Vydrzi aspon 10-15 let bez servisu u hodinare? Nebo dokonce dele? Popripade pokud se obcas neco poskodi ktere z dilu jsou nachylnejsi nebo na co si davat pozor.

Dekuji 

Odesláno

Zdravim majitele skx-ek. Uvazuji o skx013 jako darek pro brachance ktery pracuje v pristavu a sam je majitel mensi plachetnice. Jak je to s pripadnou zivotnosti a udrzbou skx kdyz jsou vystaveny takovym podminkam a vicemene nonstop slanemu prostredi. Vydrzi aspon 10-15 let bez servisu u hodinare? Nebo dokonce dele? Popripade pokud se obcas neco poskodi ktere z dilu jsou nachylnejsi nebo na co si davat pozor.

Dekuji 

Servis po 5-7 letech, u podobných aktivit možná mnohem dříve: být Tebou, podívám se spíše na soláry nebo kineticy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...