sonny_vm Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 No a jak to má být správně? :] Ne že by mi to vadilo, ale docela by mě to zajímalo. Mám třeba ještě solarní chrona, kdee se ta luneta pomalu točí když hýbu rukou. :] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Správně to ma byt ztuha. A muzes klidně spat. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Mě se točí akorát. Odpor je větší než u želv, kde se luneta obcas otočí o jednu minuti. U SKX se mi to nikdy nestalo, ale neřekl bych že jde ztuha. Spíše klade přiměřený mechanický odpor :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 U tebe to neplatí, ty je máš "bouraný" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Tak fungovaly vždycky. Od bouračky pozoruju jen to, že předtím se spoždovaly a teď se zrychlujou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Dnes se mnou na sjezdovce natahovaly lano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Tak jsem pepsinám na chrastícím jubilee taky neodolal. 14 dni furt na ruce a při každý kontrole se zadívám a zkoumám, obzvlášť při přechodech do tmavých chodeb a místností se člověk až kochá jak krásně svítí Pořád mi na 42mm přijdou pocitově až překvapivě subtilní, ale neskutečně pohodlný.Strojek v nich zatim tiká o zhruba 7sec/den rychleji, takže i s tím spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Tak jsem pepsinám na chrastícím jubilee taky neodolal. 14 dni furt na ruce a při každý kontrole se zadívám a zkoumám, obzvlášť při přechodech do tmavých chodeb a místností se člověk až kochá jak krásně svítí Pořád mi na 42mm přijdou pocitově až překvapivě subtilní, ale neskutečně pohodlný.Strojek v nich zatim tiká o zhruba 7sec/den rychleji, takže i s tím spokojenost DSC_0607.jpg DSC_0588.jpgTaky o nich uvazuju jak moc to jubille chrasti? Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Chrastí dost, slyším ho v autě při každém přeřazení třeba )Ale na druhou stranu ten tah se příjemně nosí a je opravdu hodně flexibilní. Za mě dobrá volba, k těm hodinkám prostě patří a přehodit se dá v nejhorším vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex3798 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 S tím chrastěním to není tak hrozný, přesto já je nosím většinou na NATO strapu a teď jsem si objednal (a netrpělivě) čekám na Super Jubilee, protože koncové díly tahu (endpiece, nevím jak to přeložit) jsou z jednoho kusu, jako např. u SARB033 a středové články tahu taky.. ale to nejspíš víš. Každopádně i s tím chrastícím braceletem jsou to boží hodinky Taky o nich uvazuju jak moc to jubille chrasti?Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Pánové, možná to tady někde je, ale podstoupil někdo výměnu strojku za NH35? Tady je video návod a přijde mi to jednoduché jak facka. Teda, ne že bych se do toho pouštěl sám, ale věřím, že hodinář to má za 30 minut hotové. Ruční nátah a hacking se hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Tak to je dobry. Někdo tady by si na to troufnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Pražské hodinářství a jen chci říct, že věci které vypadají jednoduše nemusí být jednoduché :-)Tak to je dobry. Někdo tady by si na to troufnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Longu, souhlasím, že to nemusí být jednoduché. Já bych vyhořel už při výměně ručiček a všechy bych je zlámal. Spíš jde o to, že ty dva kalibry jsou rozměrově stejné. Dokonce i ten plastový prstýnek, který měnil sedí bez úprav. A pro borce jako je Luboš z PH je výměna datového věnce jistě práce na 5 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmiso Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Možno od veci otázka, ale vyrába Seiko ešte SKX? na oficiálnom webe som nenašiel zmienku o seiko 5 všeobecne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 U mě se s tym armovákem nějakým záhadným způsobem trefili, tak to radši fotím z úhlu, abych nebyl nařčenej z toho, že nosím fíky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 U mě indexy sedí taky pěkně. Na druhou stranu mám rozhozený day/date věnec. Ale jen od pondělí do středy. Zbytek týdne je v pořádku. Nejsem na tom nejhůř no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Mám je docela rád. Aspoň mě nikdo neotravuje kecama o tom, že mám krásný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Máš krásne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Kua jesi si ze mě budete dělat prdel už aj tady tak se naučím s photoshopem a ten armovák tam normálně srovnám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se